TON, toncoin
Altcoin, Toncoin

Toncoin stijgt met 20 procent en KuCoin voegt TON toe

Toncoin is één van de best presterende cryptomunten van vandaag, maar naast dat weten veel investeerders maar weinig van de munt af. In dit artikel vertellen we je meer over de opkomst van TON en daarnaast verklaren we de reden van de grote prijsstijging van vandaag.

De opkomst van TON

De opkomst van het TON (The Open Network) afgelopen jaar was spectaculair te noemen. Sinds april heeft The TON Foundation namelijk een groot aantal nieuwe ontwikkelingen aangekondigd. Zo is het project in onderhandeling op het hoogste niveau over de stablecoin adoptie in Kameroen en Congo. Ander nieuws was de oprichting van grote ecosysteemfondsen, zoals het Toncoin Fund dat in april van dit jaar werd opgericht.

Meer recentelijk heeft de TON Foundation het voornemen van Telegram aangekondigd om een marktplaats te lanceren voor getokeniseerde Telegram-handles die op TON zijn gebouwd. In september werd ook een samenwerking met de crypto beurs Huobi Global aangekondigd. Dit omvatte de notering van Toncoin. Het lijkt er nu op dat meer beurzen dit voorbeeld zullen volgen en de Toncoin toe zullen voegen.

Zo heeft KuCoin, de op vier na grootste beurs ter wereld, vandaag aangekondigd dat Toncoin vanaf 27 oktober beschikbaar zal zijn voor handel op zijn platform.

Wat is Toncoin?

Toncoin is de token van TON, een proof-of-stake blockchain van de derde generatie. TON is oorspronkelijk ontworpen in 2018 door de gebroeders Durov, de oprichters van Telegram. Later werd het project overgedragen aan de open TON Community, die het sindsdien ondersteunt en ontwikkelt.

TON is ontworpen voor razendsnelle transacties en is goedkoop in gebruik, gebruiksvriendelijk en volledig schaalbaar. De TON Foundation is een niet-commerciële groep van supporters en medewerkers die de TON-blockchain verder helpen groeien.

KuCoin voegt Toncoin toe

KuCoin’s investeringstak, genaamd KuCoin Ventures, heeft eerder met het TON-ecosysteem gewerkt en leidde samen met Huobi de oprichting van het $250 miljoen Toncoin Ecosystem fonds. Nu is dus ook naar buiten gekomen dat KuCoin de Toncoin gaat aanbieden op zijn platform. Toncoin zal beschikbaar worden gesteld om te handelen in het TON/USDT-spotpaar. Dit is zeer goed nieuws voor de Toncoin koers.

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken