Bitget
Persbericht

Verdien een passief inkomen met Copy Trading

Wat is copy trading?

Copy trading verwijst naar de handel waarbij beleggers andere beleggers volgen (algemeen bekend als professionele handelaren/experts) om dezelfde posities op de futuresmarkt in te nemen als de experts die ze kopiëren.

One-Click Copy Trade is het paradepaardje van Bitget. Het is een speciaal handelsprogramma waarmee iedereen direct kan beginnen met handelen. Gebruikers zonder de ervaring of tijd om actief te handelen, laten het systeem de orders kopiëren die door deskundige handelaren voor hen zijn geplaatst, vandaar de naam kopieerders. Ook kan een verifieerbare lijst met orders heel goed de professionele handelsstrategie onthullen die kan worden gevolgd en aangepast aan de risicobereidheid van een individu; daarom worden kopieerapparaten meestal volgers genoemd.

De voordelen voor volgers

Volgers mogen handelen zonder voorafgaande kennis en expertise en hun strategie creëren door de geverifieerde prestaties van professionele handelaren te volgen, terwijl ze hun transacties weloverwogen kunnen beheren. Volgers kunnen meerdere deskundige handelaren tegelijkertijd volgen om maximale winst te behalen en kunnen tegelijkertijd hun strategie op elk moment aanpassen.

Na het volgen kunnen ze automatisch de openings- en sluitingshandelingen van de handelaar kopiëren zonder het in de gaten houden van marktomstandigheden en prijspunten. Het enige dat ze hoeven te doen, is de beste strategieën in de branche volgen om met gemak hoge winsten te behalen.

De voordelen voor handelaren

Aan de andere kant kunnen deskundige handelaren nieuwe stromen van passief inkomen genereren, die gelijk kunnen zijn aan maar liefst 10% van de inkomsten van hun volgers, samen met exclusieve programma’s en bonussen. Bovendien is dit een uitstekende kans voor experts om hun publieke bekendheid te vergroten door een invloedrijke stem van de crypto community te worden.

Tot op heden is Bitget ‘s werelds grootste crypto copy trading-platform, en Bitget’s One-Click Copy Trade heeft meer dan 100.000 professionele handelaren, meer dan 1 miljoen volgers en in totaal meer dan 50 miljoen transacties voltooid.

De opkomst van Social Trading

Bitget heeft ook de lancering aangekondigd van ‘Bitget Insights”. Deze functie dient om social media te integreren met social trading via Bitget exchange. De lancering betekent de volgende fase in het crypto-handelsinitiatief van Bitget, gericht op het profiteren van zowel nieuwe particuliere beleggers als doorgewinterde handelaren.

Met Bitget Insights krijgen nieuwe handelaren de mogelijkheid om inzichten te verzamelen van ervaren handelaren. In vergelijking met bestaande social mediaplatforms garandeert Bitget dat alle gedeelde inzichten in de eerste fase afkomstig zijn van geverifieerde en geloofwaardige handelaren, waardoor nieuwe handelaren tijd, middelen en potentiële verliezen besparen als gevolg van cryptovaluta ‘shilling’, valse goedkeuringen of andere crypto-oplichterij.

Gracy Chen, Managing Director van Bitget, zegt: “Innovatieve handelsproducten en sociale handelsdiensten zijn de typische en belangrijkste kenmerken van Bitget. Bitget is een pionier op het gebied van crypto social trading dankzij de manier waarop het producten weet te verbeteren door middel van innovatie. Op ‘Bitget Insights’, het social trading-platform waar waardevolle informatie toegankelijker is voor iedereen, kunnen de samengestelde en geverifieerde handelaren en geselecteerde opinieleiders hun grafiekanalyse, technische strategieën en artikelen plaatsen om hun inzichten met volgers te delen.

Nieuw bij copy trading? We hebben enkele gidsen samengesteld om de verwarring bij beginners over de gemakkelijk te gebruiken Bitget One-Click Copy Trade op te lossen: Richtlijnen en tips voor het kiezen van handelaren

Interesse in copy trading? Maak een account en begin jouw crypto-handelsreis bij Bitget!