Persbericht

Persbericht

Newsbit 11-04-2022 12:55u leestijd 2 - 3 min

Vier redenen om enthousiast te worden over de aanstaande lancering van ZENCON Innovation Awards Hackathon Event 2022

Mocht je het nog niet gehoord hebben: De ZENCON Innovation Awards Hackathon heeft onlangs samengewerkt met meerdere partners om een exclusief en opwindend Hackathon-evenement te creëren. 

Dit evenement vindt in Mexico plaats en het is het perfecte moment om te zien wat de organisatie van plan is binnen de blockchain-ruimte naar voren te brengen, terwijl ze zich aansluiten bij een gemeenschap van bekwame, ervaren ontwikkelaars die klaar staan om aan revolutionaire projecten te werken.

——————————————————————————————————————————

#1. Je kunt samenwerken als nooit tevoren

Wanneer jij een ontwikkelaar bent met een oprechte passie voor de industrie en je houdt van het idee om nieuwe en opwindende ideeën te bespreken, dan zal het bijwonen van het evenement je in staat stellen om precies dat te doen. Het is een opwindende tijd om gelijkgestemde individuen van over de hele wereld te ontmoeten en ideeën te gaan delen met het potentieel om ze tot leven te brengen. 

Het ZENCON Innovation Awards Hackathon Event 2022 moedigt ontwikkelaars aan om samen te werken aan nieuwe ideeën, terwijl ze zich concentreren op manieren om die ideeën aan anderen te presenteren, waardoor uiteindelijk nieuwe kansen en innovatie op de voorgrond komen.

——————————————————————————————————————————

#2. Het is de perfecte plek om branche-experts te ontmoeten

Leer meer over de industrie en web 3 terwijl je tientallen experts uit de crypto- en blockchain-industrie ontmoet. Door te luisteren naar de waardevolle kennis die gedeeld wordt door deze experts en anderen die aanwezig waren op het evenement krijg je meer significante inzichten, waaronder investeerders, artiesten en sterren die ernaar uitkijken ontwikkelaars te zien deelnemen aan de ZENCON Hackathon.

——————————————————————————————————————————

#3. Je hebt de kans om je talenten te laten zien

Wanneer je baanbrekende ideeën hebt waarvan jij denkt dat anderen daarin geïnteresseerd zullen zijn, is het Hackathon-evenement het perfecte moment om je talent te laten zien terwijl je deze gedachten en concepten presenteert op basis van de specifieke geselecteerde uitdaging. Gastheren van de Hackathon bieden individuen een speciale ruimte om contact te maken, te delen en te creëren voordat ze hun ideeën naar iedereen doorsturen.

——————————————————————————————————————————

#4. Geniet van een leuke, vriendschappelijke wedstrijd

Concurreer met anderen op een zoektocht om jouw fantastische idee te laten selecteren als een van de vijf beste ideeën. Sponsors ondersteunen elk van de vijf beste ideeën die zijn gekozen om een ​​integraal onderdeel van de ZENCON Blockchain te worden. Het is een leuke en vriendelijke competitie die ervaren ontwikkelaars een echte kans biedt om geselecteerd te worden.

ZENCON Hackathon Event bevordert innovatie en biedt individuen authentieke kansen om samen te werken met andere ontwikkelaars, experts uit de industrie te ontmoeten, hun talenten te laten zien en deel te nemen aan vriendschappelijke wedstrijden. Als je mee wilt doen aan het evenement, kun je kiezen uit een van de vijf volgende uitdagingen:

Metaverse/Gaming: Ben jij een gameliefhebber die op zoek is naar verbeterde gamified-ervaringen op de blockchain, dan is deze uitdaging perfect.

NFT’s/Tokenization: Als jij wil bewijzen dat NFT’s veel meer inhoudt dan alleen digitale kunst bezitten, zou de uitdaging van NFT’s/Tokenization geweldig zijn om te proberen.

Gedecentraliseerde financiën: Als DeFi jouw ding is en je houdt van het idee om individuen kansen te bieden om te lenen, uit te lenen en te delen zonder afhankelijk te zijn van traditionele bankinstellingen, dan is deze uitdaging een must!

World of Web 3.0: Denk je dat je het in je hebt om Web 3.0 te integreren in iets dat anderen gemakshalve kunnen gebruiken? Deel dan jouw creatieve idee in de hoop dat jouw concept wordt geselecteerd.

B2B/B2C-oplossing op het ecosysteem: Loopt jouw ​​brein vol met ideeën over oplossingen die bedrijven zullen helpen gedijen binnen het ecosysteem? We willen er alles over horen!

Laat je creatieve kant naar voren komen terwijl je deelneemt aan een van de vijf uitdagingen om je nieuwste visie tot leven te brengen tijdens het ZENCON Innovation Awards Hackathon Event. Je hebt het potentieel om een ​​prijs te winnen en financiering voor je idee te krijgen totdat het op de markt komt!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten