Persbericht

Uwerx (WERX) verplettert zijn fase 4-voorverkoop en wordt een favoriet zoals ApeCoin (APE) en Decentraland (MANA)

Met de dagelijkse opkomst van nieuwe crypto’s, worden gebruikers en investeerders voortdurend geconfronteerd met de taak om te onderscheiden welke hen ten goede zal komen. Voor nieuwe tokens is hun voorverkoop de perfecte gelegenheid om de winstgevendheid van het token aan te boren en meer te verdienen.

Een van de nieuwe tokens die het al goed doet, is Uwerx, een game-changer voor de freelance-industrie. Uwerx wordt geleverd met tal van unieke functies, klaar om indruk te maken. Het heeft zijn voorverkoop verpletterd, die zich nu in de vierde fase bevindt, slechts een maand nadat de voorverkoop begon.

Dit toont aan dat Uwerx naast ApeCoin (APE) en Decentraland (MANA) een favoriet aan het worden is voor investeerders en gebruikers. Dit artikel onderzoekt de winstgevendheid van Uwerx en waarom u lid zou moeten worden van de gemeenschap door gebruik te maken van de voorverkoop.

Uwerx (WERX) herconceptualiseert de gig-economie

Uwerx zal het eerste freelanceplatform zijn dat blockchain-technologie integreert. Dit zorgt voor decentralisatie, bescherming van intellectuele eigendomsrechten en lagere servicekosten. In tegenstelling tot de 10% en 20% die worden aangerekend door gecentraliseerde platforms zoals Upwork en Fiverr, brengt Uwerx slechts 1% servicekosten in rekening.

Uwerx zal ook zijn platform stimuleren om meer gebruikers aan te trekken en de aantrekkelijkheid van het project te maximaliseren. Het verhoogde zijn deelnameprikkels tot 6,5%.

Uwerx biedt andere functies, zoals ingebouwde tools voor geschillenbeslechting, gepersonaliseerde matching en transparante prijzen.

De voorverkoop van Uwerx heeft voor grote opschudding gezorgd in de branche. Het heeft fasen 1, 2 en 3 van de voorverkoop voltooid en bevindt zich nu in fase 4, waar het aantal toegewezen WERX-tokens is verhoogd tot 77,5 miljoen. Vanwege de onverwachte vraag naar het WERX-token, werd de beschikbare WERX voor algemene voorverkoop verhoogd tot 427.500.000 van de in totaal 750.000.000 tokens. Er komt een nieuwe fase 5, waar 72,5 miljoen WERX-tokens worden vrijgegeven.

Het WERX-token heeft een enorme waarde gekregen sinds de voorverkoop begon. Het token wordt momenteel verhandeld op $0,0315 met een bonus van 20%. De winstgevendheid van WERX zal resulteren in een verdere prijsverhoging en bonusvermindering. De lanceringsprijs is gewijzigd en Uwerx wordt nu gelanceerd op $0,095 – $0,115. De voorverkoop van Uwerx eindigt op 31 juli 2023.
De Alpha-versie van het Uwerx-platform wordt deze week uitgebracht. Het geeft gebruikers toegang tot de functies van het project. Het Uwerx-team begint met het vrijgeven van de bestemmingspagina en de aanmeldings-/aanmeldingspagina’s. Dit zal gebeuren op vrijdag 19 mei 2023. Hierna wordt het gehele platform gespreid over een periode vrijgegeven op basis van feedback van gebruikers.

Het team heeft onlangs een nieuwe en innovatieve functie geïntroduceerd, Uwerx Vault. Deze functie bevordert de duurzaamheid en gebruikersbetrokkenheid van Uwerx en stelt gebruikers in staat hun WERX-tokens voor langere tijd op te slaan. Uwerx is gecontroleerd door InterFi Network en SolidProof.

Om hun toewijding aan gebruikers te tonen, heeft het oprichtende team van Uwerx hun tokentoewijzing teruggebracht tot 7%. Ze zullen ook afstand doen van het eigendom van slimme contracten zodra Uwerx op gecentraliseerde beurzen staat. Om de duurzaamheid en transparantie van het project te bewijzen en het trekken van tapijten te voorkomen, start het team na de voorverkoop een 25-jarige liquiditeitsvergrendeling op hun token.

Het team heeft onlangs een peiling gehouden waarin gebruikers werd gevraagd wanneer ze willen dat de ontwikkelaars hun tokens vergrendelen. 82,8% van de gebruikers stemde ervoor dat de tokens nu worden vergrendeld in plaats van aan het einde van de voorverkoop. In dat verband zal het team binnenkort de datum hiervoor bekendmaken.

Ze hielden ook nog een peiling waarin ze gebruikers vroegen of ze een Test Airdrop wilden laten uitvoeren. Welnu, de resultaten zijn binnen en 98,2% steunt het idee. De Test Airdrop zorgt ervoor dat gebruikers hun ontvangende wallet-adressen correct invoeren.

Uwerx blijft aan populariteit winnen en heeft nu meer dan 5000 leden in zijn gemeenschap.

ApeCoin (APE): revolutie in de Web3-industrie

ApeCoin (APE), afkomstig uit de NFT-collectie voor de Bored Ape Yacht Club, heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in gaming, kunst, NFT’s en vele andere dingen die gaande zijn in de Web3-ruimte. Het token APE wordt voornamelijk gebruikt voor governance op het ecosysteem van ApeCoin (APE).

De enige focus van ApeCoin (APE) op zijn gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) heeft ertoe geleid dat het op zoek is naar manieren om zijn bestuursstructuur te verbeteren. ApeCoin (APE) heeft nu een werkgroepstructuur na de goedkeuring van het AIP-239-voorstel. Hierdoor kunnen tokenhouders actief deelnemen aan de DAO.

Decentraland (MANA) is uw virtuele bushalte voor digitale activa

Decentraland (MANA) is een gedecentraliseerde virtuele wereld waar gebruikers digitale activa zoals LAND’s en NFT’s kunnen creëren, bezitten, verkopen of kopen.

Decentraland (MANA) bouwt aan een metaverse waar gebruikers volledige controle hebben over hun activa en het beheer van het ecosysteem. Onlangs is The Voice Studios van Decentraland (MANA) live gegaan. Het wordt een meeslepende leuke muzikale ervaring waar gebruikers kunnen spelen, strijden en prijzen kunnen winnen. Gebruikers kunnen ook genieten van de volledige artiestenervaring, wearables kopen, de virtuele sets bezichtigen en ontdekken hoe ze auditie kunnen doen voor The Voice.

Aan de andere kant hebben sommige gebruikers van Decentraland (MANA) de Tommy Hilfiger 2023 virtual fashion week award gewonnen. De winnaars creëerden enkele Decentraland (MANA) wearables en NFT’s, wat hen een grote overwinning opleverde.

Terwijl ApeCoin (APE) en Decentraland (MANA) goede tokens zijn, is Uwerx nog beter. Het verandert de status-quo voor de freelancebranche en helpt freelancers om financiële onafhankelijkheid te verwerven.

Doe nu mee met de voorverkoop of lees meer over Uwerx door op de onderstaande links te klikken:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network