etuktuk4okt
Persbericht

Waarom eTukTuk de Veilige Haven is wanneer de Bitcoin Koers naar $20.000 daalt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto wereld lijkt al een tijdje niet te weten welke kant het op zal gaan. Kleine koersschommelingen volgen elkaar op, zonder dat een duidelijke trend te zien is. Steeds meer analisten stellen dat de Bitcoin zal dalen naar de $20.000, mede vanwege het gebrek aan positieve ontwikkelingen.

Mocht de BTC aan het eind van oktober niet boven de $35.000 staan, dan zou dat kunnen leiden tot een enorm aantal sell-offs. Hierdoor zou de koers richting de $20.000 kunnen zakken.

Investeerders met alleen BTC in hun crypto portfolio zouden in de problemen kunnen raken door deze ontwikkeling. Mede daarom kan het verstandig zijn om te investeren in andere tokens, zoals eTukTuk. In dit artikel richten we onze blik op deze nieuwe token en bespreken waarom deze crypto een veilige haven kan zijn op het moment dat Bitcoin midden in een crypto storm terechtkomt.

eTukTuk heeft de ruimte om te groeien

Het is belangrijk om de groeipotentie van een token te kennen voordat je investeert. Hoewel de Bitcoin een grote en relatief betrouwbare crypto is, heeft de token er wel moeite mee om ‘returns’ te geven aan investeerders dit jaar. 

Dit terwijl beleggers normaal gesproken juist op zoek zijn naar tokens die voor grote winsten kunnen zorgen. Investeerders voor de korte termijn zijn met name geïnteresseerd in pump (en dump) tokens die binnen een week x10 of x50 halen. Investeerders voor de lange termijn zoeken een zeer bruikbare token die op termijn flink kan groeien.

Bekende tokens zoals Bitcoin, Ethereum en Solana hebben een grote bruikbaarheid, maar weinig ruimte voor verdere groei omdat hun market cap nu al in de miljarden zit.

Nieuwe coins zoals eTukTuk zijn zowel uiterst bruikbaar als klein op het gebied van market cap: hierdoor hebben zij de ruimte om nog flink te groeien en vroege investeerders grote winsten te bezorgen.

Waarom is eTukTuk relevant?

Anders dan veel shitcoins heeft eTukTuk een werkelijke doelstelling – de tokenuitgevers willen het vervoerssysteem in opkomende landen verbeteren en uitbreiden met behulp van nieuwe elektrische voertuigen, en daarmee CO2-uitstoot verminderen.

Om deze doelstelling te behalen maakt de gehele infrastructuur van eTukTuk gebruik van het BNB layer-2 protocol. Ook zal AI technologie worden gebruikt ten behoeve van optimalisatie op allerlei verschillende gebieden.

CO2-uitstoot tegengaan, met name in ontwikkelingslanden, is niet alleen relevant voor de landen waarin het project uitgerold wordt. De hele wereld profiteert mee wanneer klimaatverandering wordt aangepakt. Deze focus op landen met een minder sterk ontwikkelde economie is iets wat veel andere ontwikkelaars op het gebied van elektrische voertuigen missen.

Om de perspectieven helder te schetsen: wereldwijd zijn er meer dan 270 miljoen geregistreerde TukTuks. Met name in opkomende landen (bijvoorbeeld in Zuidoost Azië) zijn deze voertuigen populair, hoewel ze flink bijdragen aan de luchtverontreiniging.

Het doel van eTukTuk is om deze uitstoot te verminderen, en de gehele TukTuk transportsector zelfs klimaatneutraal te maken. Het peer-to-peer EV ecosysteem bestaat uit een dynamisch verdienmodel dat duurzaamheid verenigt met innovatie en kansen voor opkomende economieën.

Meer dan vijf jaar aan ontwikkeling

De ontwikkeling van eTukTuk is al meer dan vijf jaar gaande. Dit vormt nogal een contrast met enkele andere crypto projecten, die soms in minder dan een week van de tekentafel naar exchange listing gaan.

Zo heeft het projectteam hard gewerkt aan een geoptimaliseerde driewieler die voldoet aan de eisen van gebruikers in ontwikkelingslanden. Zowel technische als financiële haalbaarheid waren bij de ontwikkeling essentieel.

Na meer dan vijf jaar aan ontwikkelingen kan gesteld worden dat eTukTuk een nieuwe standaard heeft neergezet in de productie van elektrische TukTuk’s. Eén voertuig bestaat uit minder dan 200 onderdelen, waardoor deze lokaal in elkaar gezet kunnen worden. Dit zorgt voor werkgelegenheid in ontwikkelingslanden, en houdt de aanschafkosten voor lokale chauffeurs laag.

De eTukTuk beschikt onder andere over een gepatenteerde rolkooi en LPF accu’s, waardoor ze veiliger zijn dan gewone TukTuk’s. Mede hierdoor heeft eTukTuk de potentie om een substantieel marktaandeel in handen te krijgen de komende jaren.

Bovendien kent de eTukTuk de nodige AI oplossingen om de efficiëntie te verbeteren: geoptimaliseerde routes, betere batterijbesparing en voorspellingen omtrent de beste oplaadtijden maken het leven van TukTuk chauffeurs een stuk gemakkelijker.

Het peer-to-peer netwerk van eTukTuk

Het gehele eTukTuk netwerk is gedecentraliseerd vormgegeven en gebaseerd op Blockchain technologie.

Binnen het ecosysteem bestaan er drie verschillende groepen: de territory partners, power stakers en de eTukTuk drivers.

  • Territory partners zijn verantwoordelijk voor de oplaadpunten
  • Power stakers zorgen voor de betrouwbaarheid van het betalingsverkeer
  • Drivers maken gebruik van de oplaadpunten en betalen met TUK tokens, die verdeeld worden onder de partners en stakers.

Dit systeem zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen en iedereen winst uit het project kan halen.

eTukTuk binnenkort beschikbaar in Sri Lanka!

Op de eilandstaat Sri Lanka wordt veelvuldig gebruikgemaakt van de TukTuk. Het land kent meer dan 1,2 miljoen geregistreerde driewielers. De brandstofprijzen in het land rijzen echter de pan uit, waardoor het team van eTukTuk heeft besloten hier te beginnen met het uitrollen van het project. 

Dankzij eTukTuk kunnen professionele chauffeurs namelijk overstappen op een meer kosten-efficiënt systeem, waarmee ze ook nog eens meer dan 400% extra kunnen verdienen.

eTukTuk werkt samen met belangrijke bedrijven en organisaties die al in Sri Lanka actief zijn, zoals de Capital Maharaja Group (CMG), CityAM, AsiaTokenFund, en NuFi. In de komende maanden willen de ontwikkelaars hun netwerk verder uitbreiden en in meer regio’s beginnen met het project.

Hoe investeer je in eTukTuk?

Ben je van plan om een vroege investeerder in eTukTuk te worden? Dan is het verstandig om naar de TUK presale te gaan. Het grote potentieel van het project en de stijgende populariteit zouden het wel eens lastig kunnen maken in een latere fase alsnog te investeren.

Op het moment van schrijven krijg je als vroege staker een APY van 41,6% per jaar. Dat maakt het extra aantrekkelijk om nu al in te stappen.

>>> Naar de eTukTuk presale <<<


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.