Persbericht

Persbericht

Newsbit 17-04-2022 07:30u leestijd 3 - 5 min

Verlies je geld op de cryptomarkt? Een bekende handelaar deelt zijn manieren om winst te maken

De afgelopen tijd is er veel gesproken over de internationale gebeurtenissen die de wereldwijde beurs heeft laten “crashen”. De sombere aandelenmarkt heeft ervoor gezorgd dat een groot aantal beleggers de stap hebben gemaakt richting Bitcoin. Veel handelaren begonnen met volle moed te beleggen in BTC, maar vertrokken later met spijt. Om winst te behalen moet je de cryptomarkt begrijpen. In dit artikel analyseert een handelaar die al 20 jaar in het vak zit de markt en deelt hij zijn manieren om winst te maken.


1. Wordt vertrouwd met de markt

Men heeft vaak de neiging om de de markt te betreden zonder de cryptomarkt en de verschillende termen die daar bij horen ook maar half te snappen. Ook het volledig afgaan op een expert is niet verstandig. Het eindresultaat zal nooit bevredigend zijn. Het maakt niet uit in welke branche je jezelf bevindt. Wanneer je besluit geld te investeren, moet je basiskennis opdoen. Ook in de cryptomarkt is dat belangrijk. Alleen een volledig begrip van de markt en de veranderingen in de internationale markt kan je bewust maken van wanneer je de markt moet betreden en wanneer je jouw positie moet sluiten.


2. Trade niet met emotie

Beginners hebben de neiging om posities in te nemen die hun eigen limieten overschrijden in de hoop veel winst te maken. Echter, wanneer de markt fluctueert zijn ze onmiddellijk uit de markt. Emotioneel handelen is heel gebruikelijk, maar als je je eigen situatie negeert, ben je uiteindelijk je geld kwijt.


3. Zet een stop loss en take profit

In een volatiele markt wil elke trader zoveel mogelijk winst maken, terwijl de verliezer niet wil toegeven aan de verliezen en dus zijn winst wil terugverdienen. Voor alle handelaren kan het instellen van take-profit en stop-loss hun winst maximaliseren. Zolang er nog een positie is, is het altijd gemakkelijk om de volgende order te openen.


4. Kies een handelaar die past bij uw handelsstrategie

Veel mensen betreden de markt nadat ze de basis termen hebben geleerd. Ze gaan dan long of short. Uiteindelijk krijgen ze niet de resultaten die ze willen. Voor dit type beginner, zal de copytrading, aangeboden door een cryptocurrency-platform, een grote hulp zijn. Copy trading betekent, zoals de naam al doet vermoeden, het volgen van de orders van de veteraan om te handelen. Bexplus is een professioneel handelsplatform voor cryptocurrency dat een hoge hefboomwerking en kopieerhandel biedt.

De unieke copy trading geeft elke belegger die net op de markt is gekomen de kans om een veteraan te worden. Hiermee kunt u investeringsorders van ervaren mensen kopiëren, evenals het aandeel van uw orderkopie aanpassen, take profit en stop loss instellen of de gekopieerde order op elk moment beëindigen. Voor veteranen kun je ook enkele voordelen krijgen van je volgers.


5. Geef jezelf een platform om volledig te simuleren en te experimenteren

Bexplus heeft een demo-account opgezet met 10 BTC om beleggers te helpen de marktschommelingen beter te begrijpen. Op dit proefaccount kun je investeringsratio instellen, bekend worden met hefboomhandel, de marktwetten begrijpen en ontdek wat jouw favoriete manier is om geld te verdienen.


Meer over Bexplus

Bexplus, een gerenommeerd crypto-futures-handelsplatform geaccrediteerd door het Amerikaanse FinCEN MSB (Money Services Business), biedt 100x leverage-futures-handel op verschillende handelsparen zoals BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP. Je hebt er geen KYC nodig en het platform wordt gebruikt door 1 miljoen mensen wereldwijd. Het staat ook bekend om de volgende functies.


De 100x hefboomwerking: de snelste manier om je winst te maximaliseren

Met de 100x hefboomwerking die door de Bexplus-exchange wordt aangeboden, kun je 100 posities openen met een marge van 1 en de markt verhandelen met 100 posities. Kortom, met een hefboomwerking van 100x door Bexplus kan je winst 100 keer hoger zijn dan de winst van de oorspronkelijke investering.

Stel dat we 1 BTC gebruiken om een lang contract te openen wanneer Bitcoin wordt verhandeld voor $ 40.000. Een dag later stijgt de prijs van Bitcoin naar $ 45.000. De winst zal ($ 45.000 – $ 40.000) * 100 BTC / $ 45.000 * 100% – 11 BTC zijn, waardoor de ROI 1100% is.


100% stortingsbonus: Tot 1 BTC = 2 BTC

Naast een hefboomwerking van 100x, helpt de 100% stortingsbonus campagne van Bexplus investeerders ook met een lage inzet om snel hoge winsten te behalen. Als je 1 BTC stort, krijg je 2 BTC op je account en kun je met de 2 BTC handelen om meer winst te maken. Hoewel de bonus niet kan worden opgenomen, kunnen de met de bonus verdiende winsten worden opgenomen. Er kunnen tot 10 BTC-bonussen worden verkregen.


BTC wallet: tot 21% jaarlijkse rente

Als je twijfelt tussen long gaan of short gaan in een snel fluctuerende markt, biedt Bexplus ook een veilige manier om geld te verdienen. Dit kan met een wallet met een jaarlijkse rente van 21%. (Bijna de hoogste rente in de branche).

Mobiele ondersteuning: Google Play en Apple Store

Inloggen op Bexplus op de telefoon is heel gemakkelijk, het is beschikbaar voor zowel Android- als IOS-apparaten. Zoek gewoon naar Bexplus op Google of de App Store, dan kun je Bexplus gebruiken en direct transacties uitvoeren op je telefoon.

Het maakt niet uit of je een beginner of een veteraan bent, Bexplus is erg vriendelijk voor beide, en je zult zeker genieten van het investeren in cryptocurrencies bij Bexplus. Klik hier om u te registreren en uw 100% bonus te ontvangen!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten