Ethereum ether
Persbericht

VanEck Crypto Expert Voorspelt 4225% Stijging Ethereum Koers – Wat Gaat Ethereum Doen Komende Week?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Sinds 7 juni staat Ethereum onder druk doordat het door het steunlevel van $3.800 is gebroken. Na positief nieuws op 19 juni is de prijs ook onder $3.600 gebleven en zijn er geen wekelijkse veranderingen geweest. 

Door deze omstandigheden zijn er analisten die denken dat er op dit moment niet veel interesse is in cryptocurrency’s. Maar de grote crypto experts hebben onderzoek gedaan en laten zien dat de ethereum koers de aankomende tijd een grote stijging gaat maken. Wat gaat ethereum doen?

Toekomst Ethereum – Gaat Ethereum Voorbij Bitcoin?

De DeFi sector is met dank aan onder andere meme coins erg populair geworden de afgelopen maanden. Met uitspraken van Elon Musk en posts die viraal gingen op social media waren Dogecoin en Shibu Inu binnen een dag al leiders in de markt.

Daarnaast speelde Ethereum hierop in en is het Ethereum netwerk nog steeds consistent aan het groeien in de Defi sector. Het Ethereum netwerk heeft nu een Layer-2 blockchain, de blockchain lost veel grote problemen op voor crypto gebruikers. Huidige crypto gebruikers ervaren problemen van hoge transactiekosten, ook is dit een grote reden waarom mensen niet instappen in de crypto wereld. De Layer-2 blockchain probeert het zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Leidende DeFi applicaties op het ETH netwerk, bijvoorbeeld Lido, MakerDAO, Uniswap en AAVE, hebben recordomzetten gehaald van $750 miljoen in mei 2024. De applicaties laten het succes zien in de sector en zorgen ervoor dat er meer en meer ETH rondgaat in de markt. 

De ontwikkelingen en het goede nieuws zorgen ervoor dat meer mensen toetreden in Defi en dat de aankoop van ETH als warme broodjes over de toon bank vliegt. Investeerders verwachten dat dit grote succes er voor gaat zorgen dat ETH over BTC heen gaat stijgen en zijn benieuwd welke andere crypto coins het succes volgen.

Onzekerheid In De Markt – Wat Gaat Ethereum Doen?

Aan het begin van het jaar heeft de Federal Reserve een uitspraak gedaan dat er in het jaar maar één renteverandering zou komen. Op dit moment is er onzekerheid in de markt omdat investeerders verwachten dat er een tweede renteverandering gaat komen door de lage groei in de economie. Desondanks deze onzekerheid blijft de prijs van het ethereum hangen op $3.514.

De Ethereum koers kende in februari veel actie, daarna is de markt verzwakt. De afgelopen weken ontstond er een funnel waar de prijs van ETH heen en weer bleef gaan rond het niveau van de 50-daagse EMA. Investeerders kijken op dit moment naar verschillende belangrijke prijsniveaus die werden gecreëerd.

Ethereum heeft recent een breakout gehad uit de funnel en uit de 50-daagse EMA. Op dit moment wordt er veel ETH gekocht op het prijsniveau van $3.505 en ervaart ethereum veel weerstand op het niveau. Investeerders wachten af of de prijs gaat zakken naar de 200-daagse EMA en zien dit als een weerstandsniveau waar de coin weer kan stijgen naar een volgende recordhoogte.

Hoge Verwachingen Van Crypto Experts

Matthew Sigel, hoofd van de afdeling Digital Assets bij VanEck, deed recent een voorspelling bij de Bankless podcast, een podcast voor Ethereum experts.

Sigel beweert dat in het meest positieve scenario Ethereum 90% van de markt voor smart contracts overneemt en dat 50% van de advertentiemarkt op open-source blockchains van ethereum gaat draaien. Verder verwacht hij dat de ontwikkeling van software voor kunstmatige intelligentie in de toekomst allemaal via blockchains gaan verlopen. 

Hij denkt dat traditionele bedrijven in de toekomst de voordelen van blockchains begrijpen en dat ze op dat moment één voor één hun bedrijf gaan laten draaien op de meest bekende blockchain van ethereum. Op basis van zijn uitspraken heeft Matthew Siegel een verwachting gedaan dat op de lange termijn, de Ethereum koers een record kan halen van $154.000. Vanaf de huidige koers betekent dat een stijging van 4.225%.

Welke Coins Liften Mee Op Ethereum?

Wanneer Ethereum recordhoogtes behaalt en grote stijgingen maakt binnen een korte periode slaan whales toe op altcoins. Whales weten dat ze op altcoins 10 keer of soms zelfs 50 keer een verdubbeling kunnen maken op hun kapitaal.

Hieronder gaan we kijken naar drie nieuwe crypto coins die een grote functie toevoegen in de markt en daardoor veel potentie hebben om te stijgen. Op dit moment zijn de crypto coins in de presale waardoor je ze voor een lage prijs kunt kopen.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained is gebaseerd op de Pepe Meme, een bekende meme uit de cryptomarkt. De originele Pepe coin had een grote populariteit en na een korte tijd behaalde het een marktwaarde van $4,5 miljard. Op dit moment staat alleen Dogecoin en Shiba Inu nog boven Pepe qua waarde. 

Vaak worden meme coins ontwikkeld op de blockchain van Ethereum, Solana en andere grote netwerken. De nieuwe cryptomunt Pepe Unchained wil hier verandering in brengen door op de markt te komen met een eigen Layer-2 blockchain. Met een eigen blockchain netwerk kan $PEPU zelf de techniek achter de cryptomunt ontwikkelen en veel voordelen aanbieden, bijvoorbeeld lagere transactiekosten en snellere verwerkingstijden, omdat er minder transacties zijn op de Layer-2 blockchain. De coin is op dit moment in de presale en alle vroege investeerders kunnen de coin nog kopen tegen de laagste prijs.

Ga Nu Naar Pepe Unchained

Base Dawgz ($DAWGZ)

De nieuwe meme coin Base Dawgz is ontwikkeld op de Base Blockchain, maar is daarnaast ook beschikbaar op vier andere blockchains. Met dit voordeel houden investeerders de coin in de gaten vanwege de multi-chain mogelijkheden, waarbij gebruikers van de coin gemakkelijk tokens over kunnen zetten van de ene naar de andere blockchain. 

In een korte tijd heeft de meme coin uitstekend gepresteerd op de blockchains en zijn ze gegroeid naar een marktwaarde van $1,8 miljard. Op dit moment kun je $DAWGZ kopen in de presale, maar ook heb je de mogelijkheid om tokens te verkrijgen door opdrachten op social media met succes te voltooien. Na het uitvoeren van een succesvolle opdracht krijg je tokens die je kunt gebruiken in de presale.

Ga Nu Naar Base Dawgz

99Bitcoins ($99BTC)

Veel enthousiaste crypto fans die in de markt stappen, weten niet waar ze moeten beginnen.

99Bitcoins heeft een website voor deze fans, waarbij fans alles kunnen leren over cryptocurrency. Op dit moment kent de website 700.000 gebruikers en ze zijn in 2010 gelanceerd. 

Ze wilde een stap verder gaan voor hun gebruikers en daarom komen ze nu met hun eigen $99BTC tokens, waarbij gebruikers van de website samen met het leren tokens kunnen verdienen door het nieuwe Learn-To-Earn systeem. Na het verdienen van de tokens kunnen ze ook ingezet worden in hun eigen staking mechanisme waarbij je je tokens kunt vastzetten om nog meer beloningen te verdienen. Je kunt nu je eigen tokens kopen in de presale.

Ga Nu Naar 99Bitcoins


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.