inqubeta19nov
Persbericht

Top 3 AI Altcoins Verwacht te Stijgen Tegen 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de constant evoluerende wereld van cryptocurrencies zien we een nieuw verhaal ontvouwen. Als we 2024 ingaan, is de aandacht verschoven van alleen Bitcoin en Ethereum. Nu ligt de focus op top altcoins, vooral die in het AI-domein, die gestaag op weg zijn om een grote impact te maken. Onder deze vallen drie namen op – InQubeta (QUBE), SingularityNET (AGIX) en Bittensor (TAO) – als degenen om in de gaten te houden. Elk van deze top crypto munten wijst op een toekomst waar technologie en financiën op ongekende manieren samenkomen.

InQubeta (QUBE): Het doorbreken van de barrières voor investeringen in AI-technologie

Aan het front van deze AI-altcoinrevolutie staat InQubeta, een platform dat de manier waarop we in AI-startups investeren herdefinieert. Wat InQubeta onderscheidt, is de innovatieve benadering om AI-investeringen toegankelijk te maken voor een breder publiek. Het platform gebruikt zijn QUBE-tokens om investeerders in staat te stellen deel te nemen aan fractionele investeringen in AI-startups via NFT’s. Deze trending NFT’s zijn niet slechts digitale kunst; ze vertegenwoordigen echte aandelen of beloningen in deze vooruitstrevende bedrijven. Iedereen, ongeacht de diepte van hun zakken, kan deel uitmaken van deze technologische revolutie en beloond worden voor vroegtijdige deelname.

De deflatoire kenmerken van QUBE maken het aantrekkelijker, aangezien we een verbrandingspercentage van 2% zien bij elke transactie. Dit vermindert de circulerende voorraad in de loop van de tijd, terwijl de vraag aanzienlijk toeneemt. Er is ook nog eens 5% gereserveerd voor stakingbeloningen. Bovendien geeft QUBE als een governance ERC20-munt investeerders een stem in de besluitvorming voor het beste belang van het platform.

Na een audit door Hacken te hebben doorstaan, heeft InQubeta een gevoel van vertrouwen ingeboezemd bij slimme investeerders. De cijfers van de voorverkoop voegen verdere aantrekkingskracht toe, aangezien ze bijna $5 miljoen hebben opgehaald met nog enkele rondes te gaan. De unieke combinatie van AI-investeringsmogelijkheid en blockchain-technologie maakt QUBE een top crypto om in te investeren, met de potentie voor aanzienlijke groei tegen 2024.

Bezoek InQubeta Presale 

SingularityNET (AGIX): Bouwen aan een AI Marktplaats

SingularityNET zet sterk in op zijn visie om een gedecentraliseerde marktplaats voor AI te creëren, waarbij blockchain wordt gebruikt om naadloze en open toegang te bieden tot AI-algoritmen en -toepassingen. Hun doel is om kunstmatige algemene intelligentie te ontwikkelen die een nieuwe revolutie in vele industrieën zou kunnen brengen. Dankzij slimme contracten onderhoudt SingularityNET een transparante en eerlijke omgeving voor alle betrokken partijen. AGIX, het native token, is de brandstof die deze marktplaats aandrijft. Het heeft meerdere gebruiksscenario’s, waaronder transactiekosten, governance-stemming en staking om liquiditeit te bevorderen.

Bittensor (TAO): Het faciliteren van collaboratief machine leren

Last but not least, is er Bittensor. Het gaat hier minder om het creëren van AI en meer om hoe we samen AI beter kunnen maken. Bittensor is een gedecentraliseerd netwerk dat draait om collaboratief machine leren. Het is een plek waar mensen samenkomen om kennis en expertise te delen, en ze worden hiervoor beloond. Dit wordt bereikt door middel van een gedistribueerd grootboek.

TAO, het token in het hart van Bittensor, is meer dan slechts een cryptocurrency. Het belichaamt de waarde van intelligentie en kennis die in het netwerk circuleert. In een wereld waar het belang van AI toeneemt, is Bittensor’s concept van een coöperatief, beloningsgericht AI-netwerk niet alleen geniaal, maar ook essentieel.

Conclusie

AI zal zeker een van de meest populaire trends zijn in de volgende crypto bull run, en het is alleen maar logisch om te investeren in een revolutie die net begonnen is. We zijn nog vroeg, met veel spannende innovaties die plaatsvinden in de AI crypto ruimte. Als je je afvraagt welke crypto je vandaag moet kopen voor de lange termijn, heb je nu misschien je antwoorden. Naarmate we dichter bij 2024 komen, staan we op het punt om enkele buitengewone ontwikkelingen te aanschouwen.

Bezoek InQubeta Presale 

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.