1600x1000px_discover
Persbericht

Welke Crypto Kopen In 2023? Top 10 Crypto Met Een Hoog Potentieel

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Wilt u investeren in crypto? Onder de vele dagelijkse voorverkopen is verstandig kiezen vermoeiend. Om u te helpen kiezen, is een top 10 crypto’s op een rij gezet die lucratieve rendementen kunnen genereren:

 1. ScapesMania ($MANIA);
 2. Metacade $MCADE;
 3. Fight Out ($FGHT);
 4. Neon Link ($NEON);
 5. SUI ($SUI);
 6. Republic Note ($NOTE);
 7. Arbitrum ($ARB);
 8. Iron Fish ($IRON);
 9. ECO ($ECO and $ECOX);
 10. Aptos ($APT).

Verken deze magische cryptowereld voor kansen die je niet mag missen!

Crypto-marktoverzicht

De cryptocurrency-markt heeft sinds de start veel schommelingen ervaren. In 2019-2021 was sprake van een opmerkelijke groei (bullruns) met hoge symbolische prijzen. Toen waren we getuige van een ‘cryptowinter’ die werd gekenmerkt door een daling van de muntwaarde in 2022.

De markt herstelde zich na de recessies in 2023. Analisten hebben tussen 2023 en 2027 een jaarlijkse marktgroei van 14,4% voorspeld, die in 2027 65 miljard dollar zal kunnen bereiken.
Factoren die deze groei aansturen zijn:

● Vraag naar gegevensbeveiliging.
● Wijdverbreide adoptie van Blockchain.
● Gunstige regelgeving.
● Lucratieve beleggingsrendementen.
● Indekking tegen inflatie en financiële onzekerheid.

Wat is een ICO?

ICO’s zijn de manier waarop crypto-startups geld inzamelen om projecten te lanceren, vergelijkbaar met beursintroducties. Investeerders kopen nieuwe tokens tegen gunstige voorwaarden, en bedrijven krijgen geld om de projecten te voltooien. ICO’s brengen de belangen van beide partijen op één lijn via Blockchain.

ICO vs IPO

ICO’s verschillen van IPO’s:

● Geen belang in het aanbiedende bedrijf voor ICO-investeerders.
● Niet-gereguleerd maar beter toegankelijk voor crypto-enthousiastelingen.
● Gedecentraliseerd – geen betrokkenheid van banken of beurzen.
● ICO-tokens kunnen nuttig zijn voor projecten en unieke kenmerken bieden aan investeerders.

Hoe werken ICO’s?

Het verwerven van nieuwe digitale tokens impliceert het bijdragen van andere crypto’s, waarbij sommige voorverkopen fiat accepteren.

Er zijn 3 soorten ICO-structuren:

 1. Statisch aanbod met een vooraf vastgestelde prijs.
 2. Statisch aanbod met een zwevende prijs.
 3. Dynamisch aanbod met een vooraf vastgestelde prijs.

Sommige ICO’s zijn exclusief en richten zich op geaccrediteerde investeerders; dit zijn particuliere ICO’s. Publieke ICO’s zijn inclusief en open voor iedereen.

Voordelen van ICO’s

ICO’s komen ten goede aan zowel investeerders als startups. Met ICO’s kunnen ontwikkelaars:

● Start eenvoudig voorverkoop.
● Vermijd regelgeving.
● Snel geld inzamelen.

Crypto-enthousiastelingen winnen door:

● Kopen tegen een lage prijs en profiteren van de stijging van de muntwaarde.
● Eerder toegang krijgen tot functies.
● Het ondersteunen van betekenisvolle doelen.

Top 10 crypto met een hoog potentieel

Deelname aan ICO’s brengt risico’s met zich mee, ondanks de vroege voordelen. Daarom is voorafgaand onderzoek essentieel.

Gelukkig heeft het ScapesMania-team het zware werk voor u gedaan. Ze hebben 10 betrouwbare ICO’s geïdentificeerd met een opmerkelijk groeipotentieel, zoals ScapesMania en Aptos, die unieke functies en verleidelijke voordelen bieden.

1. ScapesMania ($MANIA) – Voorverkoop is live. Tot +150% bonus

scapesmania

ScapesMania, gelanceerd door de winnaars van de BNB Grant van Binance, is een uniek ecosysteem waarmee je de enorme gamingmarkt kunt aanboren.

Wat onderscheidt dit cryptoproject van de rest? ScapesMania richt zich op het publiek uit twee werelden: Web3-enthousiastelingen en Web2-casual spelers. Gamers kunnen spelen zonder diep in de wereld van crypto te duiken, terwijl cryptoliefhebbers kunnen profiteren van voorverkoop en niet hoeven te spelen.

$MANIA, het eigen digitale token van ScapesMania, bevindt zich nu in de early bird-verkoopfase. Schiet op en koop $MANIA met 83% korting – tokens met korting zijn snel uitverkocht! De prijs zal bij elke voorverkoopfase stijgen, dus mis de kans niet om flink te besparen!

Na de succesvolle projectlancering zal $MANIA beschikbaar zijn op de belangrijkste uitwisselingsplatforms.

$MANIA Groeipotentieel en projectvoordelen

1600x1000px_scapesmania_coin

Is $MANIA een lucratieve kans? Laten we eens kijken naar het groeipotentieel van het token:

● De bloeiende industrie: De mondiale gamingmarkt genereert miljarden dollars, waarbij losse spelers ongeveer $367 miljard bijdragen.

● Prijswaardering: $MANIA vroeg kopen voor $0,002 per token biedt potentieel voor waardestijging; de aanbiedingsprijs is vastgesteld op $ 0,01 per munt, wat x5 is vanaf de initiële prijs.

● Token terugkopen en vernietigen: nadat de inkomstenstromen zijn gestabiliseerd, zijn ontwikkelaars van plan een deel van de tokens terug te kopen en te verbranden, waardoor het aanbod wordt verminderd en de winst voor investeerders toeneemt.

Samen met de opwaartse prijsbeweging van de munt kunnen $MANIA-houders de volgende voordelen plukken:

Extra bonussen: als u $MANIA-tokens koopt, ontgrendelt u een aankoopbonus tot 25%, een verwervingsbonus tot 42% en verwijzingsbeloningen;

● DAO-governance: tokenhouders kunnen de besluitvorming beïnvloeden over waar het ecosysteem naartoe gaat;

● Staking: het vergrendelen van een bepaald aantal $MANIA-tokens levert beloningen op, zoals meer tokens en project-NFT’s;

● Betrouwbaarheid: ScapesMania voldoet aan de hoogste industrienormen voor veiligheid en kwaliteit, en het slimme contract heeft met succes een audit doorstaan;

● Levendige gemeenschap: de ontwikkelaars bouwen een sterke gemeenschap rond het project op en behouden het publiek met interactieve inhoud.

Hoe kun je $MANIA kopen?

Volg deze eenvoudige stappen:

 1. Installeer MetaMask of een compatibele crypto-portemonnee die wordt ondersteund door WalletConnect in uw browser. Gebruik bij voorkeur een laptop/desktop voor een vlotte koopervaring.
 2. Klik op ‘Token kopen’ op de hoofdpagina.
 3. Sluit uw portemonnee aan, kies de valuta (BNB, ETH, USDT, enz.) en het aantal tokens dat u wilt kopen.
 4. Kies uw verwervingsbonus op basis van de bezitsduur (tot 42%).
 5. Bevestig en keur de transactie goed.
 6. Aankoop van $MANIA-tokens succesvol afgerond! Bekijk uw $MANIA-token op uw profielpagina.
ScapesManiaBuy

2. Metacade ($MCADE) – Stakingmogelijkheden met een APR tot 40%

1600x1000px_metacade_coin

Metacade is een Web3-gemeenschap die gamers en crypto-enthousiastelingen met elkaar verbindt. In het Metacade-universum kunnen gamers genieten van hun favoriete play-to-earn-titels en verleidelijke beloningen ontvangen. Om op het platform te spelen heb je $MCADE nodig: het eigen utility-token van Metacade, gebouwd op de Ethereum-blockchain.

Met $MCADE kunnen houders profiteren van staking. Deelnemers aan de voorverkoop hadden de mogelijkheid om hun digitale activa zes maanden lang vast te zetten en rente te verdienen tegen een indrukwekkende jaarlijkse rentevoet van 40%. De tweede stakingsfase volgt.

Tegenwoordig is $MCADE genoteerd op 2 cryptocurrency-exchanges.

$MCADE-groeipotentieel

Vanaf augustus 2023 wordt Metacade verhandeld tegen $0,007898, onder de lanceringsprijs. Toch kan de waarde ervan stijgen naarmate de projecten groeien en de belangstelling van het publiek toeneemt.

Zodra de inkomstenstromen zich stabiliseren, zijn de ontwikkelaars van plan munten terug te kopen, waardoor het aanbod wordt verminderd om de prijzen te verhogen.

3. Fight Out ($FGHT) – Tot 42% tokenbonus voor staking

1600x1000px_fightout_coin

Fight Out is een unieke mix van Play-to-Earn en Train-to-Earn. In plaats van gebruikers los te koppelen van het echte leven, moedigt Fight Out spelers aan om een actieve levensstijl te behouden en daarvoor beloningen te verdienen.

Met $FGHT, het eigen ERC-20-token van het project, kunnen spelers in-app-valuta kopen en deelnemen aan speciale evenementen binnen de metaverse. De munt is momenteel beschikbaar op verschillende populaire cryptobeurzen.

$FGHT-groeipotentieel

Het unieke concept van het Fight Out-project versterkt de aantrekkingskracht van $FGHT op investeringen. Een groeiend gebruikersbestand zal de vraag en waarde ervan vergroten. Grote beursnoteringen dragen bij aan de toegankelijkheid en liquiditeit van de munt.

De voorverkoop van Fight Out leverde ~$6 miljoen op, waarbij de symbolische prijs gestaag $0,0333 bereikte. Analisten voorspellen dat de waarde van Fight Out in 2025 $0,012 zal bedragen – 2,35x de huidige prijs.

1600x1000px_neonlink_coin

Neon Link is een Web3-gaming-ecosysteem dat is ontworpen om de waarde-uitwisseling tussen marktdeelnemers te stroomlijnen. Het project is gebouwd op een aangepaste blockchain die speciaal is ontworpen voor videogames. Naast de blockchain omvat Neon Link games, fungibele en niet-fungibele activa, een portemonnee, een brug, een beurs en een marktplaats.

$NEON is de belangrijkste vervangbare asset in het Neon Link-ecosysteem. U kunt het gebruiken om netwerktransacties uit te voeren, deel te nemen aan het bestuur of rente te verdienen door middel van staking. Bovendien kunnen alle houders rekenen op bonustokens op het netwerk als onderdeel van het landbouwprogramma.

De $NEON-tokenvoorverkoop is al afgelopen en de notering op gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen volgt. De ontwikkelaars hebben de voorverkoopdoelstellingen met succes behaald door $817.000 op te halen.

$NEON-groeipotentieel

Met een waarde van $0,06 per munt tijdens de voorverkoop zal $NEON waarschijnlijk nieuwe prijshoogten bereiken. De gestage groei van de game-industrie levert de belangrijkste bijdrage aan het groeipotentieel van $NEON.

Om het gebruikersbestand uit te breiden, houdt Neon Link spelers betrokken en stimuleert het ontwikkelaars om hun projecten op het netwerk te bouwen. Naarmate er meer leden lid worden, zullen de vraag en de prijs stijgen.

5. SUI ($SUI) – Deelname aan het Proof-Of-Stake-mechanisme voor houders

1600x1000px_sui_coin

SUI is een Layer 1-blockchain die vanaf de basis is opgebouwd en waarmee ontwikkelaars on-chain assets kunnen creëren en distribueren. Op deze blockchain worden transacties onmiddellijk verwerkt en zijn er kleine netwerkkosten aan verbonden. Lage latentie en geringe transactiekosten zijn mogelijk geworden dankzij horizontale schaalvergroting en parallelle verwerking.

$SUI, de eigen digitale token van het netwerk, is beschikbaar op de best beoordeelde crypto-uitwisselingen. De munthouders kunnen het gebruiken om te staken en deel te nemen aan het bestuur van het project.

$SUI-groeipotentieel

SUI komt ten goede aan verschillende sectoren (zoals detailhandel, gaming en financiën) die te maken hebben met transactieproblemen. SUI pakt latentie- en schaalbaarheidsproblemen in deze sectoren aan.

SUI kan op economische wijze omgaan met hoge toepassingseisen, waardoor de belangstelling van de cryptogemeenschap wordt gewekt. De wisselkoers van SUI is $0,607 – 6,07x ICO. Analisten voorspellen dat de groei zal blijven stijgen en tegen 2025 $1,71 zal bereiken.

6. Republic Note ($NOTE) – Dividendverdeling onder houders

1600x1000px_republicnote_coin

Republic is een bloeiend ecosysteem dat oprichters van startups en geïnteresseerde investeerders verenigt. Het platform geeft leden van de gemeenschap toegang tot investeringsmogelijkheden op de particuliere markt.

Republic Note ($NOTE) is de centrale digitale beveiliging in het ecosysteem. Wanneer projecten binnen het netwerk slagen, maakt Republic winst en betaalt een deel van de inkomsten terug aan de houders in de vorm van dividenden.

Naast financiële voordelen stelt het token leden in staat deel te nemen aan het bestuur en nieuwe functies vroegtijdig uit te testen.

$NOTE Groeipotentieel

Is Republic Note een waardevolle investering? Republic plant een op blockchain gebaseerde private equity-markt, die meer dan 250 miljoen gebruikers zal aantrekken.

Het project heeft tijdens de recente voorverkoop $49 miljoen opgehaald tegen een initiële symbolische prijs van $0,12. Nu wordt het verhandeld tegen $0,36, wat drie keer hoger is.

Gezien de buzz rond het project zal deze positieve dynamiek zich waarschijnlijk voortzetten. Om de inflatie onder controle te houden, beperkt de Republiek het aanbod tot 800 miljoen munten.

7. Arbitrum ($ARB) – Token Airdrop voor in aanmerking komende gebruikers

1600x1000px_arbitrum_coin

Arbitrum is een Ethereum Layer-2-netwerk dat is ontworpen om schaalbaarheidsproblemen aan te pakken. Door meerdere transacties in één transactie te bundelen, wordt de belasting van het netwerk verlaagd en de snelheid verbeterd. Door de rekenlast buiten de keten te verplaatsen, kan Arbitrum de transactiekosten verlagen.

Door $ARB, de utility-token, te distribueren, decentraliseert Arbitrum het beheer van zijn protocollen. $ARB-houders kunnen stemmen over beslissingen die de toekomst van het project vormgeven.

De cryptomunt is genoteerd op verschillende gecentraliseerde beurzen van het hoogste niveau. Bovendien heeft Arbitrum een $ARB-token-airdrop beschikbaar voor in aanmerking komende gebruikers.

$ARB-groeipotentieel

Arbitrum heeft het vertrouwen gewonnen van 9,4 miljoen gebruikers. Met een waarde van $5,97 miljard heeft het andere Layer-2-netwerken overtroffen. De symbolische prijs zal stijgen naarmate het ecosysteem evolueert, wat een bullish marktsentiment laat zien.

8. Iron Fish ($IRON) – Vertrouwelijke betalingen binnen de Blockchain

1600x1000px_ironfish_coin

Iron Fish is een cryptoproject dat is ontworpen om transacties te coderen en gevoelige informatie voor het publiek te verbergen. In tegenstelling tot andere privacymunten die moeilijk te gebruiken zijn, kent Iron Fish geen steile leercurve; zelfs een beginneling kan profiteren van de functies ervan.

$IRON, de utility-token van het project, heeft de voorverkoopfase afgesloten met een ontvangst van $32.000.000. De munt is te koop op 6 crypto-uitwisselingsplatforms.

$IRON-groeipotentieel

Industrieanalisten voorspellen dat de symbolische waarde van Iron Fish zal stijgen als gevolg van de vraag naar de privacy van transacties. Met een piek van $17 verwachten experts een gestage groei, waarbij wordt verwacht dat $IRON in 2031 $23,05 zal bereiken.

9. ECO ($ECO en $ECOX) – Bestuurs- en stakingsmogelijkheden voor houders

1600x1000px_eco_coin

ECO is een virtuele valuta met twee belangrijke kenmerken: onafhankelijk bestuur en bruikbaarheid. Als gedecentraliseerd alternatief voor fiatgeld streeft ECO ernaar de koopkracht van individuen veilig te stellen.

Het ECO-project heeft twee tokens:

 1. $ECO: Hoofd-/basisvaluta voor uitgaven en sparen. Het aanbod wordt beheerd door trustees.
 2. $ECOX: Secundair deflatoir token om bestuur te garanderen.
  $ECO is genoteerd op één beurs, terwijl $ECOX beschikbaar is op drie.

$ECO-groeipotentieel

De ontwikkelaars zijn voortdurend bezig met het upgraden van de ECO-valuta voor betaalbaarheid, snelheid en bruikbaarheid. Naarmate het ecosysteem vordert, zullen er meer toetreden, waardoor de waarde van het token wordt bepaald.

10. Aptos ($APT) – Stakingbeloningen, tot een APR van 7%

1600x1000px_aptos_coin

Aptos is een schaalbare en betrouwbare blockchain die is ontworpen om Web3 naar de massa te brengen. Het netwerk zorgt voor snelle en veilige transacties, flexibel sleutelbeheer en lage latentie. Volgens de ontwikkelaars kan Aptos 150.000 transacties per seconde verwerken.

$APT, de valuta van de native blockchain, kan worden verkregen via een reeks uitwisselingsplatforms. Houders kunnen hun tokens inzetten om een passief inkomen te verdienen met een jaarlijkse rentevoet tot 7%.

$APT-groeipotentieel

Aptos trok topinvesteerders aan en haalde miljoenen dollars op. Meerdere beursnoteringen verbeterden de toegankelijkheid en stimuleerden de vraag.

Ook verhoogt het groeiende aantal stakers van $APT-tokens de waarde ervan. Aptos wordt momenteel gewaardeerd op $7,14 en zal volgens voorspellingen van deskundigen in 2025 $31,77 bereiken.

Hoe wordt bepaald welke cryptocurrencies groeipotentieel hebben

Het ScapesMania-team heeft talloze opkomende cryptoprojecten geëvalueerd en de projecten met een hoog potentieel op de shortlist gezet.

Deze criteria omvatten:

Unieke kenmerken en bruikbaarheid

Tokens met innovatieve oplossingen, praktisch gebruik en het aanpakken van marktlacunes zijn opgenomen.

Divers publiek aantrekkelijk

Tokens die zich richten op een diverse gebruikersbasis – van enthousiastelingen tot reguliere gebruikers, hebben een breder adoptiepotentieel.

Marktvraag en afstemming van de sector

Het aanboren van token in bloeiende industrieën en het oplossen van belangrijke problemen heeft doorgaans een groter groeipotentieel.

Positieve prijsbeweging

Het volgen van prijsprojecties peilt naar het waarderingspotentieel van de munt. Positieve marktsentimenten komen ten goede aan tokens.

Het team achter het project

De expertise en het trackrecord van het projectteam zijn cruciaal voor het succes van het project.

Welke andere factoren zijn essentieel bij het investeren in Crypto?

Overweeg deze essentiële factoren voordat u in crypto’s investeert:

● Volatiliteit: wees mentaal voorbereid op prijsschommelingen.
● Regelgeving: ken de regels van uw regio/land.
● Beveiliging: gebruik veilige portemonnees en platforms.
● Diversificatie: Diversifieer onze portefeuille om de risico’s te verminderen.

Laatste woorden

Deelname aan ICO’s brengt risico’s en beloningen met zich mee. Het kiezen van de juiste munt op het juiste moment kan aanzienlijke winsten opleveren. Navigeren door de opties is lastig, maar deze gids biedt een goed begin.

Mis de ScapesMania-voorverkoop niet voor een opmerkelijke korting van 83% op $MANIA-tokens. De klok tikt om uw plaats te reserveren in dit baanbrekende project! Reageer snel en verzeker nu uw plaats!

ScapesManiaBuy

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.