Uwerx Presale
Persbericht

Uwerx (WERX) prijsvoorspelling: Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) blijven dalen vanwege Amerikaanse schuldplafond

De cryptomarkt staat bekend om zijn volatiliteit als eerste en belangrijkste kenmerk. Crypto-investeerders wenden zich echter tot ervaren analisten voor prijsvoorspellingen om hen te helpen verstandigere beslissingen te nemen met hun investering in geld en cryptocurrencies.

Terwijl Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) blijven dalen als gevolg van het Amerikaanse schuldenplafond, wenden crypto-investeerders zich tot Uwerx, een token met meer winstgevende kansen voor zijn investeerders.

Invloed van het Amerikaanse schuldenplafond op Bitcoin en Ethereum

Aangezien de staatsschuld van de Verenigde Staten (VS) een onderwerp van discussie blijft, zeker nu het Amerikaanse Congres stemt over het al dan niet verhogen van het Amerikaanse schuldplafond, worden cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) gedwongen de dupe te worden van deze situatie.

Van 19 mei tot 26 mei was Bitcoin (BTC) alleen al getuige van een daling van 1,40%. Bitcoin (BTC), dat wordt verkocht voor $26.927, wordt nu verhandeld voor $26.706,46, een duidelijke daling ten opzichte van de vorige prijs.

Ethereum (ETH) wordt niet buiten de malaise gelaten, aangezien het token de afgelopen 24 uur ook getuige is geweest van een daling van $1,78%. Ethereum (ETH) wordt verkocht voor $1.825,17 en crypto-investeerders maken zich zorgen over hoe lang deze inzinking kan duren.

Uwerx (WERX): Een token blijft onaangetast

Terwijl investeerders in Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) worstelen met de huidige dip waarmee hun tokens geconfronteerd worden, wenden crypto-analisten zich tot Uwerx, wiens voorverkoop bloeit.

Uwerx wordt volgens hun eigen team het toonaangevende freelanceplatform en veroorzaakt een onmiskenbare verschuiving in de wereld van freelancen in elk land over de hele wereld. Uwerx probeert dan ook een revolutie te veroorzaken, een nieuwe en briljante wereld te creëren voor freelancers en crypto-investeerders. Om dit te doen, voegt Uwerx 2 van ‘s werelds krachtigste industrieën samen: cryptocurrencies en freelancen.

Uwerx, dat officieel van start gaat op 4 augustus 2023, is al begonnen met het zetten van innovatieve stappen zoals geen enkel freelanceplatform ooit heeft geprobeerd. Om te beginnen biedt Uwerx zijn gebruikers een vast bedrag van 1% aan. Freelancers die te vertrouwd zijn met de 20% kosten die andere freelanceplatforms in rekening brengen, zien Uwerx al als een goedmaker, alleen voor dit enkele voordeel.

Maar het Uwerx-team zegt dat er meer is. Zodra Uwerx op gecentraliseerde crypto-exchanges gelanceerd is, zal Uwerx afstand doen van zijn contracteigendom. Dit wordt gedaan om het rug pulls, oplichting én andere potentiële vormen van fraude te voorkomen.

Uwerx biedt zijn gebruikers stimulansen en functies voor gamification om freelancen spannender en lonender te maken. Als cryptocurrency is Uwerx al met succes gecontroleerd door SolidProof en InterFi Network, de positieve audits wijzen op de betrouwbaarheid van Uwerx als toekomstige cryptocurrency. Uwerx is al vermeld op CoinSniper en zal op 1 augustus op Uniswap worden vermeld.

De winter komt er misschien aan voor cryptocurrencies, maar Uwerx-investeerders zullen niet in de wind worden geslagen. Om investeerders te verzekeren van de veiligheid en beveiliging van hun tokens, zal Uwerx een liquiditeitsslot van 25 jaar invoeren. 82,8% van de Uwerx-gebruikers stemde voor de spoedige tokenvergrendeling.

De liquiditeitsvergrendeling, die zichzelf bewijst als een gebruikersgericht platform, zal worden gedaan vóór het einde van de voorverkoop van Uwerx. 98,2% van de gebruikers stemde ook op Uwerx om een Test Airdrop te lanceren. De test Airdrop zal ook plaatsvinden aan het einde van de voorverkoop van Uwerx op 31 juli 2023.

Ondanks dat het nog niet volledig is gelanceerd, heeft het Uwerx-platform al meer dan 6.800 aanmeldingen gehad. 1.770 mensen volgen Uwerx op Twitter en meer dan 1.600 hebben zich aangemeld om lid te worden van de Uwerx Telegram-community. Uwerx positioneert zichzelf als niet zomaar een freelance platform, omdat het een hechte community van freelancers en crypto-investeerders opbouwt.

Het Uwerx-team heeft nu de Uwerx-kluis onthuld, waardoor Uwerx-gebruikers hun WERX-tokens gemakkelijk voor verschillende periodes in de kluis kunnen bewaren. Dit werkt als staking, waarbij gebruikers worden beloond afhankelijk van verschillende variabelen binnen het platform.

Uwerx is ook begonnen met het gefaseerd uitbrengen van zijn Alpha-platform en zal binnenkort overstappen van het Alpha-platform naar het bètaplatform, waar gebruikers het platform zelf kunnen testen. Uwerx-gebruikers worden aangemoedigd om hun feedback te delen met het team via feedback@uwerx.network.

Uwerx’s (WERX) breid voorverkoop uit

Uwerx heeft met zijn voorverkoop werkelijk alle verwachtingen overtroffen. Nu fasen 1 tot en met 4 in recordtijd voltooid zijn, heeft het Uwerx-team de tokentoewijzingen moeten aanpassen.

Momenteel bevindt Uwerx zich in fase 5 van de voorverkoop en wordt verkocht voor $0,041 met een spannende bonus van 15% bij iedere aankoop. Uwerx zal naar hun eigen verwachting stijgen tot $3,5 in 2024, waardoor investeerders geen beter moment hebben om aan boord van de Uwerx-trein te stappen dan nu.

Klik op een van deze onderstaande links voor uw 15% bonus op de WERX-tokens:

Voorverkoop: www.invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/