Persbericht

Persbericht

Newsbit 01-08-2022 22:33u leestijd 7 - 11 min

Veelbelovende Nieuwe Crypto 2022 – Top 5 Nieuwe Cryptomunten & Nieuwe Crypto Projecten

Nog altijd worden er dagelijks nieuwe cryptomunten gelanceerd en doordat het er zoveel zijn is het lastig om veelbelovende nieuwe crypto 2022 meteen te herkennen. Zonde, want nu investeren in de beste nieuwe cryptomunten kan je enorme winsten opleveren. 

Veel investeerders hebben de boot gemist met Bitcoin en zoeken nu naar de volgende nieuwe crypto gekte rondom een bepaalde munt. In dit artikel kijken we naar de meest veelbelovende nieuwe crypto 2022 en lees je hoe jij deze kunt kopen

Top 5 Veelbelovende Nieuwe Crypto 2022

  1. Battle Infinity (IBAT) – Veelbelovende Nieuwe Crypto 2022 met Metaverse
  2. Tamadoge (TAMA) – Veelbelovende Nieuwe Crypto voor Play-to-Earn gaming
  3. Lucky Block (LBLOCK) – Nieuwe Cryptomunten met NFT Competitie Platform
  4. DeFi Coin (DEFC) – Nieuwste Crypto uit de DeFi Sector
  5. WagerGang (GANG) – Wedden op sport met Innovatieve Nieuwe Crypto

>>>Direct de Beste Crypto Kopen<<<

Top 5 Nieuwe Crypto Projecten

Doordat er zoveel nieuwe crypto projecten per dag bijkomen is het lastig om elk project compleet te analyseren. Toch is het wel aan te raden om over alle nieuwe crypto coins waar je in wilt investeren informatie in te winnen. 

Hieronder hebben we daarom onze top 5 veelbelovende nieuwe crypto 2022 verder uitgewerkt en lees je wat deze projecten doen om zelf te bepalen welke nieuwe crypto projecten het meest geschikt zijn voor jouw portfolio.

1. Battle Infinity (IBAT) – Veelbelovende Nieuwe Crypto 2022 met Metaverse

Onze nummer 1 is zo nieuw dat het alleen nog verkrijgbaar is in een presale. Battle Infinity heeft een hoop plannen uitgewerkt die nog ontwikkeld gaan worden, maar de munt is alvast te koop zodat jij één van de eerste investeerders kan zijn en mee kan profiteren zodra het project echt gelanceerd wordt. 

In totaal staan er zes applicaties op de planning voor dit nieuwe crypto project. De meest unieke van deze zes applicaties is de IBAT Premier League, een fantasy sports game ontwikkeld op blockchain-technologie. Bij een fantasy sports game stel jij een team samen uit echte sporters en ontvang je punten als deze sporters goed presteren. Vaak zit er ook nog een prijs bij voor de beste spelers van een fantasy sports game.

Naast de IBAT Premier League wordt het platform aangevuld met een eigen decentrale exchange, een staking platform en een NFT Marktplaats. Verder kun je op het platform je eigen personage aanmaken en aankleden met verschillende items en heb je de mogelijkheid om in de Battle Games store nieuwe spellen te zoeken en spelen.

Het wordt een play-to-earn platform waar je ook kunt beginnen zonder geïnvesteerd te hebben in de munt. Toch is het een goede kans om flinke winsten te maken, vaak zijn munten in de presale tegen een voordelige prijs te kopen en schiet die prijs omhoog zodra de munt beschikbaar wordt voor het grote publiek. 

<<<Meedoen met de Battle Infinity Presale>>>

2. Tamadoge (TAMA) – Veelbelovende Nieuwe Crypto voor Play-to-Earn gaming

De nieuwe cryptomunt Tamadoge combineert de nieuwste technologie in de wereld van crypto met een meme coin. Daardoor heeft het in tegenstelling tot Dogecoin en Shiba Inu daadwerkelijk een toepassing en lijkt er meer toekomst te zitten. Het platform bestaat uit een Metaverse en Play-to-Earn gaming. Je speelt op het platform met jouw Tamadoge Pet, die echt van jou is door middel van een NFT. 

Van Dogecoin komen er steeds meer munten bij, dit heeft als voordeel dat er meer dan genoeg cryptomunt zijn voor iedereen, maar als nadeel dat er inflatie plaats vindt. Bij Tamadoge wordt juist het omgekeerde gedaan, daar worden munten ‘geburnd’ zodat ze niet meer in roulatie zijn en er een steeds kleiner aanbod is.

Op het platform komt ook een Tamadoge store waar je items en dingen als voer kan halen voor jou Tamadoge Pet. Van de uitgaven in deze winkel wordt 5% van de tokens geburnd, 30% wordt gereserveerd voor marketing en 65% gaat naar de prijzenpot voor de Play-to-Earn games. 

Je kunt uiteindelijk verdienen aan de game door met jouw Tamadoge Pet wedstrijden te winnen. Dit kan pas als de Tamadoge volwassen is, dus je moet hem eerst opvoeden. Zodra hij volwassen is, kun je Dogepoints verdienen die jouw plaats op de maandelijkse ranglijst bepalen. Hoe hoger je staat, hoe hoger de beloning die je op het eind van de maand ontvangt. 

<<<Nu naar de Tamadoge voorverkoop>>>

3. Lucky Block (LBLOCK) – Nieuwe Cryptomunten met NFT Competitie Platform

Een nieuwe crypto gekte kan er zomaar eens gaan ontstaan rondom de nieuwe cryptomunten van Lucky Block. Het platform biedt al verschillende competities aan waar je aan mee kan spelen door bepaalde NFT’s te kopen en dat wordt de komende tijd nog verder uitgebreid. 

Naast dit platform heeft Lucky Block al een tijdje een eigen token waar nu een tweede versie van gelanceerd wordt. Deze tweede versie van de token zorgt ervoor dat de token ook beschikbaar zal zijn bij meer centrale exchanges. Hierdoor kunnen meer mensen deze nieuwe crypto coins kopen en kan de prijs van Lucky Block gaan stijgen.

Dat deze nieuwe cryptomunten je veel op kunnen leveren bleek al eens toen Lucky Block net uit de presale kwam. De prijs van de munt steeg met maar liefst 3.000% en gaf de initiële investeerders enorme winst op de tokens. 

Nu de munt op steeds meer centrale exchanges beschikbaar wordt, kan dat scenario zich opnieuw herhalen. Je investeert gemakkelijk in de Lucky Block tokens of NFT’s via de link hieronder! 

<<<Zelf Lucky Block Kopen>>>

4. DeFi Coin (DEFC) – Nieuwste Crypto uit de DeFi Sector

Afgelopen jaar was er veel te doen rondom DeFi, decentralized finance. DeFi is een idee waarbij banken, exchanges en brokers overbodig worden gemaakt. Je kunt op een DeFi platform namelijk zonder tussenkomst van een centrale partij munten tegen elkaar wisselen, maar je hebt er ook handige functies als yield farming, waarmee je een beloning kan verdienen over jouw cryptomunten. 

DeFi Swap is een voorbeeld van zo’n decentrale exchange en deze exchange gebruikt de cryptomunt DeFi Coin als ‘native token’. Dit betekent dat je in eerste instantie overal DeFi coin voor kunt gebruiken, hoewel je ook met een munt als Binance Coin gemakkelijk het platform op kan. 

Je kunt met DeFi Coin een mooie beloning verdienen als je kiest voor yield farming en je munten voor langere tijd vast zet. Bij yield farming worden jouw tokens gebruikt voor een liquiditeitspool. Dit is een voorraad van een bepaalde munt die gebruikt wordt voor leningen en het kopen en verkopen van munten bij een decentrale exchange. 

<<<Beginnen met DeFi Coin>>>

5. WagerGang (GANG) – Wedden op sport met Innovatieve Nieuwe Crypto

De makers van WagerGang hebben DeFi al achter zich gelaten en zetten alles in op MetaFi, een nieuwe manier om je online financiën te regelen waar we zo meteen meer over vertellen. Op het platform kun je wedden op sport, zonder dat een bookmaker voor je een bepaalde quotering bedenkt. 

In plaats daarvan wordt deze quotering automatisch aangemaakt op basis van de markt. Door alle gegevens te verzamelen en mensen tegen elkaar in te laten zetten zijn de ouderwetse bookies overbodig geworden en kun je geld inzetten zonder dat iemand hier een deel van overhoudt.

WagerGang is momenteel nog alleen te koop in een presale en behoort dus tot de gloednieuwe crypto. Op termijn zullen er ook NFT’s ontwikkeld worden en zal het hele project veranderen in een DAO en daarmee door een grote groep bestuurd worden.

Waar moet je op letten bij Nieuwe Cryptomunten Kopen?

Als je nieuwe cryptomunten gaat kopen, moet je op een aantal dingen letten. Het belangrijkst is wat de munt probeert op te lossen, ofwel de toepassing van een bepaalde cryptomunt. 

Is de Nieuwe Cryptomunt legitiem?

Belangrijk om te onderzoeken is of de nieuwe cryptomunten die je wilt kopen echte cryptomunten zijn. Iedereen kan een token aanmaken en een website maken met daarop mooie verhalen, maar dat betekent niet meteen dat de cryptomunt ook echt legitiem is. 

Hiervoor kun je kijken naar het team achter de munt, de whitepaper en of het project geverifieerd is door een onafhankelijke partij. Deze partijen kijken of de blockchain technologie achter de munt echt werkt en hoe decentraal deze is.

Welke ontwikkelingen komen nog?

Bijna alle nieuwe crypto projecten hebben op hun website een roadmap staan met daarin per kwartaal of per maand de verwachte ontwikkelingen aan het netwerk. Hierin geven ze bijvoorbeeld technologische aanpassingen aan of wanneer er bepaalde applicaties gelanceerd worden. 

Een interessante ontwikkeling voor de prijs van nieuwe cryptomunten is altijd wanneer ze voor het eerst beschikbaar worden op een centrale exchange. Zodra dat gebeurd is de kans groot dat de munt in waarde zal stijgen en dus kun je hier op in proberen te spelen.

Wat kun je met de munt?

Ook als je een cryptomunt alleen op wilt slaan in je portfolio en wilt wachten tot je hem met winst kan verkopen, is het interessant om te kijken naar de toepassing van de munt. Is de munt alleen als betaalmiddel bedoeld, of kun je ook nog andere dingen doen. 

Zo zijn sommige nieuwe cryptomunten volledig bedoeld om gebruikt te worden in Metaverse toepassingen. Als je daar verder niets mee wilt doen, kun je de munt gewoon opslaan en later, hopelijk, met winst verkopen. 

Toch zijn er soms meer mogelijkheden dan je denkt. De meeste nieuwe cryptomunten kun je tegenwoordig ook gebruiken voor staking of yield farming. Zo hoef je zelf nog steeds niets te doen met de cryptomunten, maar kun je door ze vast te zetten geld verdienen aan je crypto.

Welke Nieuwe Crypto komt eraan?

Nieuwe crypto projecten worden op allerlei verschillende manieren gelanceerd, de één kiest eerst voor een pre-sale, een ander komt als eerst beschikbaar bij een decentrale exchange terwijl andere nieuwe cryptomunten weer via een airdrop als eerst beschikbaar worden. 

Dit maakt het ingewikkeld om altijd een duidelijk overzicht te krijgen en antwoord te krijgen op de vraag ‘welke nieuwe crypto komt eraan?’. De beste nieuwe crypto projecten vind je door nieuwssites over crypto af te struinen en social media accounts in de gaten te houden van mensen die vaak nieuwe crypto projecten als eerst vinden.

Hoe kun je Nieuwe Cryptomunten Kopen? – Stappenplan

Nieuwe cryptomunten kopen is niet zo gemakkelijk als een stukje Bitcoin kopen. De munten zijn vaak nog niet bij de meest bekende exchanges te koop en dus moet je op zoek naar een ander platform.

Soms is dit een decentrale exchange, zoals bij onze nummers 2 en 3 uit de top 5 veelbelovende nieuwe crypto 2022. De beste nieuwe crypto coins zijn echter alleen nog maar in een presale te verkrijgen en daarom helpen we je hieronder met een stappenplan om in 4 stappen Battle Infinity tokens te kopen.

Stap 1: Kies en download een wallet

Als eerste moet je een wallet kiezen die geschikt is voor de Binance Smart Chain. De meeste wallets zijn dit, maar het gemakkelijkst voor beginners is de MetaMask wallet. Deze wallet download je als browser plug-in voor een browser als Google Chrome. 

Zorg er wel voor dat de munt op de Binance Smart Chain werkt. In eerste instantie staat deze namelijk ingesteld op de Ethereum blockchain en je kunt pas munten op de Binance Smart Chain opslaan als dit goed ingesteld staat.

Stap 2: Koop Binance Coin en verstuur dit naar je wallet

Ga naar een broker of exchange en koop je eerste Binance Coin, deze heb je nodig om in te kunnen ruilen voor Battle Infinity tokens. 

Stap 3: Verbind de wallet met het Battle Infinity platform

Ga nu naar de Battle Infinity presale pagina en verbind de wallet. Dit doe je door op de groene knop ‘connect wallet’ te klikken en vervolgens in de wallet toestemming te geven voor deze koppeling.

Stap 4: Koop je eerste IBAT tokens

Onderaan de pagina kun je nu invullen hoeveel Binance Coin je om wilt wisselen of hoeveel IBAT tokens je wilt kopen. Zodra je deze transactie rondmaakt, wordt de Binance Coin uit je wallet gehaald en krijg je er het aantal IBAT tokens dat je wenst voor terug.

Het kan zijn dat je nieuwe IBAT coins nog niet direct zichtbaar zijn in je wallet. Wanneer je een wallet als MetaMask gebruikt komt dat doordat je nog handmatig de tokens moet toevoegen. Dit doe je door naar de instellingen te gaan en te klikken op ‘add custom token’. 

Vul hier het IBAT contract toe. Dit doe je door het contract adres 0x19cd9b8e42d4ef62c3ea124110d5cfd283ceac43 in te vullen. Het contract adres staat ook op de website van de presale. Hierna worden je IBAT coins zichtbaar. 

<<<Investeer in de presale van Battle Infinity>>>

Conclusie: Veelbelovende Nieuwe Crypto 2022 

De afgelopen jaren zijn er steeds meer verschillende toepassingen bij gekomen in de wereld van cryptocurrency doordat er nieuwe technologieën zijn ontwikkeld. Dit heeft bijvoorbeeld de weg vrij gemaakt voor DeFi toepassingen en NFT games. 

Nieuwe cryptomunten kopen is vaak iets lastiger dan bekende munten als Bitcoin en Ethereum aanschaffen. Deze munten zijn beschikbaar bij grote exchanges terwijl je voor nieuwe crypto projecten vaak bij minder bekende exchanges aan de slag moet.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten