Crypto Crash
Persbericht

Waarom Daalt Bitcoin? Crypto Crash Doet BTC Koers Onder $61k Zakken – Kan Bitcoin Instorten?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Bitcoin koers is vandaag met ruim 5% gedaald en is hierdoor onder $ 61.000 komen te liggen. Hoewel de crypto markt vandaag volatiel en vooral bearish is, kan dit een goed moment zijn voor investeerders om in te stappen en hun cryptomunten in te slaan voor de verwachte komende bull run.

In dit artikel kijken we naar de huidige Bitcoin koers, hoe ver Bitcoin nog kan dalen en wat een aantal van de beste altcoins zijn om vandaag te kopen. Kan Bitcoin instorten of doet BTC een dutje voordat de echte crypto zomer begint? Laten we verder kijken!

Waarom Daalt Bitcoin Vandaag en Kan BTC Onder $ 60k Duiken?

De Bitcoin koers begon vandaag rond $ 62.500, voordat deze later in de ochtend onder $ 61.000 is gedoken. Op dit moment lijkt er nog veel koopdruk te zijn rond dit niveau, waardoor BTC fluctueert. Deze koopdruk heeft waarschijnlijk te maken met de support rond $ 60.000, gevormd door het punt in mei waar de Bitcoin koers stopte met dalen en weer richting $ 65k ging.

Of deze koopdruk sterk genoeg zal zijn, dat is voor nu de vraag, maar het is belangrijk om te onthouden dat BTC zelfs nu nog 100% hoger ligt dan een jaar geleden. BTC zit op lange termijn nog steeds in een bullish trend, die in de zomer zich kan voortzetten.

Een patroon dat we regelmatig terug zien komen is dat de activiteit binnen crypto afneemt tijdens de zomer, terwijl het vierde kwartaal typisch beter uitpakt. De echte crypto zomer begint waarschijnlijk pas in de laatste weken van de zomer of het begin van de herfst.

Betekent dit dat de crypto markt vanuit hier nog verder zal dalen? Niet per se, het betekent alleen dat er minder activiteit op de markt zal zijn. Dit maakt het nog niet onmogelijk voor Bitcoin om weer terug te klimmen naar $ 70.000, zolang de verkoopdruk maar laag genoeg blijft.

Hoewel Bitcoin en altcoins de komende tijd nog lager kunnen dalen, is het zeer onwaarschijnlijk dat je als crypto investeerder koopt op de bodem en verkoopt aan de top. Het is belangrijk dat je investeert in betrouwbare projecten en deze lang genoeg vasthoudt om genoeg winst te maken en er op tijd uit stapt als zaken anders lopen dan verwacht.

In het geval van Bitcoin kan de cryptomunt op korte termijn volatiel zijn en zelfs behoorlijk dalen. Historisch gezien heeft Bitcoin altijd nieuwe hoogtes behaald en degenen die er het langst in hebben gezeten, hebben waarschijnlijk het meeste geprofiteerd.

Vandaag is de support rond $ 60.000 belangrijk om in de gaten te houden. Als BTC dit niveau weet te behouden, dan zou dit de bodem kunnen zijn voorlopig en zou de cryptocurrency weer kunnen stijgen. Een doorbraak onder deze support kan leiden tot verder dalingen richting de volgende support rond $ 57.000.

De Beste Alternatieve Cryptomunten om in de Gaten te Houden Terwijl Bitcoin Daalt

Terwijl het nog onzeker is hoe ver Bitcoin zal dalen en al helemaal hoe ver altcoins nog gaan dalen, kan dit het perfecte moment zijn om te kijken naar alternatieve cryptomunten om aan je portfolio toe te voegen. Een aantrekkelijk alternatief tijdens een volatiele markt is het investeren in crypto presales, waar je opkomende cryptomunten voor een vaste lage prijs kunt kopen.

Uiteraard gaat het investeren in presales ook gepaard met hoge risico’s, waardoor het extra belangrijk is om je eigen onderzoek te doen. Vandaag kijken we naar 3 presales waar de experts van Newsbit erg enthousiast over zijn. Deze projecten hebben sterk team, een groeiende community en een aantrekkelijke vorm van utility, waardoor ze al veel aandacht hebben gekregen van vroege investeerders.

99Bitcoins (99BTC)

De enige manier om echt Bitcoin te verdienen is door ze te minen met hardware, wat vandaag de dag erg duur en inefficiënt is. Maar met alternatieve blockchains, zoals Ethereum, is het mogelijk om passief inkomen te verdienen met staking, dit is een van de mogelijkheden die de nieuwe 99Bitcoins (99BTC) met zich meebrengt. Daarnaast kun je de native tokens van dit project verdienen door meer te leren over crypto, dankzij het Learn-to-Earn concept.

99Bitcoins is een bestaande community van ruim 2 miljoen abonnees, met een nieuw Learn-to-Earn platform dat binnenkort wordt gelanceerd. Aan de hand van interactieve modules kun je meer leren over crypto, waarmee je 99BTC verdient als beloning. Deze token kun je gebruiken om nog meer geld uit het platform te halen of direct verkopen voor geld.

De presale is een perfect moment om de token voor een lage prijs te kopen, waardoor je bovendien vroegtijdig toegang krijgt tot de staking pool met een huidige APY van 747%. In de huidige fase kun je 99BTC kopen voor $ 0,0011 per token, maar nu de presale meer dan $ 2,2 miljoen heeft opgehaald, zal deze prijs morgen stijgen.

Na de presale zal 99BTC voor een hogere prijs worden gelist waardoor je tokens tijdens de exchange listing meer waard zijn dan wat je nu betaalt. Daarnaast is de kans dat 99BTC nog veel meer waard wordt naarmate het project groeit in populariteit en de token zelf meer vormen van utility krijgt.

Nu naar 99Bitcoins

PlayDoge (PLAY)

Volgens vele crypto analisten is het slechts een kwestie van tijd voordat crypto weel een gigantische bull run mee gaat maken. Tijdens deze bull run kunnen onder andere Play-to-Earn projecten erg groot worden, net als in 2021. De nieuwe PlayDoge (PLAY) biedt een perfecte combinatie tussen Play-to-Earn voor de bull run en memes om in de huidige markt momentum op te bouwen.

PlayDoge is een opkomende app waarmee het mogelijk is om voor je eigen virtuele Shiba Inu te zorgen en deze mee te nemen in minigames. Door dit te doen verdien je XP en PLAY, de native token van PlayDoge. Hoe meer XP je verdient, hoe meer extra tokens je kunt verdienen, tokens die je kunt verkopen, staken of in het spel gebruiken.

De presale van PlayDoge is 4 weken geleden begonnen en heeft vandaag een mijlpaal van $ 5 miljoen behaald. Met het tempo waarop de presale uitverkoopt, zal het niet lang duren voordat PLAY wordt gelist op exchanges en kan exploderen in waarde. Vandaag kun je PlayDoge kopen voor $ 0,00512 per stuk, maar binnen 2 dagen zal deze prijs stijgen.

Door tijdens de presale te investeren, profiteer je niet alleen van een lage prijs, maar ook van de mogelijkheid om te staken via Ethereum en de Binance Smart Chain voor een APY zo hoog als 134%. Omdat PLAY op meerdere blockchains gebruikt kan worden, is de kans groter dat de meme coin viraal zal gaan, terwijl de utility kan zorgen dat mensen gehecht blijven aan het project.

Nu naar PlayDoge

Base Dawgz (DAWGZ)

Base Dawgz (DAWGZ) is een meme coin die van plan is om het succes van Brett (BRETT) op de Base blockchain niet alleen te herhalen, maar te overtreffen. De avontuurlijke meme coin pakt het concept van skydiving en brengt dit in verbinding met cross-chain operabiliteit.

Terwijl meme coins zoals Brett, maar ook populaire honden meme coins zoals Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), dogwifhat (WIF), Floki Inu (FLOKI) en Bonk (BONK) vastzitten op een enkele blockchain, kan DAWGZ binnenkort gebruikt worden op zes blockchains. Vanuit zijn thuisbasis op Base weet deze Shiba Inu hond te belanden op andere blockchains zoals Ethereum, de Binance Smart Chain, Solana, Avalanche en Polygon.

Ook Base Dawgz begint deze week met een mijlpaal: in enkele weken na de presale heeft het project al meer dan $ 2 miljoen op weten te halen. Hierdoor is de prijs van DAWGZ al meerdere keren gestegen in de presale, met nog vele stijgingen te gaan. Vandaag kun je de meme coin kopen voor $ 0,00527 per stuk, maar deze prijs zal morgen stijgen.

Binnenkort is het voor presale investeerders ook bij Base Dawgz mogelijk om te staken. Het grote voordeel is dat investeerders die er vroeg bij zijn een APY van meer dan 100.000% kunnen verwachten, maar ook later kun je een APY van meer dan 100% krijgen op je DAWGZ die je in de presale hebt gekocht. Hierdoor kan je initiële investering nog meer waard worden, al voordat de token wordt gelanceerd voor een hogere prijs.

Nu naar Base Dawgz


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.