VC SPCT
Persbericht

Terwijl Litecoin en Uniswap een onbenutte belofte inhouden, is dit token de echte game-changer

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Hoewel Litecoin (LTC), één van de beste DeFi-munten, sinds juli is gedaald en Uniswap (UNI) moeite heeft om uit het ondersteuningsniveau te breken, beschikken LTC en UNI over onontgonnen potentieel. Maar er is een nieuw toonaangevend paard op de markt: SPCT.

VC Spectra (SPCT) biedt ongeëvenaarde nutsvoorzieningen en aanzienlijke winsten. Laten we meer leren.

SPCT Tokens Kopen

Litecoin bereidt zich voor op bullish patroon: zal LTC $100 bereiken?

Na begin juli een jaarlijks hoogtepunt van $113 te hebben genoteerd, is Litecoin (LTC) zijwaarts bewogen met een sterke bearish invloed. Het jaarlijkse hoogtepunt kwam nadat de halvering van Litecoin op 2 augustus plaatsvond. Bij het analyseren van de Litecoin (LTC)-grafiek ontdekten crypto-analisten dat LTC in september veerkracht had getoond. De koers van Litecoin (LTC) schommelt medio september rond de $64.

Veel crypto-experts ontdekken opkomende trends in de prijsvoorspelling van Litecoin, als LTC klaar is om de grens van $100 te bereiken. Litecoin (LTC) had echter moeite om naar het ondersteuningsniveau van $68 te stijgen. Niettemin vertoont de prijsvoorspelling van Litecoin een bullish patroon, wat een solide positief sentiment in de markt projecteert.

Is Litecoin een goede investering? Beleggers maken zich zorgen. Litecoin (LTC) zou zich kunnen herstellen en het positieve trendmomentum als technische indicator kunnen herwinnen; de MACD en RSI vertonen tekenen van herstel. Als LTC boven de grens van $68 uitkomt, kan de prijsvoorspelling van Litecoin oplopen tot $80. Anders zal de altcoin-prijs dalen tot het vraagniveau van $50.

Kan Uniswap (UNI) de $4,5-grens doorbreken?

Uniswap-muntoprichter Hayden Adams kondigde het vertrek aan van ontwikkelaar Allen Lin vanwege zijn manipulatie van een memecoin genaamd FrensTech. UNI-ontwikkelaar Lin trok zich terug en verkocht alle liquiditeit van de munt, ter waarde van 14 Ethereum, wat aanleiding gaf tot bezorgdheid.

Desondanks neemt de vraag naar Uniswap (UNI)-netwerken toe. Toch vormt een vertraging van de marktliquiditeit een potentieel obstakel voor de koersstijging van Uniswap. Begin en midden september was de prijs van Uniswap relatief stabiel, met een RSI onder de 50. De prijs van Uniswap (UNI) schommelt momenteel rond de $4,3, wat een lichte opwaartse trend op de markt voor UNI betekent.

Na dit rapport willen beleggers graag weten of Uniswap (UNI) het niveau van $4,5 zou kunnen doorbreken. Crypto-analisten verwachten dat Uniswap (UNI) $4,5 zal breken, wat de komende dagen deuren zou kunnen openen voor UNI-investeerders om te winnen. Daarom voorspellen experts dat de prijs van Uniswap eind 2023 binnen het bereik van $7,7 tot $8,4 zal vallen.

VC Spectra (SPCT): het spel voorgoed veranderen

De opkomst van VC Spectra (SPCT) heeft een maatstaf gezet als de echte game-charger met zijn sterke nadruk op lucratieve investeringsprojecten met winstgevende rendementen. Als een baanbrekend bedrijf dat innovatie in het blockchain- en Fintech-landschap stimuleert, opereert VC Spectra (SPCT) als een gedecentraliseerd protocol voor activabeheer en handelsplatform.

Bovendien? VC Spectra (SPCT) beschikt over eersteklas rekenkundige en systematische handelsstrategieën die het vertrouwen en de betrouwbaarheid van beleggers vergroten. VC Spectra (SPCT) is het beste in het beperken van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen door diversificatie- en hedgingtechnieken.

VC Spectra (SPCT), een van de beste DeFi-crypto, beleeft fase 3 van zijn openbare voorverkoop, met een prijs van $0,033 per token. Met zijn opmerkelijke sprong van fase 1 naar fase 3 heeft VC Spectra (SPCT) investeerders al een verrukkelijke stijging van 312,5% opgeleverd.

De opwindende reis van VC Spectra (SPCT) is nog steeds vooruitstrevend. Terwijl VC Spectra (SPCT) de laatste fase van de voorverkoop afsluit, zullen beleggers die ervoor kiezen om nu te investeren genieten van een enorme winst van 142,42%, aangezien de SPCT-tokenprijs $0,080 zal bereiken. Als kers op de taart ontvangen beleggers een bonus van 50% op alle stortingen als ze nu investeren.

Meer informatie over de voorverkoop van VC Spectra:

De Voorverkoop: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.