candlesticks
Persbericht

Welke Crypto gaat Stijgen in Juni – De 5 Beste Crypto Investeringen op Dit Moment

De bear markt van 2022 lijkt zo goed als voorbij, en er zijn veel nieuwe investeerders die mee willen doen in de crypto markt. Hoewel mei niet echt een goede maand is geweest voor grote cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum ten opzichte van de eerste paar maanden van 2023, verwacht men dat juni weer een betere maand wordt voor investeerders.

We kijken in dit artikel naar wat de snelst stijgende cryptomunten van juni zouden kunnen worden. Het gaat dan vooral om cryptomunten die veel meerwaarde te bieden hebben aan de markt en potentie hebben om real-life problemen op te lossen. Door massale adoptie van deze beste crypto investeringen, kunnen de koersen hard stijgen en investeerders mogelijk veel winst maken.

Het winstpotentieel van deze cryptomunten is nog hoger omdat ze te koop zijn in de presale voor een extra lage prijs. Door crypto in de presale te kopen, kun je investeren in een project, voordat hun cryptomunt gelist wordt op exchanges. Wanneer het project een succes wordt, kun je als investeerder erg rijk worden met crypto die je in de presale hebt gekocht.

Welke Crypto gaat Stijgen in Juni – De 5 beste crypto investeringen

Als je benieuwd bent welke crypto gaat stijgen deze maand, lees dan vooral verder, omdat we in dit artikel 5 veelbelovende cryptomunten voor juni bespreken. Deze cryptomunten zijn onderdeel van uitstekende crypto projecten met een sterk team, een goede use case en veel interesse vanuit de markt.

De beste crypto investeringen van juni zijn onder andere een meme coin met een gigantische community, een revolutionair platform voor freelancers en opdrachtgevers, een duurzame crypto die recyclen bevordert, een AI-gestuurde tool die helpt met het maken van winstgevende trades en een alles-in-één crypto platform. Kortom, de snelst stijgende cryptomunten van juni zijn:

  1. Wall Street Memes (WSM) – Gloednieuwe meme coin met gigantische community
  2. Launchpad XYZ (LPX) – Alles-in-één crypto platform voor Web3 gebruikers
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Duurzame crypto met Recycle-to-Earn model
  4. yPredict (YPRED) – Haal alles uit je crypto trades met AI en analytics
  5. DeeLance (DLANCE) – Een nieuwe metaverse voor freelancers en opdrachtgevers

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<< 

Welke Crypto gaat Stijgen in Juni – een blik op de Snelst Stijgende Cryptomunten van deze maand

Nu je weet welke crypto gaat stijgen in juni, leggen we uit waarom juist deze 5 crypto projecten verwachten veel winst te leveren aan vroege investeerders. Het is niet voor niets dat deze crypto projecten in een zeer korte tijd veel aandacht hebben gekregen van de markt. Lees verder als je meer wilt weten over de 5 snelst stijgende cryptomunten van juni.

1. Wall Street Memes (WSM) – Gloednieuwe Meme Coin met gigantische community

De WSM token van Wall Street Memes is een nieuwe meme coin die verwacht bekende meme coins zoals Dogecoin, Shiba Inu en Pepe te overtreffen. Hoewel veel meme coins een claim als deze maken, is dit voor WSM een echte mogelijkheid, omdat het een gigantische community van maar liefst 1 miljoen mensen heeft op social media.

De meme coin is in de presale verkrijgbaar, die uit 30 fases bestaat en in minder dan een week tijd al $2,6 miljoen heeft opgehaald. Naarmate de presale meer ophaalt, zal de prijs van de WSM token verder stijgen, dus als je van plan bent om Wall Street Memes te kopen, kun je dit het best zo vroeg mogelijk doen.

Het crypto project heeft op Twitter meer dan 200.000 volgers en op zijn hoofdaccount van Instagram, wallstbets, meer dan 500.000 volgers. Door de grote invloed van deze community, heeft WSM al tot 2 keer toe de aandacht opgeëist van Elon Musk, de directeur van Twitter en de meest gevolgde persoon op het platform.

Maar dit is niet de limiet van de mogelijke invloed die de community van Wall Street Memes kan hebben op het internet. Daarom kan de meme coin, nadat deze gelist wordt op grote exchanges, zoals Binance, makkelijk boven een marktkapitalisatie van $1 miljard uitstijgen en zelfs DOGE, SHIB en PEPE overtreffen.

Een listing op Binance is zeker niet onmogelijk voor een meme coins met zo’n grote community. Nadat de presale is uitverkocht, kan de token gelist worden en omdat het project zo’n grote community heeft, is het slechts een kwestie van tijd voordat de presale uitverkocht wordt. Mis deze unieke kans dus niet!

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<< 

2. Launchpad XYZ (LPX) – Alles-in-één Crypto Platform voor Web3 gebruikers

De crypto sector is de afgelopen jaren erg veel uitgebreid, zo zijn er veel vertakkingen ontstaan, waaronder DeFi, NFT’s, Play-to-Earn (P2E) crypto games, de metaverse en nog meer. Het probleem hiermee is dat je voor al deze takken een apart account nodig hebt op verschillende platforms, maar wanneer Launchpad live gaat, zal dit probleem verleden tijd worden.

Launchpad (LPX) is een platform die meerdere takken binnen de crypto samenbrengt op een centraal platform, met als doel om nieuwe crypto investeerders te helpen met een eenvoudige overstap naar de Web3 wereld. Met Launchpad heb je toegang tot de beste crypto projecten, een crypto exchange, een eigen crypto wallet, maar ook metaverse ervaringen en gaming crypto projecten.

De LPX tokens van Launchpad zijn voor een extra lage prijs verkrijgbaar in de presale, waarmee het project al meer dan 840.000 heeft opgehaald. Met deze tokens kun je profiteren van unieke voordelen op het platform, zoals vroege toegang tot de beste ICO crypto projecten, beta tests van crypto games, korting op handelstarieven op de exchange, unieke prestige badges en nog meer

Na de presale zal de LPX token gelist worden op grote crypto exchanges en kan het platform live gaan, met als eerste grote doel om 10 miljoen nieuwe gebruikers de Web3 wereld in te helpen. Door vroeg te investeren in de presale van Launchpad, kun je genieten van de groei van Launchpad, zo verwacht LPX één van de beste crypto investeringen te zijn op lange termijn.

>>> Nu naar de presale van Launchpad XYZ<<< 

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Duurzame Crypto met Recycle-to-Earn model

Klimaatverandering en vervuiling, we houden er niet van, maar we doen er over het algemeen niet zo veel aan. Mensen zijn van nature niet geneigd om problemen op te lossen, totdat ze uit de hand lopen. Maar met Ecoterra kunnen we eerder in actie komen, omdat Ecoterra gebruikers beloont voor recyclen, wat een goede vorm van motivatie is.

Met het gloednieuwe Recycle-to-Earn model van Ecoterra, kun je ECOTERRA tokens verdienen door afval te recyclen, denk aan het inleveren van lege flessen, iets waarvoor je al statiegeld terugkrijgt, maar nu ook nog eens extra geld mee kunt verdienen. Vervuiling in Nederland is al afgenomen met de invoer van statiegeld op blikjes, maar met Ecoterra kunnen we het naar de next level brengen.

De ECOTERRA tokens zijn voor een extra lage prijs te koop in de presale en kunnen op meerdere manieren gebruikt worden op het platform. Zo kun je de tokens gebruiken om je ecologische voetafdruk te verlagen, of investeren in gerecyclede materialen. 

Je kunt de tokens ook verkopen voor geld of staken voor een bron van passief inkomen. Met het impact profiel van Ecoterra, kun je jouw positieve invloed op het klimaat showcasen aan anderen.

Ecoterra verwacht één van de snelst stijgende cryptomunten te worden, omdat het project al meerdere grote partners heeft, waaronder Coca Cola en Dr. Pepper, maar nog veel meer partners verwacht te krijgen in de komende weken en maanden. Hierdoor kan het project razendpopulair worden en kun je als investeerder veel winst maken op de stijgende waarde van de ECOTERRA tokens.

>>> Nu naar de presale van Ecoterra <<< 

4. yPredict (YPRED) – Haal alles uit je Crypto Trades met AI en Analytics

Het is lastig om nauwkeurig te bepalen welke crypto gaat stijgen, wanneer je denkt dat je de juiste cryptomunt hebt gevonden, blijkt het de volgende dag weer te dalen. Dit kan zorgen voor veel frustratie, maar kan voorkomen worden met goede analyse.

yPredict (YPRED) is een nieuw crypto project dat crypto traders met kunstmatige intelligentie helpt om crypto koersen grondig te analyseren en daarmee nauwkeurige voorspellingen te maken. Of je nu een complete beginner bent of een professional, yPredict helpt jou met het halen van betere resultaten.

Maar om nog meer uit je trades te halen, kun je bij de gedecentraliseerde marktplaats van yPredict, voorspellingsmodellen kopen van ervaren crypto analisten op basis van een abonnement. Als jij zelf een professional bent, kun jij deze modellen aanbieden op de marktplaats en daarmee passief inkomen verdienen.

Dit alles is mogelijk met de YPRED tokens die in de presale te koop zijn voor $0,09 per stuk en na de presale met ruim 28% zullen stijgen naar $0,12, al voordat ze gelist worden op exchanges. Deze tokens heb je nodig om gebruik te maken van voorspellingsmodellen van anderen en om toegang te krijgen tot premium features van yPredict.

10% van alle opgebrachte tokens van premium abonnementen wordt in een pool verzameld en verdeeld onder holders die YPRED tokens staken. Zo is de YPRED een uitstekende manier om passief inkomen te verdienen en met de lage prijs van de token in de presale, is dit een unieke mogelijkheid om veel geld te verdienen met crypto.

>>> Nu naar de presale van yPredict <<< 

5. DeeLance (DLANCE) – Een Nieuwe Metaverse voor Freelancers en Opdrachtgevers

Freelancen kan best stressvol zijn, omdat je zelf verantwoordelijk bent voor je inkomen, maar omdat platforms zoals Fiverr en Upwork erg veel concurrentie hebben, hoge tarieven vragen en onhandig kunnen zijn in gebruik, besluiten veel mensen om hun freelance diensten te promoten op social media. Dit duidt op een vraag van de markt op een goed platform voor freelancers en opdrachtgevers.

DeeLance (DLANCE) is een revolutionair platform waarmee freelancers en opdrachtgevers kunnen profiteren van een gestroomlijnd, eenvoudig en veilig proces. Freelancers kunne hun werk koppelen aan een non-fungible token (NFT) en naar de opdrachtgever sturen, die ze dan betaalt met DLANCE tokens. Zo wordt het zeggenschap van gebruikers beschermd en kun je profiteren van de snelste transacties en laagste tarieven in de freelance sector.

DeeLance is daarnaast ook bezig met het ontwikkelen van een metaverse waarbij gebruikers digitale kantoorruimtes kunnen kopen, waarin je kunt overleggen en samenwerken met andere gebruikers. De DLANCE tokens kunnen worden gebruikt voor de diensten van DeeLance en zijn voor een lagere prijs te koop in de presale voor $0,038 per stuk.

Aan het eind van de presale, zal de prijs van deze tokens stijgen naar $0,058 per stuk, zo heb je voordat de token wordt gelist al op papier een winst van ruim 50% als je nu investeert. Nadat de token gelist wordt op exchanges, verwacht de token nog verder te stijgen in waarde, al helemaal wanneer het platform live gaat en massaal gebruikt wordt door freelancers en opdrachtgevers.

>>> Nu naar de presale van DeeLance <<<