Persbericht

Persbericht

Newsbit 24-05-2022 15:29u leestijd 3 - 4 min

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?

De afgelopen twee weken was er een extreme bearmarkt in de geschiedenis van crypto, waarbij de totale marktkapitalisatie van deze industrie voor het eerst sinds november 2021 tot $600 miljard is gedaald. Terra (LUNA) heeft ooit een van de 10 meest waardevolle cryptocurrencies op de markt en had een recordprijs van $119,5.

Op 11 mei van dit jaar had de prijs van het digitale activum echter ongeveer 99% van zijn waarde verloren en daalde in 5 dagen van $75 naar $0,00005. Met waanzinnige volatiliteit herstelde het op 13 mei met meer dan 1.000% en wordt momenteel verhandeld tegen de prijs van $0,0002. 

Geconfronteerd met het feit dat de prijs van Luna sterk is gestegen, kunnen mensen niet nalaten te denken of het nog een sprankje leven zal hebben. Geconfronteerd met de huidige situatie van Luna, waar Luna’s volgende stap een gemeenschappelijke zorg is geworden.

Wat biedt de toekomst voor Luna?

De cryptocurrency analist WalletInvestor omschrijft LUNA nog steeds als een “geweldige investering” en voorspelt dat de cryptocurrency een bullish groei zal zien. Het token zal naar verwachting in november 2022 $ 50 overschrijden.

DigitalCoinPrice denkt echter niet dat het de $ 1 opnieuw zal overschrijden. De LUNA crypto-voorspelling zegt dat het dit jaar op een gemiddelde prijs van $0,0002 zal blijven. Naar verwachting zal dit in 2025 marginaal stijgen wanneer een gemiddelde prijs van $0,0003 wordt voorspeld. Tegen 2031 verwacht de voorspelling van de Terra Luna-muntprijs dat deze zal stijgen tot $0,0009. Tegelijkertijd is de toekomst van Luna op de lange termijn ook niet optimistisch. De LUNA-cryptovoorspelling van PricePrediction suggereert dat een heropleving niet waarschijnlijk is.

Wat draagt bij aan de achteruitgang van Luna?

In tegenstelling tot Tether’s USDT of Circle’s USDC, die worden gedekt door fiat-geld of gelijkwaardige activa, is Terra ontworpen om de koppeling te behouden via wiskundig algoritme en actieve handel. Onlangs is de UST “losgekoppeld” van zijn waarde van $1 voor een hoge verkoopdruk vanwege de enorme afvoer van Anchor.

Doordat ze verbonden zijn door on-chain mint-and-burn-mechanica, leidde die enorme kortsluiting tot scherpe dalingen op zowel UST als zijn zustertoken LUNA. Toen gebeurde de ‘de-peg’. Toen de handelaren zich realiseerden dat $1 aan LUNA niet langer $1 aan UST was, werden ze insolvent. Als gevolg daarvan crashte de LUNA met 99% van zijn prijs en verloor het grootste deel van zijn marktkapitalisatie.

Een probleem van publiekelijk vertrouwen in Altcoins?

Met het oog op Luna’s grote berenmarkt vandaag, overweegt het Luna-team wat ze moeten doen om Luna te laten herstellen, maar kunnen ze aan de andere kant Luna herstellen? Dit is buitengewoon moeilijk om te doen, omdat het veel aandacht van het publiek en de financiën vereist om het project van stroom te voorzien.

Het team heeft de gemeenschap nodig om hen weer te vertrouwen en hen een tweede kans te geven, maar de gemeenschap is het project beu vanwege het enorme verlies aan fondsen en het verlies van levens. In feite is er meer vertrouwen in de reguliere valuta tegenover de publieke en de fiscale sector. Ondertussen hebben reguliere valuta’s (BTC, ETH, etc.) sterkere anti-risicomogelijkheden getoond bij het omgaan met onrust op de markt. Ik geloof echter dat veel crypto-beginners hoofdpijn zullen hebben van het gecompliceerde mechanisme en de gameplay van sommige volwassen platforms. Voor beginners mag de Bexplus crypto-uitwisseling niet ontbreken. Dankzij de professionele copy-trade-functie van Bexplus kunnen beginners met de hoogste snelheid opgroeien met veteranen en hun eigen winst maken op de cryptomarkt.

Copy Trading: de beste Bexplus-functies ontworpen voor beginners

Copy trading, dat ook door Bexplus aangeboden wordt, geeft iedere belegger die net de markt is betreden de mogelijkheid om een veteraan te worden. Hiermee kunt u investeringsorders van ervaren mensen kopiëren om uitstekende handelaren geld voor u te laten verdienen. Met copy trading kunt u ook het aandeel van uw orderkopie aanpassen, take profit en stop loss instellen of de gekopieerde order op elk moment beëindigen. Voor veteranen kun je ook enkele voordelen krijgen van je volgers. Het is een win-winstrategie voor zowel de veteraan als de beginner.

Bexplus: het meest beginnersvriendelijke cryptohandelsplatform

Bexplus, een gerenommeerd crypto-futures-handelsplatform geaccrediteerd door het US FinCEN MSB (Money Services Business), biedt 100x leverage-futures-handel op verschillende handelsparen zoals BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP. Ondertussen heeft het geen KYC nodig en is het populair bij 1 miljoen mensen wereldwijd. Het staat ook bekend om de volgende functies.

  • 100x hefboomwerking om u zo snel mogelijk een maximale ROI te laten behalen.
  • Met een 100% Stortingsbonus kunt u uw positie verdubbelen om meer geld te verdienen.
  • Demo-account met 10 BTC voor handelaren om vertrouwd te raken met hefboomwerking.
  • Een Bitcoin-wallet met een rentepercentage op jaarbasis van maximaal 21%.
  • Geen KYC-vereiste, registratie met e-mailverificatie binnen enkele minuten.
  • Intuïtieve en complete app in de Apple App Store en Google Play.
  • 24/7 uur een-op-een service om uw problemen op elk moment op te lossen.
  • Snelle opname zonder enige tijdslimiet en zonder aanbetaling.

De kracht van reguliere valuta’s zal nooit vallen. Het maakt niet uit in termen van anti-risicovermogen of volatiliteit, reguliere valuta’s hebben onvergelijkbare voordelen. Bexplus biedt tools met de hoogste winstmarges zodat elke handelaar zijn eigen maximale winst kan behalen. Klik hier om u nu te registreren en uw 100% bonus te ontvangen!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten