Persbericht

Welke Altcoins Gaan Stijgen Tijdens Altcoin Seizoen 2023 – De Beste Altcoins om Nu in te Investeren

Beleggers die investeren in cryptomunten zijn altijd op zoek naar de beste altcoins. Altcoins zijn alle cryptomunten behalve Bitcoin. De afkorting altcoins staat voor alternatieve cryptomunten en is een verzamelnaam voor heel veel tokens.

Altcoins presteren altijd anders dan de Bitcoin koers, in de meeste gevallen stijgt eerst Bitcoin in prijs en volgen de beste altcoins met koerswinst. Tijdens een altcoin seizoen presteren altcoins normaliter beter dan Bitcoin en zijn het de altcoins die het meeste koerswinst behalen.

In dit artikel worden vijf cryptomunten besproken die grote kans hebben om tijdens het volgende altcoin seizoen sterk stijgen.

Welke altcoins gaan stijgen – Top 5 Beste Altcoins voor volgend Alt Seizoen

Dit zijn de vijf beste altcoins om in te investeren op dit moment.

  1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Play-to-Earn altcoin voor volgend alt seizoen
  2. Fight Out (FGHT) – Een van de beste altcoins in een presale
  3. Dash 2 Trade (D2T) – Geavanceerd analyse platform voor investeren in cryptomunten
  4. C+Charge (CCHG) – Groene cryptomunt die volgende altcoin seizoen kan gaan exploderen
  5. RobotEra (TARO) – Metaverse game met enorm veel potentie

>>> Nu naar de MEMAG Presale <<<

Welke Altcoins gaan stijgen – Top 5 Beste Altcoins nader toegelicht

Het is onmogelijk om met zekerheid te zeggen welke altcoins gaan stijgen bij het volgende altcoin seizoen, in dit artikel wordt er dan ook gekeken naar de top 5 tokens die het meeste kans hebben om goed te presteren bij het volgende alt seizoen.

Deze crypto projecten worden in de volgende sectie in detail toegelicht.

1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Play-to-Earn altcoin voor volgend alt seizoen

De ontwikkeling van blockchain en cryptocurrency heeft het internet flink veranderd. Zo zijn er binnen de crypto sector allerlei verschillende niches ontstaan die gebaseerd zijn op één bepaald idee of op een technologische ontwikkeling.

Eén van die niches is Play-to-Earn, de mogelijkheid om geld te verdienen met de games die je speelt. Cryptocurrency heeft dit niet alleen makkelijker gemaakt, maar vooral ook veiliger, transparanter en leuker voor de gebruiker.

Tot nu toe zijn de meeste Play-to-Earn projecten vooral enkele games met een eigen crypto token. Meta Masters Guild doet het heel anders met een eigen platform waarop het ontwikkelaars aan wil trekken om games te ontwikkelen.

Zo richten ze zich in eerste instantie op mobiele games, waarmee gebruikers MEMAG tokens kunnen verdienen als ze goed presteren.

De MEMAG token is nu alvast verkrijgbaar in een presale om jou als investeerder mee te laten doen voordat de token echt gelanceerd wordt. Met het geld uit deze presale wordt het platform verder ontwikkeld.

Je betaalt op dit moment slechts $0,007 per token, maar die prijs stijgt in enkele dagen al door naar de $0,01. Vervolgens zullen er tijdens de presale nog 5 momenten zijn waarop de prijs van de token iets zal stijgen.

>>> Nu naar de MEMAG Presale <<<

2. Fight Out (FGHT) – Een van de beste altcoins in een presale

Fight Out is een van de beste altcoins in een presale, wellicht is het wel de beste munt van alle altcoins in deze lijst. Het move-to-earn platform wil gebruikers van hun app gaan belonen voor sporten. Je leest het goed, het zal mogelijk zijn op dit platform om workouts en fysieke activiteit up te loaden en hiermee cryptomunten te verdienen.

In deze app kan iedere gebruiker een NFT-avatar aanmaken, deze kan worden gepersonaliseerd en wanneer je beter voor jezelf zorgt (door te sporten) zal het ook goed gaan met je NFT-avatar. In de app zal het ook mogelijk worden om pasjes van de sportschool toe te voegen en er komen nog andere handige functies voor tijdens het sporten.

Fight Out heeft grote plannen, naast het belonen van sporters wil het in de toekomst ook eigen sportscholen gaan starten, in deze sportscholen zijn de apparaten verbonden met de Fight Out app en hierdoor worden workouts direct geregistreerd in de app.

Op het platform zullen twee tokens centraal staan, de FGHT en REPS tokens. Beide tokens zullen andere functies hebben op het platform. Alleen de FGHT token is momenteel te koop tijdens de presale van Fight Out.

Op dit moment (in de eerste fase van de presale) betalen investeerders voor 60,06 FGHT tokens 1 USDT. Wanneer de eerste fase uitverkoopt, na het ophalen van 5.000.000 USDT, zal de prijs per token stijgen.

Op de agenda staat al een verkoop bij een centrale exchange, op 5 april zal er voor het eerst de FGHT token te verhandelen bij een crypto broker, de prijs staat ook al vast. In april koop je voor 0.0333 USDT 1 FGHT token. Vergelijk dat met de huidige prijs van 0.0166 USDT per token en er kan in april al een mooi rendement verwacht worden.

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<<

3. Dash 2 Trade (D2T) – Geavanceerd analyse platform voor investeren in cryptomunten

Dash 2 Trade is een crypto analyse platform wat het gat wil dichten tussen de particulieren belegger en de institutionele belegger. Dit wil het doen door de particulieren belegger te voorzien van geavanceerde trading tools en actuele beleggingsdata. Hiermee wil het de belegger ondersteunen om goed geïnformeerde beslissingen te maken tijdens het investeren.

Dit doet het door de investeerder te voorzien van verschillende analyse tools, zoals auto-trader functies, presale alerts, dagelijkse crypto signalen, een presale score systeem, sentimentele analyses van sociale media en nog vele andere handige functies. Met deze functies en een overzichtelijk dashboard verwacht het team van Dash 2 Trade beleggers een voordeel te geven ten opzichte van andere beleggers. Gebruikers van het platform zullen hierdoor altijd een stapje voor zijn met investeren ten opzichten van andere investeerders.

Het team van Dash 2 Trade heeft al eerder een vergelijkbaar platform ontwikkeld en weet precies wat de particulieren belegger nodig heeft om te investeren in de cryptomarkt. Het team was namelijk ook verantwoordelijk voor het succesvolle platform Learn 2 Trade, een forex signalen platform met meer dan 70.000 gebruikers.

Op het handelsplatform van Dash 2 Trade staat de D2T token centraal, deze token wordt onder andere gebruikt voor het afsluiten van abonnementen. Het platform is gratis te gebruiken, maar om toegang te krijgen tot de meest geavanceerde functies moet er een abonnement worden afgesloten. Dit is een maandelijks opzegbaar abonnement en het is mogelijk om een starter of pro abonnement af te sluiten.

>>> Nu naar de Dash 2 Trade Presale <<<

4. C+Charge (CCHG) –  Groene cryptomunt die volgende altcoin seizoen kan gaan exploderen

C+Charge is een groen crypto project dat inspeelt op de toenemende vraag naar meer groene cryptomunten en tegelijkertijd veel toepassing heeft. Het platform wil carbon credits democratiseren en gebruik maken van blockchain technologie om dit te realiseren. Verder zal het bestuurder van elektrische auto’s willen introduceren aan het betalen met crypto voor het opladen van de auto.

Cryptomunten hebben als grote voordeel dat de transacties snel, efficiënt en tegen lage kosten kunnen worden verwerkt. C+Charge zag juist daarom kansen om dit te gebruiken als betaalmiddel.

Gebruikers van het platform worden beloond voor het gebruiken van C+Charge, in de vorm van carbon credits. Deze carbon credits zijn tokens omdat ze dan op een transparanten manier kunnen worden verdeeld.

In de toekomst zal C+Charge werken aan een netwerk van laadpalen en laadstations om uiteindelijk wereldwijd een nieuwe standaard te creëren. Twee dingen zullen centraal staan, het betalen met cryptomunten en het bezitten van carbon credits voor particulieren.

De presale van C+Charge ging een aantal dagen geleden van start, het is mogelijk om met USDT en ETH te investeren in dit groene project. Het is een goede manier om het portfolio te verduurzamen en te kijken naar lange termijn investeringen met potentie.

>>> Nu naar de C+Charge Presale <<<

5. RobotEra (TARO) –  Metaverse game met enorm veel potentie

RobotEra is een metaverse game met enorm veel potentie om tijdens het volgende alt seizoen te gaan stijgen in prijs. De metaverse game wordt al vergeleken met the Sandbox en Decentraland. Het is ook mogelijk om in deze metaverse stukken land in te richten hoe jij dat wilt. Het is mogelijk om musea, attractieparken en activiteiten te organiseren op jouw grond. Of om je eigen creativiteit te gebruiken om mooie huizen of andere gebouwen te maken. Ben je het bouwen zat? Dan kun je robots inzetten die je ondersteunen met het bouwen.

De metaverse speelt zich af op de planeet Taro, waar robots aan de macht zijn. Iedere speler zal een robot zijn en proberen bij te dragen aan het uitbreiden van het continent. De native token, de TARO, van de RobotEra metaverse is te koop tijdens een presale, deze token heeft metaverse toepassing en kan op lange termijn relevant blijven.

RobotEra’s metaverse token is te koop tijdens de eerste verkoop ooit. De tokens zijn nu te koop voor de laagst denkbare prijs, namelijk 0,020 USDT per token, wanneer de eerste fase uitverkoopt, zal de prijs stijgen naar 0,025 USDT.

>>> Nu naar de RobotEra Presale <<<

Zelf bepalen Welke Altcoins Gaan Stijgen – Waar moet je op letten?

Het is belangrijk om uiteindelijk zelf te herkennen welke altcoins gaan stijgen, wanneer je dit weet kun je goed geld verdienen met cryptomunten. Er zijn veel factoren die invloeden hebben of munten op (lange) termijn goed gaan presteren. In de volgende sectie zijn er enkele tips beschreven die handig zijn voor het selecteren van de beste altcoins.

Presales

Let altijd op crypto presales, dit zijn eerst verkoop momenten van een cryptomunt, de token wordt dan als eerste aangeboden om onder andere geld te verzamelen voor het lanceren van het project.

De native token van het platform wordt dan aangeboden en deze token is dan te koop tegen een zeer lage prijs. Dit komt doordat je als investeerder een risico neemt tijdens het investeren in een presale. Voor het nemen van een risico word je beloond, je betaalt minder per token. Het is verstandig om bij presales zo snel mogelijk geld te investeren, omdat bij alle presales de prijs van de tokens steeds iets duurder wordt.

Toepassing

Om voor een lange periode succes te hebben als cryptomunt moet een project toepassing hebben. Hiermee wordt bedoeld dat er een reden moet zijn voor mensen om de tokens te gebruiken, kopen of verhandelen. Wanneer dit niet het geval is wordt de token op lange termijn nutteloos.

Wat is een altcoin season?

Een altcoin season, in het Nederlands een altcoin seizoen is een periode waar de beste altcoins beter presteren dan de Bitcoin koers. In de meeste gevallen is dit na een periode waar Bitcoin goed heeft gepresteerd, maar er weinig ruimte is voor nog meer groei van de BTC. De beste altcoins profiteren dan mee van de grote koerswinst van Bitcoin en presteren zelfs beter dan de grootste cryptomunt.

Een altcoin seizoen kan een periode zijn van enkele weken tot maanden lang. In het verleden zijn er twee grote altcoin seizoenen geweest. Dit waren periodes dat de algemene markt zeer goed presteerde en er veel vertrouwen was van investeerders om te investeren in altcoins.

  • December 2017 – januari 2018: Veel nieuwe cryptomunten lanceerde tijdens de Bitcoin bull run in 2017, deze nieuwe tokens profiteerde uiteindelijk van de prijsstijging van de BTC. Hierdoor begon in december 2017 een altcoin seizoen.
  • December 2020 – mei 2021: Dit altcoin seizoen was het langste en meest recente altcoin seizoen wat we hebben meegemaakt. Het seizoen begon op dezelfde manier als de vorige, maar doordat er veel meer nieuwe investeerders instapte, wist het altcoin seizoen langer aan te houden.

Dit heeft ervoor gezorgd dat tokens nieuwe all-time-high prijsniveau’s wisten te bereiken en de verwachting is dat bij het volgende altcoins seizoen dit weer kan gaan gebeuren. Wanneer het volgende altcoin season begint, is helaas niet te zeggen. De verwachting is dat de tokens in de top 5 dan gaan exploderen in prijs.