Persbericht

Uwerx (WERX) Crypto-prijsvoorspelling: onmisbare tokens voor de bullmarkt

De crypto-ruimte zit vol met veel projecten die voordelen voor vroege acceptatie beloven. Ze bieden echter niet allemaal een echte oplossing voor een reëel probleem. Uwerx is een van de weinige uitzonderingen die tastbare waarde in de echte wereld bieden. Het is een op freelancen gebaseerd blockchain-platform in de voorverkoopfase.

Volgens analisten is de prijsvoorspelling voor Uwerx positief, waarbij het token naar verwachting beter zal presteren dan veel van de beste crypto’s in de branche. Hier is meer informatie over dit onmisbare token voor de bullmarkt.

Uwerx (WERX): een futuristisch token met real-world waarde

Uwerx is gebouwd op het Polygon-netwerk en richt zich op het vergroten van vertrouwen en veiligheid in de freelancesector. Volgens Velocity Global zal de gig-economie tegen het einde van 2023 naar verwachting $455 miljard waard zijn, en de freelancemarkt zal naar verwachting met 15% jaar op jaar toenemen tot 2026.

Maar de uitdagingen waarmee de freelancesector wordt geconfronteerd, zoals gebrek aan vertrouwen, vertraagde betalingen, schending van auteursrechten en meer, weerhouden freelancers ervan om alle voordelen van het platform te benutten. Uwerx streeft naar een betere en meer lonende omgeving door gebruik te maken van decentralisatie en blockchain-technologie. Enkele van de unieke kenmerken van het Uwerx-token zijn:

 • Stimulering om de betrokkenheid te vergroten en freelancers te motiveren
 • Transparante prijzen voor opdrachtgevers en freelancers
 • Geïntegreerd geschillenbeslechtingsproces
 • Matchen op maat
 • Peer-to-peer-feedback
 • Ingebouwde samenwerkingstools
 • Integratie met Slack, Asana en Trello

Waarom Uwerx (WERX) Token de favoriet van investeerders is in 2023

Uwerx is nu beschikbaar voor $ 0,00995 tijdens de voorverkoopfase. Wanneer de voorverkoop is afgelopen, wordt de liquiditeit voor 25 jaar geblokkeerd, wat zorgt voor meer investeringszekerheid.

Verder maken de sterke fundamenten en de zeer veerkrachtige freelancesector Uwerx tot een waardevol token dat in de toekomst gewild zal zijn. We denken dat het een blue-chip-crypto zou kunnen worden waar veel vraag naar is vanwege de aanzienlijke winsten die het kan genereren. De lage vergoeding, volledige audit, vergrendelde liquiditeit, afstand van contracteigendom en andere voordelen geven het een voorsprong op andere vroege projecten.

Uwerx (WERX) Voorverkoop zorgt voor opschudding in de crypto-ruimte

De lopende voorverkoop trekt om verschillende redenen de aandacht van investeerders:

 • Het platform heeft voorafgaand aan de voorverkoop auditgoedkeuring van InterFi Network en Solidproof.
 • Uwerx-token is nu beschikbaar voor $0,00995
 • De liquiditeit ervan wordt gedurende 25 jaar na afloop van de voorverkoop geblokkeerd.
 • Uwerx is een vroeg cryptoproject met een uitstekend toekomstperspectief, waarbij analisten voorspellen dat het $1 zou kunnen bereiken in Q3/Q4 2023.
 • Het is zeer waarschijnlijk dat het een blue-chip-crypto wordt die wereldwijd door miljoenen wordt gebruikt.
 • Het eigendom van smart contracts werd door het team opgegeven nadat de belastingen tot nul waren teruggebracht.

Uwerx (WERX) Voorverkoop om groeimogelijkheden te bieden

Beleggers die hoge winsten willen genereren in de bullmarkt, zouden merken dat Uwerx een voordelige mogelijkheid is die een buitengewoon goed groeipotentieel biedt. Zoals ervaren beleggers zouden aanbevelen, is Uwerx een vroeg project met sterke fundamenten en uitstekende groeivooruitzichten.

Wij geloven dat het een dominante kracht kan worden in de freelancensector met zijn verschillende voordelen, zoals lage tarieven, betere transparantie, stimulansen en meer. Deelnemen aan de Uwerx-voorverkoop, die het token nu aanbiedt voor $0,00995 maar zal toenemen met de voortgang van de voorverkoop, kan de grote kans zijn waar investeerders op wachten na een somber 2022.

Bezoek de onderstaande links voor meer informatie over de lopende Uwerx-voorverkoop en profiteer van een aankoopbonus van 20%.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network