NuggetRushCrypto
Persbericht

Verborgen crypto-edelstenen met opmerkelijk groeipotentieel: NEAR, NUGX en QNT

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR:
● NEAR Protocol (NEAR) werkte samen met Nym om de privacy en veiligheid in zijn ecosysteem te verbeteren door end-to-end encryptie en metadatabescherming te integreren. De mixnet-tools van Nym beveiligen blockchain-verkeer, beveiligen transactiegegevens en voorkomen blootstelling aan IP-adressen.
● NuggetRush (NUGX) is een door de gemeenschap aangestuurd Play-to-Earn (P2E)-spel op Ethereum, dat sociale verantwoordelijkheid bevordert door echte miners in onderontwikkelde regio’s te ondersteunen. Spelers kunnen miningfaciliteiten bouwen, mineralen en NFT’s inzetten en aantrekkelijke APY verdienen.
● Quant (QNT) maakte vooruitgang in de financiële sector met zijn blockchain-oplossing ‘Overledger Authorise’, wat een uitdaging vormde voor Ripple. Ondanks positieve ontwikkelingen blijft de prijs van QNT echter stabiel tussen $90 en $150.

NEAR (NEAR) Protocol en Nym werkten samen om de privacy en veiligheid binnen de blockchain-sfeer te vergroten. Aan de andere kant introduceerde NuggetRush (NUGX) een door de gemeenschap aangestuurd play-to-earn-spel met een impact in de echte wereld, waarmee een nieuwe standaard werd gezet voor gedecentraliseerd gamen.

Toch waagde Quant (QNT), een pionier op het gebied van gedistribueerde grootboektechnologie, zich in de financiële sector met een gespecialiseerde oplossing die de strijd aangaat met Ripple. Kan NuggetRush (NUGX) blijven bloeien om NEAR Protocol en Quant te onttronen? Laten we het hier verkennen.

Nu NuggetRush Kopen

NEAR Protocol en Nym Partnership vergroten privacy en veiligheid op de Blockchain

Op 31 oktober ging het Layer 1-protocol NEAR (NEAR) samenwerken met blockchain-beveiligingsbedrijf Nym om uitgebreide end-to-end-encryptie en metadata-privacydiensten aan te bieden binnen zijn ecosysteem.

Nym, dat een blockchain-agnostisch ‘Layer 0’-privacynetwerk aanbiedt, zal zijn mixnet-tools leveren om blockchain-verkeer en communicatie over het hele NEAR Protocol-ecosysteem te coderen en te verpakken.

Het maskeren van metadataverkeer buiten de keten beschermt transactiegegevens tijdens communicatie en creëert een barrière tegen kwaadwillende actoren die gebruikers willen de-anonimiseren via IP-adrestoegang.

Een officiële aankondiging van de partnerprojecten benadrukt dat NEAR-gebruikers toegang hebben tot gedecentraliseerde ecosysteemapplicaties (DApps), niet-fungibele tokens (NFT’s) en DeFi-protocollen met verbeterde beveiliging en privacy.

De integratie van Nym verbetert de privacy binnen het NEAR-ecosysteem, omdat toestemmingloze blockchains vaak transactiegegevens en sommige off-chain details, zoals IP-adressen en geolocatiegegevens, blootstellen aan ervaren gebruikers.

De ontwikkeling lijkt het bullish momentum op de markt van NEAR te hebben versterkt. Op 3 november 2023 handelde NEAR (NEAR) op $1,47. Analisten verwachten dat NEAR eind 2023 zal stijgen naar $1,56, ondersteund door ontwikkelingen in het netwerk. De potentiële groei maakt het een geweldige crypto om vandaag te kopen.

NuggetRush (NUGX) biedt een door de gemeenschap aangestuurde P2E-game met impact in de echte wereld

NuggetRush (NUGX) is een nieuw ontwikkeld, op blockchain gebaseerd, play-to-earn (P2E) spel, mogelijk gemaakt door het Ethereum-netwerk. Het eigendomsconcept van de game van NuggetRush is gemeenschapsgedreven.

Bovendien bevordert NuggetRush (NUGX) sociale verantwoordelijkheid. Een deel van de beloningen en inkomsten van dit platform worden gegeven aan ambachtelijke mijnwerkers in onderontwikkelde regio’s. Zo zorgt NuggetRush (NUGX) ervoor dat echte mijnwerkers zonder de juiste uitrusting en technische faciliteiten veilig kunnen mijnen. Om die reden beschouwen analisten het als een van de beste DeFi-projecten.

Als speler kun je NuggetRush (NUGX)-miningfaciliteiten bouwen met de hulp van mijnexperts of medespelers. Deze mijnbouwfaciliteiten kunnen mineralen en andere waardevolle metalen winnen, die reële activa vertegenwoordigen.

Bovendien kunnen gebruikers de gedolven mineralen, niet-fungibele tokens (NFT’s) en andere activa op NuggetRush inzetten om opmerkelijke APY op het platform te verdienen. De marktplaats ondersteunt de handel in al deze activa en NUGX-beloningen die op het platform worden verdiend.

Fase 1 van de voorverkoop van NuggetRush (NUGX) is voltooid, waarbij de prijs stijgt van $0,010 naar $0,012 naarmate het token overging naar fase 2 van de voorverkoop. Deze prijsstijging vertaalt zich in een ROI van 20% voor de vroege investeerders.

Bovendien zullen de fase 2 NuggetRush (NUGX)-investeerders genieten van een winst van 67% zodra de prijs van dit token het voorverkoopdoel van $0,020 per token bereikt. Deze prijsstijgingen maken NUGX de beste crypto-investering in de huidige markt.

Nu NuggetRush Kopen

Quant (QNT) daagt Ripple uit met nieuwe Blockchain-oplossing voor banken, prijs stabiel

Quant (QNT), een leider in de ontwikkeling van gedistribueerde grootboektechnologie voor bedrijven, heeft zijn aanwezigheid in de financiële sector vergroot door middel van partnerschappen met grote banken.

Een opmerkelijke ontwikkeling is dat Quant (QNT) op 10 oktober 2023 een gespecialiseerde blockchain-oplossing voor de financiële sector introduceerde, waarmee het platform werd gepositioneerd als een sterke concurrent van Ripple. Deze Quant (QNT)-technologie, genaamd “Overledger Authorise“, pakt een belangrijk probleem aan waar banken mee worstelen: het garanderen van de veiligheid van op blockchain gebaseerde transacties.

Niettemin bleef de prijs van Quant (QNT) de afgelopen zes maanden ondanks al deze positieve ontwikkelingen binnen een bereik tussen $90 en $150. Deze prijsstabiliteit leek de gemeenschap van Quant (QNT) te verdelen, waarbij sommige investeerders optimistisch waren over de toekomst van het token, terwijl anderen voorzichtig bleven.

Op 3 november 2023 handelde Quant (QNT) op $97,70. Hoewel sommige analisten verwachten dat Quant (QNT) eind 2023 naar $230 zal stijgen, is het raadzaam dergelijke voorspellingen zorgvuldig te benaderen.

Een duik onder de $90 door Quant (QNT) zou kunnen resulteren in verdere dalingen richting de $50-steunzone. Met al deze onzekerheden is QNT niet de beste crypto om in te investeren.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.