Newsbit

Vetri

VETRI: Bouwen aan de toekomst van een eerlijke data-economie

Vetri
TimeCoin Special Token Sale Banner

Door gebruik te maken van blockchain technologie en de nieuwe bedrijfsmodellen die het mogelijk maakt, stelt VETRI gebruikers in staat om hun geanonimiseerde persoonlijke gegevens te gelde te maken op een directe peer-to-peer manier. Bestaande uit een mobiele app en een privacy-beschermende backend, VETRI’s unieke verkoopvoorstel ligt in het feit dat het uitsluitend fungeert als een niet-economische interface, gevoed door zijn eigen en eindige VLD token (een FINMA-goedgekeurde “hybride nut/betaling” token).


Marktgeoriënteerde strategie

VETRI gaat te werk volgens een aanpak die gebaseerd is op 3 gebruikssituaties/sectoren die het bedrijf één voor één wil verstoren en veroveren, in functie van hun verschillende maturiteitsgraad van de markt:

  • Ten eerste (momenteel in bedrijf) de markt voor betaalde enquêtes, een gevestigde wereldmarkt van 20 miljard USD die groeit met 14,5% CAGR
  • Ten tweede (vanaf Q4 2021) de opkomende markten voor digitale advertenties waar gebruikers een vergoeding krijgen voor het bekijken van advertenties op basis van hun geanonimiseerde psychometrische, demografische en financiële gegevens
  • Ten derde (in H2 2022) de ruimte voor digitale activa, waar gebruikers met elkaar zullen kunnen handelen

Om het ecosysteem te versterken en vertrouwen te injecteren, zal een agnostische, zelf-soevereine eID-oplossing worden getest, als een opt-in, te beginnen in Q4 2021. Om het bezit van de tokens aan te moedigen, zal in Q2 2021 ook een aantrekkelijk rendement worden geïntroduceerd.


Marktvalidatie

VETRI lanceerdde haar eerste versie en eerste use case van haar App in december, en in 4 maanden hebben zij 70.000 gecumuleerde dagelijkse gebruikers en groeien met 45% week op week puur organisch. VETRI heeft strategische partnerships gesloten met de top 3 wereldwijde leiders in “Insight Technology” (Lucid, Inbrain, Cint), die elk jaar gezamenlijk meer dan 800 miljoen dollar aan inkomsten uitkeren via apps zoals die van VETRI. VETRI’s unieke businessmodel, mede mogelijk gemaakt door hun eigen crypto valuta, stelt hen in staat om tot 3 keer meer waarde te betalen aan gebruikers dan de concurrentie. VETRI’s huidige groei geeft aan dat ze goed op weg zijn om een marktaandeel van 10% te behalen tegen het einde van het jaar voor alleen deze eerste use case.


Token economie

Aangezien VETRI een vast bedrag aan tokens heeft uitgegeven (450M), geldt dat hoe meer vraag ernaar is, hoe hoger de prijs van een token. De stichting is economisch levensvatbaar dankzij een schatkistfonds (20%) van haar eigen cryptocoin. Als een non-profit stichting onder de Zwitserse wet, verwant aan Ethereum, worden VETRI’s winsten opnieuw geïnvesteerd in VETRI’s platform en haar investeerders, backers en houders profiteren van de tokenprijsstijging die wordt teweeggebracht door het netwerkeffect.


Waar kun je VLD kopen?

Momenteel wordt VLD verhandeld op exchange platforms Lykke en Uniswap. Verder wordt er binnenkort ook een notering op IDEX verwacht!

Voor meer informatie over de aankoop van VETRI of hun project, kan je terecht op https://vetri.global/

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top