Persbericht

Newsbit 22-09-2022 19:09 leestijd 2 - 4 min

Til Crypto-gokken naar een nieuw level met Polygon op 1xBit

1xBit heeft een nieuwe cryptomunt toegevoegd aan zijn enorme aanbod van ondersteunde crypto-activa. Polygon is de nieuwste aanwinst die is geïntegreerd met het platform. Deze nieuwe munt biedt spelers nieuwe mogelijkheden dankzij zijn uitzonderlijke kenmerken en eigenschappen.

Wat is Polygon?

De reis van Polygon begon in 2017 toen het netwerk officieel werd gelanceerd en MATIC werd genoemd. Het is opgericht door een gepassioneerd team van ontwikkelaars en mede-oprichters. Het is cruciaal om onder andere Jaynti Kanani, Sandeep Nailwal, Anurag Arjun en Mihailo Bjelic te noemen. In juni 2020 werd het mainnet van MATIC gelanceerd en in februari 2021 werd het project omgedoopt tot Polygon.

Polygon is een gedecentraliseerd platform voor Web3-applicaties en dApps bedoeld om enkele van de belangrijkste tekortkomingen van Ethereum te verbeteren. Het verbetert de schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en de hoge transactiekosten van Ethereum. Ondanks dat het het populairste platform voor slimme contracten van crypto is, is het ETH-netwerk niet compatibel met andere blockchains en raakt het vaak overbelast, wat hoge transactiekosten met zich meebrengt.

Polygon is er om dat te veranderen. Het maakt interoperabiliteit met andere ketens mogelijk en creëert een systeem waar ontwikkelaars gemakkelijk hun eigen Ethereum-compatibele netwerken kunnen introduceren en onderhouden. Dankzij Polygon is het grootste platform voor slimme contracten in de branche een internet van Blockchains geworden.

Het ecosysteem vertrouwt op een Proof-of-Stake (PoS) consensusalgoritme met netwerkvalidators. Polygon is daarom in staat 65.000 transacties per seconde te faciliteren met het potentieel om op te schalen naar miljoenen transacties per seconde. Deze snelheid garandeert dat elk nieuw blok in minder dan twee seconden wordt gevonden.

Het netwerk ondersteunt veel verschillende schaaloplossingen: Plasma, ZK Rollups, Validum Chains, Optimistic Rollups, enz. Het gecombineerde doel van al deze is om de blockchain-doorvoer drastisch te verhogen zonder de algehele beveiliging te verminderen en het systeem ingewikkeld in het gebruik te maken. Polygon verlaagt de werklast van Ethereum door te werken aan transacties op zijn PoS-keten voordat een definitieve bevestiging wordt vastgelegd op het mainnet van Ethereum.

Dit revolutionaire netwerk is volledig compatibel met Ethereum’s Virtual Machine (EVM). Verbonden ketens (chains) blijven soeverein en behouden hun eigen bestuursmodellen. Toch zijn ze tegelijkertijd allemaal interoperabel met elkaar en met Ethereum.

De eigen valuta van Polygon wordt MATIC genoemd. De maximale voorraad van de munt is 10 miljard eenheden, waarvan 85% al ​​in omloop is. Polygon kan trots zijn op zijn prestaties tot nu toe: meer dan 130 miljoen gebruikers profiteren van de sterke punten van zijn netwerk. De blockchain verwerkt dagelijks meer dan 3 miljoen transacties en er zijn meer dan 19.000 verschillende dApps actief in het ecosysteem.

Dankzij 1xBit en Polygon is gokken met cryptocurrency sneller en gemakkelijker dan ooit.

Waarom je zou spelen met Polygon op 1xBit

Polygon-transacties op 1xBit zijn razendsnel en goedkoop. Het geld staat binnen no-time op je rekening.

Het is het perfecte moment om je 1xBit-account aan te maken als je er nog geen hebt. Een royale welkomstbonus van maximaal 7 BTC voor de eerste 4 stortingen wacht op alle nieuwe spelers. 1xBit is een anoniem casino. Spelers kunnen hun privacy beschermen omdat alleen een geldig e-mailadres nodig is om zich aan te melden. Opnames zijn direct en gratis. Naast Polygon ondersteunt 1xBit meer dan 40 andere populaire crypto-activa, waaronder de meest populaire munten zoals Bitcoin, Ethereum, USDT, enz.

Breng gokken naar een hoger niveau met de zeer schaalbare en kosteneffectieve MATIC-munt op 1xBit!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten