Persbericht

Persbericht

Newsbit 02-08-2022 17:23 leestijd 8 - 18 min

Welke Altcoins Kopen – Top 5 Beste Altcoins om Nu te Kopen

In het eerste kwartaal lag de cryptomarkt op zijn gat. De koers van Bitcoin corrigeerde fors, maar altcoins doken nog dieper in de rode cijfers. Nu de koersen langzaam weer beginnen te herstellen lijkt dit een ideaal moment te zijn om een sterke positie in te nemen.

Wat zijn de beste altcoins om nu te kopen, en wat zijn de mogelijkheden wanneer je een portfolio samenstelt met nieuwe altcoins? Vandaag bespreken we 5 van de beste altcoins om nu te kopen, en na het lezen van dit artikel weet jij welke altcoins kopen de beste optie is voor jou.

Beste Altcoins om nu te kopen

We beginnen met onze top 5 beste altcoins om nu te kopen. Als je je afvraagt welke altcoins kopen verstandig is, dan is ons advies zeker onderstaande munten in overweging te nemen.

  1. Battle Infinity (IBAT) – Beste Altcoins om nu te kopen
  2. Tamadoge (TAMA) – Beste Altcoins voor Play-to-Earn gaming
  3. Lucky Block (LBLOCK) – Top 5 altcoin met beste marketing
  4. DeFi Coin (DEFC) – Transparante DeFi altcoin met eigen DEX
  5. Ethereum (ETH) – Populairste altcoin kijkt verder omhoog met ETH 2.0

Bezoek de Battle Infinity website

Welke Altcoins Kopen – Beste Altcoins om in te Investeren uitgelicht

Uiteraard zijn er nog veel meer populaire altcoins dan bovenstaande vijf, maar wij vinden dit momenteel de beste altcoins met potentie. Wil je meer tips over welke altcoins kopen? Bekijk dan ook eens deze top 10 altcoins voor 2022.

1. Battle Infinity (IBAT) – Beste Altcoins om nu te kopen

Battle Infinity wordt door meer en meer analisten benoemd tot één van de beste altcoins om nu te kopen. Het project wordt in één adem genoemd met succesvolle NFT gaming / metaverse giganten Axie Infinity en Decentraland, en dat is niet zonder reden.

Zo brengt Battle Infinity het beste van blockchain gaming, de metaverse en NFT’s bij elkaar op hun eigen crypto gaming platform. Dit doen ze door zes verschillende producten aan te bieden onder de waaier van Battle Infinity. Dit zijn als volgt:

De IBAT Premier League – een play-to-earn fantasy sport game waar speler hun eigen team kunnen samenstellen en met elkaar de strijd aan kunnen gaan.

De IBAT Battle Swap – een gedecentraliseerde exchange die werkt als een ‘bank’ voor Battle Infinity. Gebruikers kunnen hier IBAT kopen of hun play-to-earn beloningen uitcashen voor crypto.

De IBAT Battle Market – een eigen NFT markt waar NFT’s gemint, gekocht en verkocht kunnen worden. Het gaat dan om bijvoorbeeld unieke items, virtueel land of avatars.

De IBAT Battle Games – een verscheidenheid aan play-to-earn crypto games waar spelers met elkaar de strijd aan kunnen gaan, en tegelijkertijd crypto verdienen.

De IBAT Battle Arena – de metaverse van Battle Infinity waar spelers met hun eigen avatar op avontuur kunnen gaan, met elkaar interacten of wedstrijden bekijken.

En tot slot IBAT Battle Stake – een staking platform waar de IBAT tokens opgeslagen kunnen worden voor een bepaalde tijd, uiteraard in ruil voor een beloning.

Alle transacties binnen het platform verlopen in de IBAT token. Gezien de sterke propositie, het gemotiveerde en ervaren team uit India en de vooruitzichten in de sector achten wij Battle Infinity (IBAT) één van de beste altcoins met potentie.

Investeer in de presale van Battle Infinity

2. Tamadoge (TAMA) – Beste Altcoins voor Play-to-Earn gaming

Een meme coin, maar dan eentje die daadwerkelijk ergens voor te gebruiken is; dat is in het kort wat Tamadoge toe wil voegen aan de cryptomarkt. Met een nieuwe altcoin en een eigen Metaverse platform schept Tamadoge meteen hoge verwachtingen. Je kunt één van de eersten zijn die investeert in het platform, momenteel is de beta voorverkoop bezig.

In die beta voorverkoop moet je minimaal 1.000 TAMA tokens kopen via het platform van Tamadoge. Je kunt deze munten kopen via Ethereum, USDT of door via het platform zelf geld om te ruilen voor één van deze munten.

Tamadoge heeft tot aan 2023 ontwikkelingen gepland in de roadmap. Zo is het van plan om zo snel mogelijk na het einde van de voorverkoop de munt te noteren op decentrale en centrale exchanges. Daarnaast komt er eind 2023 een smartphone app met Augmented Reality.

Het hele platform draait ook om NFT’s, je kunt namelijk een Tamadoge Pet minten. Je krijgt dan een digitaal huisdier als NFT die je op moet voeden. Zodra deze volwassen is kun je er mee strijden in de Play-to-Earn games. Hoe meer je wint, hoe meer Dogepoints je verzameld en hoe hoger je op de maandelijkse ranglijst komt te staan. Op basis van die ranglijst worden de beloningen uitgekeerd.

<<<Nu naar de Tamadoge voorverkoop>>>

3. Lucky Block (LBLOCK) – Top 5 Altcoin met ijzersterke marketing

Wie ook tot de beste altcoins om in te investeren behoord is Lucky Block. Dit is een NFT competitie die tot de nieuwe altcoins behoort, en sinds de lancering begin 2022 een sterke groei in aantal gebruikers en waarde laat zien.

Dit doet Lucky Block door een aanpak waarbij ze zich richten op de wereld van het spelen van spellen en giveaways, een enorme industrie waarvan voorspeld wordt dat deze de komende jaren met miljarden in waarde gaat stijgen.

Lucky Block koppelt dit dus aan de blockchain. Daarmee zijn ze gedecentraliseerd, en worden alle prijs giveaways volledig transparant te volgen en na te trekken. Bovendien zorgt de blockchain ervoor dat iedereen, overal ter wereld, mee kan doen met Lucky Block.

Dit zorgt voor een enorme potentiële markt, en Lucky Block springt daar gretig op in. De munt was de afgelopen maanden niet alleen enorm winstgevend voor hun vroege investeerders, maar blonk ook uit in het krijgen van media-aandacht en diverse grote sponsorships en virale marketingacties. Wij geloven dat LBLOCK daarom één van de beste altcoins om in te investeren is.

Investeer in nieuwe altcoin Lucky Block

4. DeFi Coin (DEFC) – Transparante DeFi Altcoin met eigen DEX

DeFi (decentralized finance) was het afgelopen jaar de grote hype in de crypto industrie, en lijkt inmiddels een blijvertje geworden. DeFi tokens zijn dan ook goede opties wanneer je je afvraagt in welke altcoins investeren een goede investeringsmogelijkheid is voor de lange termijn.

Wanneer jij je portfolio wil aanvullen met een DeFi crypto, dan is DeFi Coin één van de beste altcoins om nu te kopen. Dit is een gedecentraliseerd crypto project dat diverse financiële diensten aanbiedt, waaronder een eigen token (DEFC), DEX (DeFi Swap) en stakingsmogelijkheden.

Hoe meer deze functionaliteiten gebruikt worden, hoe groter de vraag naar DeFi Coin (DEFC) en hoe sneller deze altcoin kan gaan stijgen. Bij elke transactie worden DeFi Coin ‘geburned’ en deels als kosten ingehouden en gedistribueerd onder de houders van DEFC. Zo wordt je beloond voor het hebben van DeFi Coin en wordt het aantal DEFC op de markt steeds schaarser.

Investeer in de beste altcoin voor DeFi

5. Ethereum (ETH) – Populairste Altcoin kijkt verder omhoog met ETH 2.0

Ethereum is misschien niet direct het antwoord wat je verwacht op de vraag ‘welke altcoins kopen’, maar Ethereum is toch echt een altcoin. Wel is Ethereum zonder twijfel één van de beste altcoins, zo niet de beste. Bovendien zijn er duizenden ETH-maxi’s (diehard Ethereum fans) die geloven dat Ethereum op een dag meer waard zal zijn dan Bitcoin.

Dit komt doordat Ethereum eigenlijk een verbeterde versie van Bitcoin is. Waar Bitcoin vooral fungeert als een store-of-value, heeft Ethereum veel meer echte toepassingen. Zo wordt Ethereum breed ingezet om transacties uit te voeren, smart contracten af te sluiten en worden er veel applicaties gebouwd op de Ethereum blockchain.

Ethereum kende de afgelopen tijd problemen. De cryptomunt was zo populair dat het netwerk regelmatig op het randje van overbelast raakte, waardoor de kosten omhoog schoten en de snelheid van transacties omlaag. Er is hard gewerkt aan een oplossing, en deze staat bekend onder de naam Ethereum 2.0.

Dit is een omschakeling op de blockchain van Ethereum waardoor ETH in één klap van de problemen af is, en veel meer transacties af kan gaan handelen tegen minimale kosten. Zo wordt Ethereum aangenamer in gebruik en beter schaalbaar. Daarom is ETH één van de beste altcoins om in te investeren.

Wat zijn Altcoins

Wanneer er gesproken wordt over altcoins wordt hiermee de verzameling van alle cryptomunten behalve Bitcoin – de bekendste cryptocurrency ter wereld – bedoelt. Het is dus eigenlijk een containerbegrip, en binnen de altcoins zijn er verschillende type coins.

Deze verschillende altcoins hebben elk hun eigen functionaliteiten. Sommige altcoins hebben een eigen blockchain netwerk, en anderen maken gebruik van de blockchains van de grotere cryptocurrency uit bijvoorbeeld de top 10 altcoins. Ethereum, Solana en Binance Coin hebben bijvoorbeeld elk hun eigen blockchain netwerk waarop anderen bouwen.

Wanneer Altcoins Kopen

Wanneer je je afvraagt wanneer en welke altcoins kopen verstandig is, dan ligt dat aan verschillende omstandigheden. Belangrijk is bijvoorbeeld je eigen beleggingsstrategie. Richt jij je op de korte of lange termijn? Als je overtuigd bent van de lange termijn missie van een altcoin, dan maakt het minder uit wanneer je de munt koopt omdat deze naar verwachting toch wel gaat stijgen.

Investeer je echter op de korte termijn, dan is het verstandig op zoek te gaan naar unieke kansen en volatiliteit van populaire of nieuwe altcoins. Dit kan bijvoorbeeld een presale zoals die van Battle Infinity zijn. Een andere goede tactiek is kijken wat de populaire altcoins op social media websites zijn.

Investeren in altcoins wanneer de markt in een dip zit is ook een goed idee. Op deze manier krijg je een positie met minder risico, en meer kans op groei omhoog. Je hoeft bovendien minder geld te investeren voor dezelfde hoeveelheid altcoins.

Bezoek de Battle Infinity presale

Welke Altcoins hebben Toekomst en gaan Stijgen?

Welke altcoins kopen kun je bepalen door zelf goed je nazoekwerk te doen. We hebben je al een stukje op weg geholpen, want de altcoins uit dit artikel over de top 5 beste altcoins om nu te kopen zijn volgens ons zeker de moeite waard om je verder in te verdiepen.

Uiteindelijk wil je natuurlijk weten welke altcoins gaan stijgen, maar daar valt nooit met 100% zekerheid iets over te zeggen. Wat je wel kunt doen is dus je eigen onderzoek, in de gaten houden wat de populaire of nieuwe altcoins zijn, en op een gunstig moment instappen. Bijvoorbeeld wanneer de altcoin goedkoop verkrijgbaar is in de presale of tijdens een correctie van de cryptomarkt.

Waar Altcoins Kopen

Hoe altcoins kopen Nederland? Dit is gelukkig eenvoudig, want altcoins kun je aanschaffen via het internet. Ben jij eruit gekomen met welke altcoins kopen? Registreer dan een account bij een erkende broker of bezoek de website van de altcoin in kwestie om erachter te komen hoe je het beste kunt investeren in altcoins.

Investeren in Altcoins – Hoe Altcoins Kopen Nederland werkt

Heb jij een idee welke altcoins kopen het beste is voor jouw beleggingsportfolio? Dan kun je gaan kijken hoe altcoins kopen werkt. Voor de gevestigde namen zoals Ethereum en Solana kun je dit het eenvoudigste doen door een gratis account aan te maken bij een online broker.

Wil je investeren in Battle Infinity, Lucky Block of DeFi Coin? Omdat dit nieuwe altcoins met potentie zijn, zijn ze nog niet verkrijgbaar bij de grote, gecentraliseerde exchanges. Investeren kan dan via een DEX, hoe vindt je op de website van de altcoin zelf.

Investeren in de IBAT tokens van Battle Infinity kan momenteel alleen nog via de presale. Hoe je dat doet leggen we je hieronder graag in vier stappen uit.

Stappenplan Beste Altcoins Kopen – Battle Infinity (IBAT)

1. Download MetaMask Wallet en koppel met Battle Infinity presale website

Stap 1 is het downloaden van de gratis MetaMask wallet. Bezoek daarna de Battle Infinity presale website, en je zult automatisch een pop-up krijgen met een verzoek tot koppeling van de wallet aan de website. Klik op ‘volgende’ en ‘connect’ om de koppeling te maken.

Krijg je geen pop-up? Klik dan op ‘connect wallet’ rechtsbovenin het scherm.

2. Zorg voor voldoende Binance Coin (BNB) in je wallet

De IBAT token van Battle Infinity draait op de Binance Smart Chain. Deelnemen aan de presale kan dan ook alleen met Binance Coin (BNB). Je kunt deze binnen enkele minuten kopen bij een broker zoals eToro en daarna versturen naar het adres van je wallet. Heb je al BNB? Vul dan direct het adres van je MetaMask wallet in om de crypto te versturen.

3. Deelnemen aan de IBAT presale

Deelnemen aan de IBAT presale doe je door in het venster de gewenste hoeveelheid IBAT of het aantal BNB in te vullen wat je wilt investeren. Er wordt tijdens de presale een vaste prijs in BNB gehanteerd, waardoor je per BNB altijd 166,666.66 IBAT krijgt.

De minimale investering in BNB is 0.1, en de maximale 500 BNB. Nadat je invult hoeveel BNB je wilt investeren berekent het systeem automatisch het aantal IBAT dat je ontvangt. Klik op ‘buy IBAT’ om de transactie te bevestigen.

Deelnemen aan de IBAT presale kan vanaf 11 juli tot en met 10 oktober 2022.

4. Importeren IBAT Tokens naar de MetaMask Wallet

De laatste stap is het importeren van de gekochte IBAT tokens naar je crypto wallet. Dit doe je bij MetaMask handmatig door binnen de applicatie van de wallet naar het menu met instellingen te gaan en te klikken op de ‘add custom token’ knop.

Hier vul je vervolgens het unieke Battle Infinity (IBAT) contract adres in. Dit is: 0x19cd9b8e42d4ef62c3ea124110d5cfd283ceac43 en kan ook gevonden worden op de officiële website van Battle Infinity. Hierna wordt de IBAT zichtbaar in je wallet.

Investeer in de presale van Battle Infinity

Welke Altcoins Kopen – Conclusie

Met ons overzicht van de beste altcoins om nu te kopen weet jij precies in welke altcoins investeren een interessante aanvulling kan zijn op je portfolio. Bovendien weet je nu ook hoe altcoins kopen in Nederland werkt, en waar altcoins kopen mogelijk is.

Als je op zoek bent naar de beste altcoin om nu te kopen raden we je aan altijd grondig je eigen onderzoek te doen, bijvoorbeeld naar de cryptocurrency uit dit artikel. Onze nummer 1 tip daarbij is Battle Infinity, vanwege de sterke waardepropositie en het combineren van diverse functionaliteiten in niches die sterk groeien.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten