etuketuk
Persbericht

Welke Cryptocurrency gaat Exploderen? Twee Tokens Maken Zich Klaar voor Bull Run

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptohype is terug van weggeweest. 

Terwijl iedereen die betrokken is bij de crypto sector vol spanning afwacht hoe de situatie rondom de goedkeuring van Bitcoin stop ETF’s zich zal ontwikkelen, geniet de algehele cryptomarkt van een positief momentum. Niet het minst voor Bitcoin, die afstevent op een waarde van $50.000. 

Bitcoin is daarmee een slimme investering met kans op aantrekkelijke rendementen op de lange termijn. De potentiële koersstijging van Bitcoin komt echter niet in de buurt van twee nieuwe crypto’s die dit seizoen razendsnel terrein winnen, namelijk eTukTuk (TUK) en Memecoin (MEME). 

Laten we kijken waarom deze projecten zoveel aandacht krijgen! 

1. eTukTuk – AI-gedreven EV-ecosysteem voor ontwikkelingslanden

Terwijl de meeste cryptocurrencies ten onder gaan aan de uitdaging om bestaansrecht af te dwingen met een relevante bijdrage, zijn crypto’s die hun toekomstvisie daadwerkelijk implementeren erg schaars. 

Dat is een van de redenen die kunnen verklaren waarom eTukTuk zo’n succesvolle presale geniet. Dit project is het resultaat van 5 jaar aan grondig onderzoek en strategieontwikkeling. Het fundament van het project is gericht op de missie om het openbaar vervoer in ontwikkelingslanden positief te transformeren. 

De reden dat eTukTuk de nadruk legt op deze sector in ontwikkelingslanden, heeft te maken met het feit dat veel individuen hier niet of nauwelijks toegang hebben tot de EV-markt (Electric Vehicles). 

In reactie op deze uitdaging wil eTukTuk verbetering realiseren door een nieuw systeem te implementeren, dat gebruikmaakt van eTukTuks, oftewel elektrische tuktuks. 

Het milieuvriendelijke vervoermiddel heeft het voordeel op elektriciteit te rijden in plaats van op fossiele brandstoffen. Dat is echter maar een fractie van de daadwerkelijke bijdrage die deze innovatieve oplossing moet gaan leveren. 

Dankzij een sterke vooruitgang in kostenefficiëntie en veiligheid voor passagiers dwingt het project zonder twijfel haar bestaansrecht af. 

Zoals eerder al werd genoemd, heeft het team achter eTukTuk ruim vijf jaar de tijd genomen om de plannen rond te krijgen. Dankzij grondig onderzoek hebben de eTukTuks een kwalitatief sterk en duurzaam ontwerp gekregen. 

Er worden met de eTukTuk punten gescoord op alle fronten, namelijk snelheid, efficiëntie, veiligheid en een ontwerp dat lokaal kan worden gefabriceerd. Veiligheidsmaatregelen betreffen onder andere rolluiken, LFP-batterijen en AI-gedreven navigatiesystemen. 

Het raamwerk van het project is holistisch ingestoken en heeft een volledig geïntegreerd betalingssysteem dat draait op blockchaintechnologie. Daarnaast is er in het ecosysteem plaats gemaakt voor een hoogwaardig netwerk van oplaadpunten die specifiek zijn gereserveerd voor EV’s. 

eTukTuk begeeft zich momenteel in een fase waarin aan de lopende band partnerschappen worden gesloten met relevante partijen binnen de sector. Voorbeelden zijn Capital Maharaja en de bekende crypto community AsiaTokenFund. Hierdoor bewijst het project niet alleen haar krachtige positie, want deze samenwerkingen dragen ook bij aan bewustwording van de toegevoegde waarde van eTukTuk bij cryptoliefhebbers en investeerders. 

Er zijn voor belanghebbenden meerdere wegen die kunnen leiden tot een aantrekkelijk inkomen via eTukTuk. Zo kan de lokale bevolking zich aansluiten bij het innovatienetwerk door aan de slag te gaan als chauffeur van eTukTuk. Daarnaast komen er ook posities beschikbaar voor het instellen en handhaven van de laadstations. Deze positie draagt de naam Territory Partner. 

Investeerders kunnen ook op zowel korte als lange termijn profiteren van het succes van het project. Er kan worden gekozen voor staking (Power Staking) waarmee een aantrekkelijk APY kan worden gegenereerd. Daarnaast pikken investeerders natuurlijk ook een graantje mee van de koersstijging die als gevolg van het potentiële succes zal worden gerealiseerd. 

Zo lang de presale nog loopt, kunnen investeerders investeren in $TUK tegen een lage prijs. Naar verwachting zal de waarde van de token na afloop van de presale direct de lucht in schieten. 

Ga Nu Naar $TUK Presale 

2. Memecoin ($MEME) – Meme Coin Explodeert en Blijft Stijgen

$MEMEis een van de meest veelbelovende cryptocurrencies van dit seizoen. 

Terwijl de naam niet bijzonder origineel is, en de utility van het project met moeite gemiddeld kan worden genoemd, trekt $MEME veel aandacht van speculatieve investeerders. 

$MEME’s marktwaarde heeft eerder deze maand een ATH (All-Time High) van $253 miljoen bereikt. Hieraan voorafgaand werd de token gelist op prominente exchanges als Binance, OKX, Bitget en Kucoin. De presale die voorafging aan de listing van $MEME haalde een indrukwekkend bedrag van $8 miljoen op binnen een luttele periode van 28 uur. 

De samenwerking met Binance CEO Chanpeng Zhao heeft ongetwijfeld een forse bijdrage geleverd aan de naamsbekendheid van memecoin.

Ondanks dat de altcoin een koersdaling onderging in de afgelopen dagen, zien de ontwikkelingen er positief uit. Het project herpakt momentum na een daling van 22,75% over de afgelopen 7 dagen. 

De rebound van $MEME kan worden verklaard door de poging van Bitcoin om naar $40.000 te klimmen. De token is daardoor in de comfortabele positie terechtgekomen waarin het de meest veelbelovende token is in de meme coin categorie. 

$MEME is niet voor niets geselecteerd als vijfde op de ranglijst met beste meme coins op CoinMarketCap. Het treedt daarmee in de voetstappen van Dogecoin, Shiba Inu, Pepe en Floki Inu. De meme coin staat op een noemenswaardige 168e positie in de algehele cryptoranking. Dit is een indrukwekkende prestatie voor een meme coin die pas recentelijk is gelanceerd. 

Ondanks dat er op de website van Memecoin duidelijk staat beschreven dat de token geen utility representeert, is er een sterke focus op ‘farming’. Aanvullend zorgt de samenwerking met Memeland Group voor aanhoudende koers dynamiek. 

Memecoin koersanalnalyse (1 jaar), CoinMarketCap

Het project laat echter blijken niet ontwikkeld te zijn voor commerciële transacties, zelfs niet onder het vaandel van Memeland Group. 

$MEME heeft de potentie binnen enkele maanden al een waarde van 1 miljard te bereiken. Het zal hiervoor nodig zijn om bestaansrecht op de lange termijn af te dwingen met een visie die leidt tot duurzame relevantie op de markt. 

Het langetermijnsucces van Memecoin lijkt in de sterren geschreven te zijn. Hoe de token zich echter op de korte termijn zal gedragen zal moeten blijken. 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.