uwerx
Persbericht

Uwerx (WERX) klaar voor hogere groei in 2023 dan Solana (SOL) en Binance Coin (BNB)

De cryptomarkt, hoewel scherp gedaald in de laatste maanden van 2022, heeft dit jaar betere vooruitzichten. Nu de bangmakerij begint af te nemen, hebben experts er alle vertrouwen in dat investeerders zullen terugkeren.

Grote activa zoals Solana (SOL) en Binance Coin (BNB) zullen naar verwachting een piek bereiken. Maar het zijn projecten zoals Uwerx (WERX) die excellentie en winstgevende kansen zullen definiëren.

Uwerx leidt de groep

Een groot voordeel dat Uwerx (WERX) heeft ten opzichte van de topmunten op de markt, is de waarde van de services.

Freelancen is tegenwoordig een van de snelst groeiende industrieën, met de huidige markt van $ 4,4 miljard die dit jaar alleen al met 17% zal groeien. Zelfs de grootste bedrijven doen mee, met reuzen als Google die meer freelancers en uitzendkrachten in dienst hebben dan gewone.

De marktgroei en het potentieel zijn één ding. Het aanboren ervan is een heel ander spel. Uwerx doet het perfect. Het project neemt wat er mis is met de freelance-industrie en levert een platform dat perfect is. Lage kosten (1%), uitstekende tokenomics (25 jaar liquiditeitsvergrendeling), directe betalingen en een audit van wereldklasse zijn slechts een paar dingen waardoor Uwerx niet alleen opvalt in de freelancemarkt, maar ook in de algemene cryptomarkt.

Uwerx heeft veel investeerders geïntrigeerd en analisten voorspellen een stijging van maar liefst 8.500% na de voorverkoop.

Solana (SOL) komt weer boven water

Ooit werd aangenomen dat het uiteindelijk Ethereum (ETH) zou vervangen, maar beleggers hadden hoge verwachtingen van Solana (SOL). De liefde voor Solana (SOL) veranderde snel toen het te maken kreeg met uitval en de angst voor FTX (FTT) zorgde ervoor dat veel projecten naar elders migreerden. Op zijn hoogtepunt was Solana (SOL) bijna $260 waard en had het een marktkapitalisatie van $75,5 miljard.

Door de scherpe daling staat Solana (SOL) op slechts $16 met een limiet van $6,2 miljard.

Binance Coin (BNB) is een boemerang

Een andere rivaal van Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), is een zeer sterke kanshebber om het te vervangen. Hoewel niet zo groot, is het nog steeds een zwaargewicht. In de top 5 cryptocurrencies wordt Binance Coin (BNB) gewaardeerd op $311 per munt met een marktwaarde van $46,1 miljard. Gezien het feit dat Binance Coin (BNB) zoals elke munt op de markt is uitgegleden en ongeveer 60% van zijn topwaarde heeft uitgehold, zijn de huidige cijfers nog steeds indrukwekkend.

Uwerx (WERX) Voorverkoop is de beste gok

Munten zoals SOL en BNB hebben goede fundamenten om winst te maken. Ervaren investeerders weten echter dat de echte winst wordt behaald door vroege ondersteuning van goede projecten. Beleggers willen er ook zeker van zijn dat er geen plotselinge rug-pull zal zijn, Uwerx is geslaagd voor de audit door het bedrijf InterFi Network en de liquiditeit van Solidproof is 25 jaar vastgezet nadat de voorverkoop is voltooid.

In de laatste aankondiging heeft het team ook gestemd om zichzelf uit de eigendomspositie te verwijderen en de touwtjes in handen te geven aan de gebruikers – maar daarvoor zullen ze ook de verkoopbelasting volledig afschaffen.

Uwerx is, vanwege de groeistatistieken van het brouwen, de perfecte optie. Onze analyse laat zien dat het project de mogelijkheid heeft om een toekomstige blue-chip cryptocurrency te worden. Analisten voorspellen dat Uwerx, vanwege zijn associaties met een veerkrachtige snelgroeiende industrie, en het is de eerste die op de markt komt, beleggers een unieke kans zal bieden. Met een voorverkoop van $0,0065 per munt, voorspellen analisten prijsstijgingen tot $0,75 in Q4 2023 en $2 in Q1 2024. Uwerx biedt een van de meest veelbelovende kansen dit jaar, dit is het beste moment om deel te nemen aan de voorverkoop.

Volg de onderstaande links voor meer informatie, potentiële investeerders hebben nog steeds de kans om gebruik te maken van een bonus van 25%:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/