Persbericht

Uwerx (WERX) Voorverkoopanalyse en Fantom (FTM) Prijsvoorspelling

De cryptomarkt probeert langzaam te herstellen nadat de crash van 2022 bijna al zijn winst teniet deed. Met prominente munten zoals Fantom (FTM) die weer groen worden, geloven beleggers dat dit een goede kans kan zijn voor groei op korte termijn. Slimme beleggers weten echter dat de beste strategie voor maximale winst op lange termijn is om te investeren in veelbelovende projecten in de beginfase! Dat is de reden waarom Uwerx, een potentiële marktverstoorder die momenteel in de voorverkoop is, de laatste tijd zoveel buzz er omheen heeft gecreëerd. Laten we kijken hoe 2023/24 zal verlopen voor beide munten!

Uwerx (WERX) zal de freelance-industrie gaan transformeren

Volgens een schatting van McKinsey zijn er momenteel 54-68 miljoen freelancers in de Verenigde Staten. Deze statistiek houdt ook nauw verband met de epidemie van 2020, die het werken op afstand heeft doen toenemen. Analisten wijzen op deze bloeiende markt, aangezien ze voorspellen dat de WERX-munt de laagste waarde van $1,60 en de hoogste van $3,50 zal zien in het vierde kwartaal van 2023. Maar wat is WERX?

WERX wordt de native munt van het Uwerx-platform, een aankomend gedecentraliseerd freelance-platform dat gebruikmaakt van blockchain-technologie tot zijn volledige capaciteit! Het zal de kloof tussen werknemers en kopers van diensten overbruggen door tussenpersonen van derden te elimineren en de servicekosten te verlagen! De introductie van slimme contracten zal ook elke relevante partij in staat stellen om toegang te krijgen tot alle voorwaarden en deze te bekijken. Hierdoor is het bedrijven en freelancers verboden elkaar te bedriegen of geheime clausules in hun contracten op te nemen.

Met deze functies zal Uwerx iets bieden dat geen enkel conventioneel platform kan en zijn dominantie over de freelance-industrie in de toekomst stevig vestigen! In het tweede kwartaal van 2024 voorspellen experts een $4 voor de WERX-munt, en voor de huidige voorverkoopprijs van slechts $0,0075 kunt u nu deze mogelijke cryptografie kopen, vóór de prijsverhoging later vandaag!

Fantom (FTM) Price Prediction

De Ethereum (ETH)-rivaal, Fantom (FTM), heeft tot doel de hoge tarieven en trage prestatieproblemen van de Ethereum-blockchain aan te pakken. Fantom (FTM) bereikte zijn hoogtepunt van $ 3,48 in 2021, maar is sindsdien gedaald.

Fantom (FTM) heeft de afgelopen week een opwaarts traject gevolgd, aangezien het zijn prijs met 12% heeft zien stijgen. Fantom (FTM) handelt in handen voor $0,5234 met een marktkapitalisatie van $1,4 miljard, een stijging van 1,21% van de ene op de andere dag. De relatieve sterkte-index (RSI) laat een positieve beweging zien voor Fantom (FTM). Op basis van specifieke analyses zullen de kosten van Fantom (FTM) in het 4e kwartaal van 2023 tussen $0,60 en $0,89 liggen, met een gemiddelde prijs van ongeveer $0,6 in het eerste kwartaal van 2024. Alhoewel Fantom (FTM) binnenkort een aantal stijgende trends kan vertonen, zou het volgens het WERX-team beter op zoek kunnen gaan naar prospects met meer ontwikkelpotentieel.

Uwerx (WERX) zou de volgende voorverkoopster kunnen zijn

Het zou kunnen dat Uwerx meer lonend wordt dan Fantom (FTM), gezien de link met de gig-economie, die blijk heeft gegeven van uitstekende stabiliteit in een oceaan van marktonzekerheid. Slimme contracten, lage servicekosten en de gedecentraliseerde opslag die dit platform de industrie zal bieden, kunnen het leven van miljoenen werknemers wereldwijd veranderen! Potentiële investeerders moeten zich ook veilig voelen met een liquiditeitsslot gedurende 25 jaar na afloop van de voorverkoop en twee audits door Solidproof en InterFi Network.

Registreer je voor de voorverkoop via de onderstaande links voor $0,0075 en pluk de vruchten van een aankoopbonus van 25%!

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/