chimpzee pb 2okt
Persbericht

Traders voorspellen dat deze nieuwe groene cryptocurrency met 35x zal stijgen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De volgende crypto die een golf in de markt zou kunnen veroorzaken is Chimpzee, en wel om de juiste redenen. 

De groene cryptocurrency is gewijd aan het behoud van wilde dieren – een missie waar velen zich in kunnen vinden, maar waar weinigen aan durven bij te dragen. De wijdverspreide oplichting en fraude bij klimaatactie van de afgelopen tijd maken mensen huiverig om geld te doneren aan milieudoelen. 

Chimpzee is een blockchainplatform dat zich inzet voor transparantie en verantwoording rondom donaties, vooral op het gebied van wilde dieren. Maar wat nog belangrijker is, het moedigt meer mensen aan om zich in te zetten voor het goede doel door te beloven dat investeerders een aantrekkelijk passief inkomen zouden kunnen verdienen. 

Chimpzee’s visie op klimaatverandering en het behoud van wilde dieren 

Cryptocurrencies hebben lang geworsteld met de uitdaging om hun relevantie voor de wereld te bewijzen. Het is moeilijk om een markt vol met meme coins en junk art NFT’s serieus te nemen. 

Hun functie gaat echter veel verder dan dit. Cryptocurrencies, ondersteund door blockchaintechnologie, hebben het potentieel om real-world use cases efficiënter aan te sturen. Ze hebben bewezen een van de beste beschikbare tools te zijn in projecten die wereldwijde coördinatie vereisen. 

Voordelen van Chimpzee 

Chimpzee is een voorbeeld van een recent gedecentraliseerd project die het potentieel van blockchaintechnologie kan laten zien. Deze cryptocurrency is gewijd aan een groen doel, namelijk het behoud van wilde dieren, en Chimpzee maakt gebruik van op crypto gebaseerde stimulansen om een robuuste community van milieubewuste investeerders aan te moedigen. 

Verdien geld met Chimpzee

Chimpzee biedt aantrekkelijke mogelijkheden om een passief inkomen te verdienen op het platform. Er zijn drie hoofdcomponenten die dit mogelijk maken. De eerste is het shop-to-earn platform, waarmee shoppers beloningen in CHMPZ tokens kunnen verdienen. De webshop verkoopt verschillende merchandise van het merk Chimpzee die bedoeld zijn om bewustzijn te verspreiden over klimaatactie en het behoud van wilde dieren. 

Daarnaast heeft het project een play-to earn platform en Zero Tolerance Game waarmee gamers geld kunnen verdienen naarmate ze nieuwe levels bereiken op het leaderboard. Met de Zero Tolerance Game wil Chimpzee ook jongeren bewust maken van zijn missie. 

Als laatste heeft Chimpzee ook een NFT marktplaats, waar je een deel van de winst van het platform kan verdienen door NFT’s te verhandelen en zo ook een passief inkomen zou kunnen generen. 

Samen helpen deze drie platforms bij aan de missie van Chimpzee om mensen te stimuleren om mee te doen aan klimaatactie. 

Een Web3-platform met als doel meer transparantie

Een belangrijk fundament van Chimpzee is de ongeëvenaarde transparantie van zijn activiteiten. Dit aspect ontbreekt vaak bij organisaties die zich bezighouden met donaties en liefdadigheid.

Chimpzee neemt de barrières weg die gepaard gaan met de wereldwijde coördinatie van internationale transacties. Bovendien worden alle transacties vastgelegd op de blockchain, wat zorgt voor een robuuste verantwoording bij het aanpakken van milieukwesties. 

In feite loopt Chimpzee al voor op zijn doelen als het gaat om donaties. Ondertussen heeft het al geld kunnen geven aan de volgende doelen: 

  • Chimpzee heeft 1200 bomen geplant voor de verjonging van het Braziliaanse regenwoud.
  • Chimpzee heeft een genereuze bijdrage van $15.000 gedaan aan de inspanningen voor het behoud van olifanten.
  • Chimpzee heeft ook bijgedragen aan de aanplanting van 20.000 bomen in Guatemala om het inheemse regenwoud te beschermen.

Deze nieuwe cryptocurrency introduceert transparantie in milieu donaties. Een deel van de winst die wordt gegenereerd op het platform wordt gedoneerd aan natuurdoelen over de hele wereld. 

Deflatoire tokenomics 

Het nut van een bepaald project onderbouwd vaak de marktrelevantie en het groeipotentieel van een project op de lange termijn. 

Maar dit is niet genoeg. 

De crypto markt staat bekend om zijn hoge volatiliteit, die zelfs high-cap assets zoals BTC of ETH onderuit kan halen. Een opkomend project kan, wanneer het wordt blootgesteld aan een crypto storm, naar beneden kelderen tot een punt waarop geen terugkeer meer mogelijk is. 

Om dit te voorkomen stelt Chimpzee doorgrond burn-en-stake mechanismen voor. Samen helpen ze Chimpzee zich te onderscheiden als een van de beste cryptocurrency assets op de huidige markt. 

Het token burning mechanisme vermindert consequent het aanbod van CHMPZ-tokens. Dit draagt bij aan de positieve koersbeweging van CHMPZ tokens, terwijl het effect van neerwaartse trends wordt verkleind. Aangezien aanbod en prijs een omgekeerde relatie hebben, beschermt de deflatoire aanpak van het project tegen de beruchte volatiliteit die vaak wordt waargenomen in de cryptocurrency markt. 

Chimpzee website 

Het burningmechanisme wordt bij verschillende gelegenheden toegepast, vooral bij het bereiken van belangrijke mijlpalen. Chimpzee heeft bijvoorbeeld een aanzienlijk deel van zijn voorraad geburned wanneer er een mijlpaal wordt bereikt in de presale. 

Verder is het project ook van plan om tokens te burnen die zijn uitgegeven voor de aankoop van Chimpzee NFT Passports, waarvoor betaling in CHMPZ tokens nodig is. Alle geburnde tokens worden permanent uit de circulatie gehaald, wat bijdraagt aan de duurzame vermindering van de token supply. 

De presale is begonnen 

De Chimpzee presale is nu in de laatste fase, getiteld ‘Bronze’. 

Deze fase is verder onderverdeeld in vier secties, met een geleidelijk oplopende prijsstructuur. Door de groeiende populariteit van het project is de presale veel eerder dan gepland aan het uitverkopen. 

Investeerders die nog van plan zijn om de token aan te schaffen moeten er snel bij zijn als ze de token nog tegen lucratieve voorwaarden willen kopen tijdens de presale. Er zijn op het moment namelijk nog aantrekkelijke kortingen en bonussen. Zodra de token wordt genoteerd op de markt, zal de prijs worden bepaald door de marktwerking en is de kans dat de coin explodeert zeker aanwezig. 

Als het project zich ontvouwt zoals gepland, dan heeft de token het potentieel om tot 10x te stijgen tegen het einde van het jaar. In 2024 zal de koersstijing echter voornamelijk worden veroorzaakt door de utility en het morele doel. Aangezien alle drie de platformen van Chimpzee lanceren met verschillende stromen van passieve inkomsten, is het mogelijk dat de prijs van de token 35x hoger zal liggen dan in de presale-fase. 

KOOP CHIMPZ IN DE PRESALE


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.