Persbericht

Persbericht

Newsbit 03-08-2022 17:06 leestijd 7 - 17 min

Welke Crypto Gaat Stijgen Vandaag – Top 5 Snelst Stijgende Cryptos 2022

De meeste investeerders in cryptocurrency doen dat met één doel: winst maken. Je zult dus op zoek moeten naar cryptomunten die in prijs gaan stijgen, maar hoe weet je nu welke munt daar de meeste kans op heeft? 

In dit artikel lopen we langs de belangrijkste kenmerken van cryptomunten die kunnen gaan stijgen en nemen we de top 5 snelst stijgende cryptos 2022 met je door. Naast weten welke cryptocurrency gaat stijgen, kun je ook via het stappenplan zelf meteen crypto kopen. 

Top 5 Snelst Stijgende Cryptos 2022 – Welke Crypto Gaat Stijgen Vandaag

  1. Battle Infinity (IBAT) – Metaverse coin die gaat stijgen na de presale
  2. Tamadoge (TAMA) – Beta voorverkoop nu gestart van coin die gaat stijgen
  3. Lucky Block (LBLOCK) – NFT Competitie Platform met crypto die gaat stijgen
  4. DeFi Coin (DEFC) – Snelst stijgende crypto na lancering DeFi Swap
  5. Basic Attention Token (BAT) – Cryptomunt voor eerlijke betaling content creators

>>>Direct de Beste Crypto Kopen<<<

Top 5 Snelst Stijgende Cryptos 2022 – Uitgelicht

Om je meer te vertellen over de top 5 snelst stijgende cryptos en waarom deze munten zo goed zijn hebben we ze hieronder nog een keer uitgelicht. Zo lees je waar de munt voor bedoeld is en op welke termijn je kan verwachten welke crypto gaat stijgen. 

Bij het bepalen welke crypto gaat stijgen vandaag kijken we naar een aantal verschillende zaken. Zo analyseren we de koers tot nu toe, kijken we naar nieuwe ontwikkelingen die gepland staan en de maximale verwachtingen voor een coin die gaat stijgen. 

1. Battle Infinity (IBAT) – Metaverse coin die gaat stijgen na de presale

De cryptomunt Battle Infinity is niet het antwoord op de vraag ‘welke crypto gaat stijgen vandaag’, maar wel een goede optie om op een iets langere termijn winst op te maken. Op dit moment is Battle Infinity alleen nog verkrijgbaar in een presale, voor een vaste prijs. 

Deze presale duurt nog tot 10 oktober en daarna kan de munt wel behoren bij de categorie cryptos die gaan stijgen. Het is vaker gebeurt dat munten direct nadat ze uit de presale kwamen enorme koersstijgingen meemaakten. 

Battle Infinity is een coin die gaat stijgen als de populariteit van de Metaverse ook de komende maanden overeind blijft. Het platform heeft zes verschillende applicaties aangekondigd, in al deze applicaties kun je de IBAT token gebruiken. 

De belangrijkste applicatie die ontwikkeld wordt, is de IBAT Premier League. Dit wordt een fantasy sports game die volledig op blockchain-technologie werkt. Hierdoor is het compleet transparant en kunnen bijvoorbeeld prijzen eerlijk verdeeld worden.

Verder komt er een eigen exchange, NFT-marktplaats, staking platform en applicaties om jouw personage samen te stellen. Met zoveel ontwikkelingen die er nog aankomen zien wij Battle Infinity als goede kanshebber voor een coin die gaat stijgen. 

<<<Meedoen met de Battle Infinity Presale>>>

2. Tamadoge (TAMA) – Beta voorverkoop nu gestart van coin die gaat stijgen

Het is al vaak voorgekomen dat een munt direct na de voorverkoop enorm in waarde stijgt. Daarom raden we naast Battle Infinity ook Tamadoge aan, een nieuwe cryptomunt die zelfs nog in de beta voorverkoop zit. Dit betekent dat je de munt nog voordeliger kan kopen, gezien deze in de gewone voorverkoop iets hoger zal liggen.

Tamadoge wordt een Play-to-Earn platform dat allemaal draait om je eigen Tamadoge Pet. Dit digitale huisdier ontvang je als NFT en moet je opvoeden tot het een volwassen huisdier is. Vanaf dat moment kun je gaan strijden met jouw Tamadoge tegen andere Tamadoges. Als je wint krijg je Dogepoints en stijg je op de ranglijst, hoe hoger je daar staat, hoe hoger de beloning is die je aan het eind van de maand ontvangt.

Het project is nog maar net gelanceerd, maar er staat al een uitgebreide roadmap op de website met daarop de ontwikkelingen tot eind 2023. Hierbij horen onder andere het lanceren van de Tamadoge Pet NFT’s, maar ook het uitbrengen van een eigen app met Augmented Reality waarin je jouw Tamadoge tot leven kan wekken. 

De beta voorverkoop duurt nog tot 2 september en daarna start de gewone voroverkoop. Die duurt nog tot eind 2022. Je moet minimaal 1.000 TAMA tokens kopen, maar dit is een investering van slechts €10,-. Je koopt de tokens met Ethereum of USDT. 

<<<Nu naar de Tamadoge voorverkoop>>>

3. Lucky Block (LBLOCK) – NFT Competitie Platform met crypto die gaat stijgen

Sinds een paar jaar is de term NFT erg populair geworden en waar eerder veel mensen dachten dat het vooral een onzinnig speeltje voor rijke beleggers was, is het nu een belangrijk onderdeel geworden van veel nieuwe cryptomunten, zo ook van Lucky Block.

Het platform van Lucky Block is een NFT competitie platform waar je aan mee kan doen door een NFT uit een bepaalde collectie te kopen. Je maakt dan kans op een mooie prijs en je blijft altijd beloningen ontvangen zolang je de NFT in je wallet hebt.

Op het platform wordt de Lucky Block token gebruikt en die token gaat een nieuwe fase in. Er wordt namelijk een tweede versie van de token gelanceerd waardoor de munt ook op centrale exchanges terecht zal komen, zo is de munt nu verkrijgbaar bij LBank en komt daar binnenkort ook de exchange MEXC bij. 

De munt behoorde al eens tot de beste crypto die gaat stijgen toen de munt net uit de presale kwam. De koers steeg destijds met zo’n 3.000% en daarmee was het de snelst stijgende crypto van het moment. Op de vraag welke crypto gaat stijgen vandaag lijkt Lucky Block een goede kans te maken, door de vele nieuwe ontwikkelingen rondom het project. 

<<<Zelf Lucky Block Kopen>>>

4. DeFi Coin (DEFC) – Snelst stijgende crypto na lancering DeFi Swap

Als je op zoek gaat naar cryptos die gaan stijgen, is het handig om te kijken naar bepaalde ontwikkelingen op de cryptocurrency markt. Er zijn vaak technologische doorbraken die zorgen voor veel nieuwe applicaties en cryptomunten en als die technologie populair wordt zijn het die cryptos die gaan stijgen. 

Zo behoorde DeFi Coin eerder dit jaar ook bij de snelst stijgende crypto toen het DeFi Swap platform uitkwam, een platform waarop de DeFi Coin gebruikt wordt als token en je onder andere tokens tegen elkaar kan wisselen of munten in een liquiditeitspool kan plaatsen tegen een bepaalde beloning.

Er zijn al een aantal grote cryptomunten in de DeFi sector zoals PancakeSwap, UniSwap en SushiSwap. DeFi Coin heeft het voordeel dat het nog een vrij onbekende munt is met een lage marktwaarde en dus nog veel verder door kan stijgen. 

Welke coin gaat stijgen hangt ook af van andere ontwikkelingen in de markt. Als er andere DeFi munten zijn dieverder ontwikkelen en met innovatieve nieuwe functies komen, kan het zijn dat dat de crypto die gaat stijgen wordt. 

<<<Beginnen met DeFi Coin>>>

5. Basic Attention Token (BAT) – Cryptomunt voor eerlijke betaling content creators

De Basic Attention Token is een goed voorbeeld van een coin die gaat stijgen met een erg duidelijke toepassing. Je gebruikt deze token in de nieuwe browser ‘Brave’ en het is de bedoeling dat advertentie-inkomsten decentraal, en daarmee eerlijker, verdeeld gaan worden. 

Zo gaat niet meer het meeste geld naar een platform als YouTube, maar moeten content creators rechtstreeks betaald worden. Als je BAT tokens hebt, kun je die rechtstreeks in de browser besteden aan content creators. 

De tokens zijn zelfs te verdienen door advertenties in de browser aan te zetten. Normaal gesproken zijn alle advertenties onzichtbaar vanwege de ingebouwde Adblocker. Vanwege deze innovatie toepassing van cryptomunten verwachten we dat BAT ook bij de snelst stijgende crypto 2022 gaat horen. 

Basic Attention Token is een goed voorbeeld van een munt die door nieuwe samenwerkingen of meer toepassingen in prijs kan stijgen. Door dit soort nieuws goed te volgen kom je er sneller achter welke crypto gaat stijgen vandaag.

Wanneer Gaat Crypto Weer Stijgen? – Welke Crypto Gaat Stijgen 2022

Cryptocurrency heeft in 2022 een flinke klap gehad en dus is het niet alleen meer de vraag welke crypto gaat stijgen vandaag, maar ook wanneer gaat crypto weer stijgen? 

De cryptomarkt is nog altijd een zeer volatiele markt, de ene dag kan een cryptomunt tientallen procenten stijgen, maar dat kan een dag later weer helemaal anders zijn. Voor de rest van 2022 lijkt een stijging voor de hand te liggen. 

Veel cryptomunten zijn afhankelijk van de Bitcoin koers, als deze daalt, heeft de rest van de markt daar ook last van. Zodra Bitcoin gaat stijgen is de kans groot dat ook veel andere munten weer in waarde stijgen.

Gaat Crypto Nog Stijgen? – Welke Crypto Gaat Stijgen Vandaag

Er is altijd wel iemand die op een verjaardag over crypto begint en ook altijd wel iemand die het als één grote bubbel ziet. Elke keer als de cryptomarkt weer daalt denken veel mensen dat het klaar is, maar vergeet niet dat de markt ook na de flinke daling in 2022 meer dan 900 miljard euro aan waarde vertegenwoordigd. 

Gaat crypto nog stijgen? Met zekerheid valt het niet te zeggen, maar het moet wel heel gek lopen wil de markt langere tijd blijven dalen. Juist in deze tijd van inflatie en wereldwijd veel onzekerheid over de economische situatie kan crypto een belangrijke rol spelen. 

De verwachting is dan ook gewoon dat de cryptomarkt opnieuw zal gaan stijgen en op den duur de records die het eind 2021 wist te behalen zal verpletteren. Welke cryptocurrency gaat stijgen is lastiger te voorspellen, maar met de top 5 snelst stijgende crypto 2022 heb je alvast een aantal voorbeelden van cryptos die gaan stijgen.

Welke Crypto Gaat Stijgen Vandaag – Daytraden met crypto

Er zijn verschillende soorten beleggers op de cryptomarkt, de één koopt een voorraad cryptomunten en laat deze jarenlang staan terwijl de ander elke dag bezig is met zoeken welke crypto gaat stijgen vandaag en direct probeert te profiteren. 

Het is maar net welke vorm jou het best ligt. Bij daytrading kun je sneller en meer geld verdienen, maar zul je wel elke dag met cryptocurrency bezig moeten zijn en dagelijks het antwoord moeten voorspellen welke crypto gaat hard stijgen. 

Een coin die gaat stijgen kondigt zichzelf niet zomaar aan en dus zul je ook veel nieuws rondom crypto projecten moeten volgen om te wetetn welke coin gaat stijgen. Vooral erachter komen welke onbekende crypto gaat stijgen, kan je veel opleveren.

Door tijdig te investeren in cryptomunten met een grote potentie stel je een portfolio samen met de snelst stijgende crypto. Welke crypto gaat stijgen vandaag hangt af van eventuele nieuwe functies die gelanceerd worden of bijvoorbeeld een nieuwe listing bij een exchange.

Crypto die gaat stijgen kopen – Stappenplan 

Zeker als je op zoek bent naar welke onbekende crypto gaat stijgen is het niet altijd even gemakkelijk om de munt te kopen. Je kunt dan niet altijd terecht bij een broker of exchange die je gewend bent, maar moet een aantal extra stappen doorlopen.

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe jij een coin die gaat stijgen kan kopen, zoals de munt Battle Infinity, die nu nog alleen in de presale verkrijgbaar is. 

Stap 1: Download een wallet

Om in een presale crypto die gaat stijgen te kopen, heb je een wallet nodig. We raden voor Battle Infinity de MetaMask wallet aan. Deze wallet kun je downloaden voor je browser en zo direct op de Battle Infinity Presale pagina je munten wisselen vanuit deze wallet. 

Stap 2: Koop Binance Coin en verstuur deze naar je wallet

Zover is het echter nog niet, je moet namelijk eerst nog Binance Coin in je wallet hebben. Als je al Binance Coin hebt kun je dit meteen naar je wallet versturen, anders moet je eerst bij een broker of exchange de munt kopen. 

Stap 3: Verbind je wallet met Battle Infinity

Tijd om echt naar de website van Battle Infinity te gaan en jouw gevulde wallet te verbinden met het platform. Klik rechts bovenin op ‘Connect Wallet’ en geef in de pop-up van de wallet zelf toestemming voor de koppeling. 

Stap 4: Battle Infinity kopen

Onderaan deze pagina kun je nu aangeven hoeveel Binance Coin je in wilt wisselen of hoeveel Battle Infinity tokens je wilt ontvangen. Maak de transactie rond en de munten worden direct in je wallet omgewisseld. 

Importeer hierna de tokens binnen je wallet door het IBAT contract adres toe te voegen. Het adres van het contract is: 0x19cd9b8e42d4ef62c3ea124110d5cfd283ceac43 en kun je ook vinden op de officiële website. 

<<<Investeer in de presale van Battle Infinity>>>

Conclusie – Welke Crypto Gaat Stijgen Vandaag

Het is niet eenvoudig om als belegger te weten welke crypto gaat stijgen 2022. De koersen van de meeste munten zijn grillig en zeker de afgelopen periode is er veel gebeurd in de markt waardoor veel koersen juist erg gedaald zijn.

Welke crypto gaat stijgen vandaag weet je nooit zeker, maar je kunt wel de kansen verhogen op de juiste crypto door goed het laatste nieuws te volgen en roadmaps te kijken. Zo weet je niet zeker welke crypto gaat stijgen vandaag, maar heb je beter inzicht welke munten er de hoogste kans op maken.

Daardoor is het wel een goed moment om nu te beginnen met crypto kopen, met een beetje geluk investeer jij in crypto die gaat stijgen en profiteer je maximaal. Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwe munt Battle Infinity, dit is naar verwachting een coin die gaat stijgen zodra de presale afgerond is!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten