Persbericht

Terra Luna Koers Verwachting – Gaat Luna nog stijgen of is Deze Nieuwe Crypto de Toekomst

Terra Luna stortte vorig jaar volledig in toen de stablecoin van het project, die altijd de dollar koers moest vasthouden, haar waarde kwijtraakte. Het systeem van Terra Luna bleek niet te werken en het beloofde algoritme hield het niet vol. 

De belofte van Terra Luna was dat wanneer er meer vraag naar UST was, hier Luna tokens voor omgezet zouden worden zodat de vraag en aanbod altijd in balans was en de stablecoin op $1 zou blijven. 

Het werkte, totdat het misging. Zoals bij zoveel crypto projecten bleek het meer om vertrouwen van investeerders te gaan dan een echt werkend algoritme. Toen zowel Luna als de stablecoin in een paniekstatus verkocht werden, zakte de koersen van beide coins onderuit en viel er niets meer te herstellen. 

Gaat LUNA nog stijgen? 

Terra Luna bestaat nog altijd, zowel de oude gecrashte blockchain onder de naam Terra Classic, als een nieuwe Terra Luna 2.0. Investeerders hebben geen groot vertrouwen meer in de ontwikkelaars achter Terra Luna 2.0, gezien dit dezelfde mensen zijn die verantwoordelijk waren voor het originele Terra Luna. 

Terra Luna zelf is inmiddels uit de top 100 meest waardevolle cryptocurrency gevallen en lijkt voorlopig eerder dieper te gaan dalen, dan dat het weer gaat herstellen. LUNA zal waarschijnlijk alleen nog stijgen als de gehele crypto markt in een bullish momentum terecht komt. 

Waar Terra Luna eerder nog echt gebruiksnut had met de stablecoins die ze uitbrachten en het algoritme waar veel traders van dachten dat het echt zou werken, heeft het nu geen nut meer en zal het daardoor waarschijnlijk steeds dieper wegzakken tot de crypto wereld het Terra Luna debacle vergeten is.

Zijn deze nieuwe crypto de toekomst? 

Er gebeurt van alles in de crypto wereld en traders kijken zowel naar de grote munten als nieuwe, nog onbekende, crypto coins. Hieronder vind je enkele nieuwe cryptomunten die dit jaar nog grote koersstijgingen mee kunnen maken. 

AiDoge – Genereer de beste memes met behulp van AI & Crypto

Het AiDoge project zou wel eens op het perfecte moment gelanceerd kunnen zijn. Nu de interesse over de hele wereld toeneemt op het gebied van AI hebben zij een project ontwikkeld waarbij je eenvoudig via AI technologie memes kan laten genereren. 

Deze memes worden gemaakt op basis van een tekst prompt dat je op de website in kan vullen. Vervolgens kun je de memes gemakkelijk delen en je kunt zelfs geld verdienen aan de door jou gegenereerde memes! 

Er is namelijk een gedeelte van de website waarop de beste memes van gebruikers gedeeld worden en waar je op kan stemmen. Hoe meer stemmen jouw meme binnen haalt, hoe hoger de beloning in AI tokens.

Die AI tokens zijn alvast verkrijgbaar in de crypto presale die AiDoge.com enkele weken geleden begonnen is. In korte tijd heeft het project al meer dan $800.000,- opgehaald en daarmee is het al over de helft van het eerste doel van $1,3 miljoen. 

Bij deze presale geldt dat hoe eerder je instapt, hoe voordeliger de tokens nog zullen zijn. Op dit moment betaal je $0,000026 per token, maar die prijs gaat nog stijgen tot $0,0000336. Dat laatste is ook de prijs waarvoor de token uiteindelijk gelist gaat worden bij crypto exchanges

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

Launchpad – Alle tools voor Web3 trading tot je beschikking

Een ander nieuw crypto project dat al veel aandacht van crypto traders getrokken heeft, is Launchpad. Dit nieuwe platform voor Web3 analyses geeft je allerlei tools zodat je beter kan gaan traden in de nieuwste cryptomunten. 

Met Web3 wordt het ‘nieuwe’ decentrale internet bedoeld waarbij steeds meer gebruik gemaakt wordt van blockchain technologie. Het idee is dat grote partijen steeds minder krachtig worden en platforms die met blockchain gedecentraliseerd zijn het internet overnemen.

Launchpad is een nieuw crypto project dat een platform ontwikkeld waarop je alles vindt om beter te gaan traden. Zo krijg je inzichten vanuit de markt, technische analyses en kun je alles leren over de verschillende markten binnen cryptocurrency. 

Ook voor Launchpad geldt dat de munt alleen nog verkrijgbaar is in een presale. In de presale kun je de LPX tokens die bij Launchpad horen nu voor $0,035 kopen, terwijl de tokens uiteindelijk voor twee keer zoveel geld gelist gaan worden. 

Heb jij vertrouwen in dit project en zie je een gegarandeerde verdubbeling van de waarde van je investering wel zitten? Ga dan nu naar Launchpad en koop de tokens met Ethereum, USDT of met je creditcard! 

>>> Nu naar de Launchpad Presale <<< 

yPredict- Alle tools voor Web3 trading tot je beschikking

Tot slot bespreken we nog één nieuwe cryptomunt die dit jaar grote kans maakt om flink in prijs te stijgen. yPredict bevindt zich op dit moment al in de vierde fase van de presale, maar je hebt nog steeds de kans om extra voordelig de tokens in te kopen. 

De YPRED tokens worden het belangrijkste onderdeel van het yPredict ecosysteem dat veel gebruik maakt van kunstmatige technologie. Ypredict wordt een platform dat AI gebruikt om je te helpen bij al je crypto trades. 

De AI gaat voor jou op zoek naar de beste kansen in de markt en geeft je een waarschuwing zodra het deze gevonden heeft. Ook kan het technische analyses doen, patronen herkennen in bepaalde koersen en geeft het je inzicht in het sentiment in de markt. 

De YPRED tokens kun je gaan staken en vervolgens gebruiken om mee te betalen op het yPredict platform. Investeer nu in yPredict nu de tokens nog slechts $0,05 zijn en profiteer maximaal als ze gelist worden voor $0,12! 

>>> Nu naar de yPredict Presale <<<