nuggetrush6nov
Persbericht

Top 3 Cryptocurrencies Die Je Tegen 2025 Miljonair Kunnen Maken (Bespreking van NUGX, XRP en SOL)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • NuggetRush (NUGX), momenteel in fase 2 van zijn voorverkoop, herdefinieert het landschap van memecoins door het aanbieden van een play-to-earn (P2E) game-ervaring die gamers in staat stelt om echt inkomen te verdienen terwijl ze genieten van avonturen in het spel.
  • Ripple’s XRP wint aanzienlijk aan tractie in zijn adoptie vanwege partnerschappen met centrale banken en overheidskeuringen, zoals de samenwerking met de Nationale Bank van Georgië (NBG) en de goedkeuring van de Dubai Financial Services Authority (DFSA).
  • Render Network heeft met succes de overstap gemaakt van Ethereum (ETH) naar Solana (SOL) op 2 november 2023, terwijl Solana-walvissen op dezelfde dag substantiële overdrachten uitvoerden.

NuggetRush (NUGX) heeft het traditionele model van memecoins uitgedaagd door een play-to-earn game-ervaring te introduceren met impact in de echte wereld. Aan de andere kant kreeg XRP (XRP) momentum door een partnerschap met de Nationale Bank van Georgië en goedkeuring door de Dubai Financial Services Authority.

Ondertussen is de Render Foundation met succes gemigreerd met het Render Network (RNDR) naar de blockchain van Solana (SOL). Hoe beïnvloeden deze ontwikkelingen bij NuggetRush, XRP en Solana de cryptomarkt? Laten we dit verkennen.

>>Koop NuggetRush Nu<<

NuggetRush (NUGX) Doorbreekt Memecoin Model met Play-to-Earn Game-ervaring

Historisch gezien hebben memecoins altijd een gebrek aan praktisch nut gehad en waren ze zeer volatiel. Dat alles veranderde echter met de komst van NuggetRush (NUGX). Net als andere play-to-earn (P2E) spellen, stelt NuggetRush (NUGX) gamers in staat om inkomen te verdienen door aantrekkelijke in-game ervaringen.

NuggetRush (NUGX) biedt het opzetten van een mijnimperium door middel van teamwork en het ontdekken van locaties. Gamers bouwen mijnfaciliteiten, handelen in-game activa, verzamelen zeldzame non-fungible tokens (NFT’s), en stellen deskundige teams samen om de status van “meestermijnwerker” te bereiken en rijkdom te vergaren door hun mijnimperium.

Verder biedt NuggetRush (NUGX) verschillende inkomstenstromen via in-game activiteiten. Gamers verdienen beloningen uit gevechten, quests en toernooien. Ze kunnen ook in-game verzamelobjecten verhandelen op de marktplaats van NuggetRush.

Opmerkelijk is dat het spel ambachtelijke mijnbouwgemeenschappen in onderontwikkelde landen ondersteunt. Al deze gebruiksmogelijkheden maken NUGX een goede crypto om nu te kopen.

Gamers kunnen tokens claimen naarmate de voorverkoop van NuggetRush (NUGX) vordert. Elke fase van deze voorverkoop biedt kansen om tokens te claimen voor NUGX-tokenhouders. Desalniettemin, na afloop van de voorverkoop van NuggetRush, zullen investeerders de resterende tokens kunnen claimen.

NUGX steeg van zijn waarde in Ronde 1 van $0,010 naar $0,012 in Ronde 2 van de voorverkoop, een winst van 20%. Deze indrukwekkende bewegingen maken NuggetRush (NUGX) een top crypto om nu te kopen.

>>Koop NuggetRush Nu<<

Ripple’s XRP Krijgt Momentum door Partnerschap met Nationale Bank van Georgië en DFSA Goedkeuring

Ripple’s XRP (XRP) behoudt aanzienlijk momentum in zijn adoptie, aangezien centrale banken, grote financiële instellingen en overheden geleidelijk zijn technologie voor grensoverschrijdende betalingen integreren. Volgens een persbericht van 2 november 2023 is deze XRP-mijlpaal een partnerschap met de Nationale Bank van Georgië (NBG).

Interessant is dat het nieuws van het partnerschap enkele uren kwam nadat de Dubai Financial Services Authority (DFSA) bevestigde dat het Ripple’s XRP had goedgekeurd om bedrijven toe te staan het in hun digitale activadiensten op te nemen.

De technologie die de Centrale Bank Digitale Valuta (CBDC) van Ripple ondersteunt, wordt ondersteund door het XRP Ledger (XRPL). Daarom werd verwacht dat deze partnerschappen een positieve invloed zouden hebben op de prijs van XRP.

Op 2 november 2023 handelde XRP tegen $0,6069. Analisten verwachten dat XRP tegen het einde van 2023 zal stijgen naar $0,6675, ondersteund door ontwikkelingen in zijn netwerk. Daarom is XRP momenteel een van de beste crypto’s om in te investeren.

Render Foundation Verplaatst Render Network (RNDR) naar Solana (SOL) met Stimuleringsprogramma

Op 2 november 2023 bevestigde de Render Foundation de succesvolle overgang van het Render Network (RNDR) van Ethereum (ETH) naar Solana (SOL).

Deze actie viel samen met de introductie van de Upgrade Assistant en een toekenning van 1,14 miljoen RNDR-tokens om tokenhouders te stimuleren hun tokens via Wormhole naar Solana (SOL) over te brengen.

In dat kader zal het subsidieprogramma drie maanden actief zijn, waarin beleggers hun RNDR-tokens naar de blockchain van Solana (SOL) kunnen verplaatsen zonder transactiekosten te maken.

Elders tonen gegevens van Whale Alert dat verschillende Solana whales op 2 november aanzienlijke hoeveelheden SOL-tokens hebben overgedragen. Drie van deze Solana-transacties gingen naar de Binance exchange.

De eerste betrof de verplaatsing van 256.652 SOL (ter waarde van $11,3 miljoen), de tweede 249.999 Solana-tokens ($10,8 miljoen) en de derde 282.695 SOL ($12 miljoen).

Ondanks de actie van de whales bleef de prijs van SOL bullish. Op 2 november 2023 handelde Solana (SOL) op $39,62. Analisten verwachten dat Solana (SOL) tegen het einde van 2023 zal stijgen naar $47,50, ondersteund door de vraag en ontwikkelingen in zijn netwerk.

Bezoek NuggetRush Presale Website  


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.