raboo
Persbericht

Waarom is Solana omlaag? Ethereum-whales enthousiast door indrukwekkende 100x altcoin!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Veel investeerders zijn verrast door Solana, die na grote ontwikkelingen aan zijn Solana Pay-plug-in in waarde is gedaald de afgelopen dagen, wat een bearish sentiment in de altcoin heeft veroorzaakt.

Ondertussen hebben deze investeerders, met name de grote houders van ETH, oftewel Ethereum-whales, een aankomende ERC20-munt genaamd Raboo (RABT) opgemerkt en zijn buitengewoon onder de indruk van de intrigerende tokenomics en veelbelovende vooruitzichten, die een potentiële 100-voudige stijging vanaf de startprijs beloven. Kunnen investeerders rekenen op deze presale-munt als een van de beste investeringen dit jaar? Laten we het ontdekken.

SOL-prijs daalt ondanks uitbreiding van Solana Pay

Een paar dagen geleden kondigde Helio, een Web3-betalingsbedrijf, een update aan voor een oplossing voor betalingen van handelaar naar consument, genaamd Solana Pay, op Shopify, een gebruiksvriendelijk e-commerceplatform. Deze update van de Solana Pay-plug-in wordt gezien als een opmerkelijke ontwikkeling omdat het bredere ondersteuning biedt voor SOL-tokens en Solana ook laat opvallen tussen andere netwerken als een netwerk dat klaar is om de transformatie van de e-commerce betalingssector te leiden.

Onverwacht kon deze update niet voorkomen dat SOL recentelijk daalde, en als gevolg daarvan begonnen de hoge verwachtingen van crypto-enthousiastelingen over SOL te vervagen. De daling van SOL werd gevolgd door CoinMarketCap, een platform voor het volgen van cryptogegevens, tot 10,94% tussen 12 en 18 juni, terwijl het op een huidige prijs van $134,91 handelde.

Volgens enkele crypto-analisten was een belangrijke bijdragende factor aan de daling van de token de algemene terugval van de markt die werd veroorzaakt door een recente daling van BTC, de dominante cryptocurrency. Deze analisten suggereerden ook dat als de daling aanhoudt, meer investeerders SOL zullen gaan zien als een van de top-altcoins waarin momenteel niet geïnvesteerd moet worden.

Aankomende Meme Coin Raboo trekt de aandacht van Ethereum-investeerders met zijn 100x potentieel

Ethereum-investeerders hebben een opmerkelijke kans gevonden in de vorm van Raboo – een revolutionaire meme-centrische token die blijft imponeren met zijn unieke ecosysteem en onwrikbare potentieel. Hoewel het nog gelanceerd moet worden, zijn veel investeerders al gefascineerd door het ongeëvenaarde tokenomics-framework, dat prioriteit geeft aan duurzaamheid op lange termijn en een potentiële 100-voudige stijging na de lancering belooft.

Raboo is speciaal vanwege zijn tokenomics-ontwerp, dat een totale voorraad van 1,8 miljard $RABT-tokens biedt, en een aanzienlijk deel van 63% toewijst voor de presale, zodat vroege investeerders, waaronder Ethereum-whales, een aanzienlijk aandeel in de toekomst van het project kunnen veiligstellen. Bovendien is 7,5% van de tokens gereserveerd voor staking-beloningen, wat aantrekkelijke passieve inkomstenkansen biedt die aanspreken tot slimme crypto-enthousiastelingen.

Daarnaast, met het oog op een potentiële 100-voudige groei, komt Raboo naar voren als het onmisbare crypto-activum voor Ethereum-liefhebbers die zich willen positioneren voor een welvarende toekomst in de $62 miljard meme-markt. Om een kans te maken om te profiteren van Raboo’s intrigerende mogelijkheden, kunnen investeerders de presale-munt kopen voor slechts $0,0048 in fase 4 van de presale.

Conclusion 

Hoewel top-altcoins zoals Solana een daling doormaakten door de algemene marktterugval, zijn de updates aan Solana Pay en het potentieel om de e-commerce betalingssector te transformeren niet onopgemerkt gebleven.

Aan de andere kant blijft Raboo (RABT) een veelbelovende investeringsmogelijkheid, vooral voor grootschalige Ethereum-investeerders, dankzij zijn opvallende tokenomics en een voorspeld groeipotentieel van 100x.

Je kunt deelnemen aan de Raboo presale hier:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.