Stock Market Chart Lines
Persbericht

Wat Gaat Bitcoin Doen in Juni – We Vroegen het aan ChatGPT en Analisten en Dit is het Oordeel + De Beste Bitcoin Alternatieven

Met een marktwaarde van meer dan 500 miljard dollar is Bitcoin nog altijd met afstand de meest waardevolle cryptomunt op de markt. Hoewel de koers al een tijdje rond de $27.000,- schommelt, zien velen Bitcoin nog altijd als uitstekende investering. 

Voor de crypto trader die geen zin heeft om de munten jarenlang vast te houden, is het echter interessanter om te zien wat Bitcoin de komende tijd gaat doen. daarom hebben we ChatGPT en analisten gevraagd wat Bitcoin in juni gaat doen. 

Wat gaat Bitcoin in Juni doen?

De koers van Bitcoin daalde begin mei onder de $28.000,- en is daar met uitzondering van twee korte momenten niet meer bovenuit gekomen. De gehele markt lijkt in een impasse belandt te zijn waarbij de koersen geen grote bewegingen laten zien. 

Voor de maand juni worden er geen grote ontwikkelingen op de markt verwacht en ook ChatGPT en analisten zijn terughoudend met hun voorspellingen. Het zou goed kunnen dat richting de zomer de crypto markt langzaam wegzakt. 

De zomermaanden zijn traditioneel zwaarder voor cryptomunten die al langer bestaan omdat de trading activiteit afneemt. Om je hier tegen te beschermen kun je echter wel wat aanpassingen doen aan je portfolio. 

Daarom bespreken we hieronder enkele van de beste Bitcoin alternatieven voor juni en de daaropvolgende maanden. 

Beste Bitcoin alternatieven

Bij deze alternatieven voor Bitcoin is er gekozen om ver van Bitcoin weg te blijven. Het gaat hier om gloednieuwe tokens met allemaal een uiteenlopende functie en achterliggende gedachte zodat je een goed divers portfolio kan samenstellen. 

De tokens zijn zelfs zo nieuw dat ze nog allemaal in een presale verkrijgbaar zijn. Dit heeft meerdere voordelen voor jou; je koopt de tokens goedkoper in en je bent alvast in het bezit van de tokens als ze voor het eerst gelist gaan worden. 

Verder zorgt een presale ervoor dat er nog geen echte koers kan ontstaan op basis van vraag en aanbod. Daarmee kun je relatief risicoloos komende maand doorkomen en blijft de waarde van deze investeringen gelijk, of stijgt het zelfs iets, afhankelijk van de opbouw van de presale. 

  1. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwste meme coin met indrukwekkende community
  2. Launchpad.xyz (LPX) – Trading platform met nieuwsbrief en eigen DEX
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Duurzame crypto met al grote groep investeerders

>>> Koop hier WSM Tokens <<< 

Beste Bitcoin alternatieven – Analyses

Zomaar in een presale investeren is niet verstandig, je neemt er namelijk wel een risico mee. Niet elk crypto project weet meer waard te worden na de lancering zodra de presale eindigt en dus moet je zelf een inschatting maken welke projecten hier het meeste kans op hebben. 

Hieronder vind je meer informatie over de beste Bitcoin alternatieven zodat je een weloverwogen keuze kan maken tussen de projecten. 

1. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwste meme coin met indrukwekkende community

Wall Street Memes is een echte meme coin zoals Dogecoin en Shiba Inu. Het biedt geen echte functie, maar bouwt op een sterke community die het over de afgelopen jaren online samengebracht heeft. 

Die community volgt Wall Street Memes op verschillende sociale kanalen als Twitter en Instagram. Daar worden grappige plaatjes gedeeld waarin er met een ironische blik gekeken wordt naar Wall Street en traditionele markten als aandelen. 

Daarmee wist het in totaal meer dan 1 miljoen volgers op te bouwen over de afgelopen jaren en bijvoorbeeld ook een NFT-collectie in no-time uit te verkopen. Nu heeft het ook een meme coin gelanceerd en wil het zoveel mogelijk geld ophalen in de presale. 

Dat lukt al aardig, in de eerste dagen haalde het project al meer dan $2 miljoen op en voorlopig lijkt de snelheid waarin de tokens verkocht worden alleen nog maar toe te nemen. 

Bij deze meme coin is het dus niet belangrijk wat de achterliggende gedachte van het project is, maar gaat het om de hype die ontstaat. Als die aanhoudt of zelfs toeneemt wanneer de token bij een exchange gelist wordt, kan de prijs meteen flink stijgen.

Door nu alvast mee te doen met de presale van Wall Street Memes kun je maximaal profiteren van deze mogelijkheid. Je betaalt nu per token $0,0262 terwijl de WSM token gelist gaat worden voor minimaal $0,0337. 

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<< 

2. Launchpad.xyz (LPX) – Trading platform met nieuwsbrief en eigen DEX

De gemiddelde crypto trader heeft tientallen tabbladen open met verschillende sites en platformen waarop je crypto koersen kunt analyseren en waar je kunt traden. Dat is met de komst van Launchpad.xyz overbodig geworden; alles vind je nu op 1 platform. 

Launchpad.xyz geeft je overzicht in de markt met een lijst van alle crypto projecten en biedt je de kans om daar direct in te investeren via het trading platform of de eigen gedecentraliseerde exchange die ze aanbieden. 

Een belangrijk onderdeel van het platform wordt Trading Edge, een nieuwsbrief waarbij je inzicht krijgt in de markt, maar ook de beste trading setups vindt van ervaren crypto traders. 

Launchpad.xyz wil de toegang tot Web3, een nieuw internet dat veel meer gebruik maakt van de technologie van cryptocurrency, versimpelen voor iedereen. Met launchpad.xyz krijg je daarom alle tools die je nodig hebt om je in deze sector te bewegen. 

Denk hierbij aan een eigen wallet die je bij verschillende applicaties en websites kunt koppelen, een NFT platform en de gaming hub. Al deze extra’s staan vernoemd in de roadmap, waar tot eind 2024 ontwikkelingen gepland staan. 

De presale van Launchpad.xyz is op dit moment bezig en je kunt via het platform zelf als één van de eerste de tokens inkopen. Er is tot nu toe meer dan $800.000,- opgehaald en daarmee zit het nog in één van de eerste, en meest voordelige, fases van de presale. 

>>> Direct LPX Tokens kopen <<< 

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Duurzame crypto met al grote groep investeerders

Bitcoin is de meest vervuilende cryptomunt op de markt vanwege haar Proof-of-Work mechanisme dat veel mining kracht kost. Crypto traders laten om deze reden de munt steeds vaker links liggen en gaan op zoek naar duurzame alternatieven.

Ecoterra is zo’n alternatief dat veel aandacht van deze groep crypto traders heeft ontvangen. Het is overigens niet bij aandacht gebleven, want het project heeft inmiddels al meer dan $4 miljoen opgehaald in de presale. 

De plannen van het project zijn groots, maar lijken ook al voor een groot deel uit te komen. Ecoterra ontwikkelt momenteel een app met een Recycle-to-Earn mechanisme zodat jij crypto kan verdienen door je in te zetten tegen vervuiling. 

Daarnaast komt het duurzame crypto project ook met een marktplaats waarop CO2-rechten (carbon credits) te verhandelen zijn en verbindt het grote merken aan haar platform. Deze grote merken krijgen een eigen profiel waarop hun impact te zien is. 

Deze impact wordt gebaseerd op in hoeverre de bedrijven, maar ook consumenten, zich inzetten om vervuiling te voorkomen of tegen te gaan. 

De ECOTERRA tokens zijn dus al zeer populair, maar nog wel heel even beschikbaar in een presale. Je betaalt nu $0,0085 per token, maar die prijs stijgt in de volgende fase door naar $0,00925 tot de token uiteindelijk gelist zal worden voor $0,01. 

>>> Meedoen met duurzame presale van Ecoterra <<<