Persbericht

Uwerx (WERX) Voorverkoop beklimt de ladder terwijl Ben (BEN) en EOS (EOS) tractie zoeken

Uwerx zorgt voor serieuze concurrentie binnen de freelance-industrie nu het zijn vierde voorverkoopfase ingaat. Het token wordt momenteel verkocht voor $0,225. Het toont ook zijn vertrouwen als een dominante kracht door de lanceringsprijs te wijzigen van $0,09 – $0,11 naar $0,095 – $0,115.

Staan freelancers en investeerders op het punt om meer winst te behalen? Laten we hier meer over te weten komen en waarom Ben (BEN) en EOS (EOS) het moeilijk hebben in de hitlijsten.

De voorverkoop van Uwerx (WERX) trekt enorm veel belangstelling

Nu de voorverkoop van Uwerx in volle gang is, verwacht de gemeenschap een symbolische airdrop voor elk lid op een nog aan te kondigen datum. De Alpha-versie van het protocol zal volgende week ook uitkomen, zodat gebruikers kunnen gaan genieten. Je vraagt je misschien af, welke nieuwe functies zal Uwerx freelancers bieden?

Uwerx zal de freelance-industrie verstoren met lagere platformkosten, betere transparantie, verbeterde IP- en gegevensbeveiliging, efficiënte transacties en gepersonaliseerde afstemming tussen freelancers en potentiële projecten.

Wat investeerders betreft, ze zouden aanzienlijke winsten kunnen behalen, aangezien veel analisten verwachten dat Uwerx $2,5 zal bereiken in het eerste kwartaal van 2024. Ze zijn ook verzekerd van de veiligheid van hun activa, aangezien Uwerx auditgoedkeuring heeft van InterFi Network en SolidProof.

Bovendien kan Uwerx bogen op een toegewijd team dat heeft beloofd afstand te doen van alle eigendom van slimme contracten nadat WERX op gecentraliseerde beurzen is vermeld. Ze hebben ook hun tokentoewijzing verlaagd van 8% naar 7% en zullen hun liquiditeit gedurende 25 jaar na het einde van de voorverkoop vergrendelen.

Geïnteresseerde investeerders hebben meer mogelijkheden gekregen om deel te nemen aan de voorverkoop, aangezien Uwerx de tokentoewijzing voor de voorverkoop heeft verhoogd van 45% naar 57%, wat neerkomt op 427.500.000 tokens. De vierde voorverkoopfase bevat nu 77.500.000 in plaats van 60.000.000 tokens, terwijl een nieuwe 5e voorverkoopfase 72.500.000 tokens heeft.

Probeer dus deel te nemen aan de voorverkoop voordat deze eindigt op 31 juli 2023.

Is Ben (BEN) nog steeds bullish?

Ben (BEN) is een op Ethereum gebaseerde meme-munt die is gelanceerd door Twitter-gebruiker ben.eth. Het token is genoteerd op verschillende beurzen, zoals MEXC Global, Uniswap en Poloniex. De meme-munt is echter echt van de grond gekomen, mede dankzij de betrokkenheid van de beroemde YouTuber Ben Armstrong.

Ben (BEN) vertoonde de afgelopen 3 dagen een enorme volatiliteit, waarbij de prijzen op 8 mei 2023 met 300% stegen en een paar uur later met 200% daalden. De huidige prijs is $0,00000006.

Ben (BEN) laat nog steeds een opwaartse trend zien in zijn wekelijkse analyse en is de afgelopen 7 dagen met 512,69% gestegen. Deskundigen voorspellen echter dat het tegen januari 2024 zal stijgen tot een minimumprijs van $0,00000007, wat enkele nullen lager is dan bij Uwerx.

EOS (EOS) bevindt zich momenteel in een dip

EOS (EOS) is een van de cryptoprojecten die er niet in slaagden zijn populariteit te maximaliseren en tijdige producten aan gebruikers te leveren. Als gevolg hiervan is de crypto de afgelopen 7 dagen gedaald tot bijna -12,3%. Het is de afgelopen maand ook met -28,505% gedaald en verloor maar liefst een gemiddeld bedrag van $0,35 ten opzichte van zijn huidige waarde.

EOS (EOS) is het primaire token van het EOS.IO-netwerk. Het netwerk maakt gebruik van blockchain-technologie om blockchain-ontwikkelaars te ondersteunen met de nodige tools en services om dApps te bouwen en te schalen en tegelijkertijd te zorgen voor snellere en meer naadloze transacties.

Met de huidige prijs van $0,89 worstelt EOS (EOS) echter nog steeds om de grens van $1 terug te winnen.

De cryptomarkt helpt beleggers alternatieve tokens te overwegen wanneer het niet langer voordelig is om een andere token te houden.

Uwerx is een van de meest veelbelovende investeringsmogelijkheden met zijn inherente hulpprogramma’s. Dit is de reden waarom crypto walvissen de voorverkoop haasten. Mis de kans om deel te nemen niet. De onderstaande links geven meer updates over de voorverkoop.

Website: https://www.uwerx.network

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network 

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network