pbelon
Persbericht

TikTok Overspoeld met Neppe Elon Musk Weggeefacties; Nieuwe Voorverkoop Gelanceerd met Veelbelovende Rendementen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Domini.art ($DOMI) is een van de beste crypto’s om nu te kopen, aangezien de voorverkoop beleggers tot 440% rendement belooft, veel meer dan andere top cryptovaluta naar verwachting zullen groeien in dezelfde periode. Het project richt zich op prestigieuze kunstmarkten, die traditioneel het speelterrein zijn geweest van de rijkste mensen ter wereld.

Domini.art maakt gebruik van een Ethereum-gebaseerde blockchain, non-fungible tokens (NFT’s) of ERC-20 munten, en slimme contracten om een betaalbare manier te creëren voor mensen die niet een paar miljoen dollar hebben om te investeren in high-end kunst.

Terwijl de voorverkoop van $DOMI op gang komt, verspreiden waarschuwingen zich in de cryptocurrency ruimte over kwaadwillenden die neppe weggeefacties gebruiken en zich voordoen als beroemdheden zoals Elon Musk om mensen op te lichten en hun munten te laten verliezen. Deze oplichtingspraktijken bevatten vaak video’s die kijkers vertellen een promotiecode in te voeren voor gratis crypto’s op een website die eigendom is van de oplichters. De website doet het voorkomen alsof er een storting is gedaan voor degenen die accounts openen, en vraagt hen vervolgens om crypto te storten om opnames mogelijk te maken.

Analisten verkondigen dat Domini.art ($DOMI) een van de beste crypto’s is om nu te kopen

Cryptocurrency markten zijn dit jaar extreem volatiel geweest en sterke bearish houdingen hebben de ruimte de afgelopen jaren overspoeld. Veel beleggers hebben de waarde van hun portefeuilles zien dalen in de afgelopen maand, terwijl vroege financiers van $DOMI hun bezit hebben zien groeien met meer dan 20%. Tokens zijn ingesteld voor 440% meer groei tegen de tijd dat de voorverkoop eindigt.

Domini.art maakt prestigieuze kunstwerken betaalbaarder voor beleggers, wat het project opzet voor langetermijnsucces, vooral als je rekening houdt met de goed gestructureerde tokenomics van het project.

De rijkste mensen ter wereld gebruiken kunstinvesteringen om hun portefeuilles te diversifiëren, omdat hun waarde niet significant wordt beïnvloed door marktkrachten en ze gemiddeld 7,6% rendement per jaar behalen. Prestigieuze kunstwerken hebben beleggers ook miljoenen dollars opgeleverd, zoals de belegger die Leonardo da Vinci’s “Salvatore Mundi” kocht voor $127 miljoen in 2013 en het verkocht voor $450 miljoen in 2017.

Domini gebruikt fractionering, slimme contracten en ERC20-munten om een veilige, transparante en toegankelijke manier te creëren voor iedereen om te investeren in high-end kunst. Zo werkt het:

  • De kunstspecialisten van Domini.art selecteren kunstwerken die verschillende periodes en stijlen vertegenwoordigen.
  • Werken met een geschiedenis van waardevermeerdering worden gekocht en overgebracht naar een beveiligde kluis. De inhoud van de kluis is verzekerd om hun waarde te beschermen.
  • Er wordt een non-fungible token gemaakt voor elk werk dat in een kluis wordt opgeslagen. Het dient als zijn digitale versie en deelt zijn monetaire waarde.
  • Alle NFT’s worden gefractioneerd, zodat beleggers aandelen van de originele werken die ze vertegenwoordigen kunnen kopen. Beleggers verdienen proportionele winsten op alle winsten die worden gemaakt op het origineel.

Dankzij Domini.art kunnen gewone mensen nu aandelen van schilderijen zoals Salvatore Mundi kopen en genieten van de beloningen die komen met het bezit van deze stukken. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat Domini.art het schilderij in 2013 heeft gekocht en zijn NFT heeft gefractioneerd in duizenden aandelen; een belegger die 10% van zijn aandelen koopt, zou recht hebben op 10% van de winsten die werden gemaakt toen het schilderij in 2017 werd verkocht.

Cryptocurrency-oplichters overspoelen TikTok

Het populaire socialemediaplatform TikTok heeft te maken met een groeiende aanwezigheid van cryptocurrency-oplichters die vaak weggeefacties gebruiken om mensen op te lichten. Veel van deze oplichting draait om beroemdheden zoals Elon Musk en zijn bedrijven, zoals Tesla.

De laatste oplichting gebruikt video’s om kijkers te overtuigen om accounts te registreren op websites om gratis crypto’s te ontvangen. De website plaatst een nepstorting op de rekening van de gebruiker, en ze krijgen te horen dat ze 0.005 $BTC (ongeveer $136 waard) moeten storten om hun accounts te activeren en opnames mogelijk te maken. Uiteindelijk zijn de enigen die gratis crypto krijgen de oplichters.

Samenvatting

$DOMI is een van de beste crypto’s om nu te kopen en tegen het einde van het jaar aanzienlijke winsten te behalen. $DOMI is ook gepositioneerd voor aanzienlijke langetermijngroei dankzij de creatieve manier om prestigieuze kunst betaalbaarder te maken.

Lees hier meer over $DOMI:

Bezoek Domini.art Voorverkoop | Join de Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.