Persbericht

Wat is de beste optie voor het investeren in crypto? Vergelijking van de prijsvoorspellingen van Metacade en Dogecoin voor 2023 tot 2030

Terwijl de crypto markten in 2023 blijven versoepelen, blijft Twitter-supremo Elon Musk de krantenkoppen halen met zijn leiderschap over de sociale mediagigant. Musk is een bekende voorstander van cryptocurrencies en is onlosmakelijk verbonden met Dogecoin. Deze meme coin haalde de krantenkoppen in de zomer van 2021 nadat een tweet van Musk viraal ging, wat leidde tot een run die de prijs naar nieuwe hoogtepunten duwde.

De vooruitzichten voor Dogecoin op de lange termijn zijn minder duidelijk, gezien de grillen van Musk de prijsvoorspellingen van Dogecoin voor dit jaar en daarna blijven beïnvloeden. Een coin die niet wordt beïnvloed door de grillen van de voormalige rijkste man ter wereld is MCADE, het native token van de nieuwe GameFi-pionier Metacade, dat een mooie toekomst lijkt te hebben aangezien het op gedecentraliseerde exchanges is gelanceerd.

Metacade prijsvoorspelling: is $10 mogelijk in 2030?

De snelgroeiende GameFi-sector lijkt klaar voor een zeer positieve komende vijf jaar, met een groei die naar verwachting aanzienlijk groter zal zijn dan die van traditionele gamingsectoren. Met het multi-game platform van Metacade dat een enorm potentieel biedt, zit de waarde van MCADE vast in hoe goed dit potentieel kan worden benut.

Veel van Metacade’s GameFi-concurrenten zijn afhankelijk van een enkele gameplay-ervaring of titel om fans aan te trekken. Metacade daarentegen biedt de diverse bibliotheek en dat zorgt voor het ultieme voordeel bij het maximaliseren van de totale adresseerbare markt (TAM) en marktkapitalisatie.

Naast de uitzonderlijke utility die vanaf het begin is ingebouwd in het MCADE-token en de groeiende met de uitrol van nieuwe functies, zal MCADE tegen het einde van 2024 ook een governance coin worden. Experts hebben hun prijsvoorspellingen uiteengezet voor MCADE om tegen het einde van 2023 de $0,50 te doorbreken, oplopend tot ongeveer $5 tegen het einde van 2025 en tegen het einde van 2023 zelfs $10. Er wordt verwacht dat Metacade een leider wordt in Web3-innovatie, waardoor het voor veel experts een van de beste opties voor investeren in crypto is.

Dogecoin prijsvoorspelling: kan DOGE $1 bereiken in 2030?

DOGE is stevig verankerd in de top 10 van altcoins op basis van marktkapitalisatie en blijft in 2023 enorm populair bij fans van meme coins. Dogecoin wordt echter tegengehouden door de enorme hoeveelheid tokens die op de exchanges aanwezig is, wat de waarde van de coin verlaagt. Tegelijkertijd hebben veel beleggers die investeren in crypto ook twijfels over de utility, of vooral het gebrek daaraan.

Momenteel wordt Dogecoin verhandeld op $0,087, bijna 90% lager dan de all time high (ATH) van $0,74, wat betekent dat het nog een lange weg te gaan heeft om eerdere prestaties te evenaren. Dogecoin prijsvoorspellingen voor 2023 blijven traag, met analisten die een bescheiden stijging voorspellen tot $0,11 tegen het einde van dit jaar, voordat ze zullen verdubbelen tot $0,22 tegen het einde van 2025. Dogecoin prijsvoorspellingen op lange termijn zijn iets optimistischer, waarbij analisten voorspellen dat het in 2030 eindelijk zijn ATH kan verslaan en de grens van $1 kan doorbreken.

Wat is Metacade?

Metacade is een ambitieus nieuw project met plannen om ‘s werelds grootste play-to-earn (P2E) virtuele arcade te bouwen. Zo kunnen gamers inkomsten in crypto verdienen terwijl ze zich bezighouden met hun passie voor videogames. De community staat op de eerste plaats in de plannen van Metacade. Het platform biedt prikkels voor gebruikers die interactie hebben en bijdragen aan het opbouwen van een community door sociale content op de hub te plaatsen in de vorm van game beoordelingen, alfa en bijdragen aan livechats en subforums.

De create-to-earn functie is, naast play-to-earn, een van de vele verdienroutes die beschikbaar is voor de community. Dit uitgebreide beloningssysteem onderscheidt Metacade van zijn GameFi-concurrenten, samen met zijn aanhoudende en evoluerende aantal games dat waarschijnlijk een ongekende gebruikersretentie en groei in gebruikersaantallen zal stimuleren, waardoor het mogelijk de beste crypto is om dit jaar in te investeren.

Hoe werkt MCADE?

MCADE is het native token van het Metacade platform en drijft elk facet van het ecosysteem aan, van het bieden van het ruilmiddel voor transacties op het platform tot het leveren van de kracht voor het beloningssysteem. Met een uitgebreide utility ingebouwd in de coin, zal MCADE dit jaar overgaan in de richting van een volledig governance token en ook staking mogelijkheden bieden, waardoor gebruikers passief inkomen kunnen verwerven terwijl ze met hun bezit aan het platform bijdragen.

Als onderdeel van de overdracht van bestuursbevoegdheden aan de leden van de community, kunnen MCADE-tokenhouders volledige zeggenschap krijgen over welke games zich bij het platform voegen via het baanbrekende Metagrants programma. Ontwikkelaars dienen concepten voor spannende nieuwe games in bij de community, die op hun favoriete ideeën stemt. Degenen die het geluk hebben om gekozen te worden, krijgen crypto financiering uit de centrale schatkist van Metacade om de onderneming te ondersteunen, waardoor gebruikersbetrokkenheid, door de community geleid bestuur en GameFi-innovatie worden gestimuleerd.

Om de stabiliteit van het platform op de lange termijn te garanderen, heeft Metacade verschillende programma’s voor het genereren van inkomsten in het ontwerp opgenomen, waaronder advertenties, een game-lanceerplatform dat kan worden gebruikt door externe game-ontwikkelaars en online toernooien als onderdeel van het compete-to-earn programma.

MCADE versus DOGE: wat is de beste optie voor het investeren in crypto?

Beleggers die op zoek zijn naar de beste optie voor investeren in crypto, kunnen in eerste instantie aangetrokken worden tot Dogecoin, vanwege de banden met Elon Musk. De prijsvoorspellingen van Dogecoin voor 2023 en tegen het einde van het decennium blijven echter op zijn best traag en lijken de komende maanden en jaren te worden overtroffen door de voortgang van Metacade.

Het presale evenement van Metacade lanceerde op een prijs van $0,008 en was snel uitverkocht. In totaal werd er $16,4 miljoen opgehaald en de recente lancering op Uniswap voor $0,022 begin april was zeer succesvol. Bovendien heeft Metacade onlangs een opwindende nieuwe samenwerking met MetaStudio aangekondigd, en er zijn aanstaande tokenlanceringen op Bitsmart en MEXC later in april en begin mei – waardoor MCADE aan een breder publiek wordt blootgesteld. Beleggers die het token in de begindagen van de openbare listing kopen, zien ernaar uit om mooie opbrengsten te behalen, aangezien Metacade een leidende rol kan spelen in de GameFi-revolutie.

Meer informatie over het kopen van Metacade vind je hier.