Persbericht

World Cup 2022 is hier: doe mee met de Ticket Rush op 1xBit

1xBit is begonnen met het Ticket Rush-toernooi voor het Wereldkampioenschap 2022, waar jij of een van je vrienden een plaats kan bemachtigen en mee kan doen aan het delen van het 3 BTC-prijzenfonds.

Het is een zeer opwindende kans op 1xBit, en je moet je voorbereiden en meedoen.

Het Ticket Rush-toernooi is iets voor jou

Niets is zo fijn als doen waar je van houdt. Hetzelfde geldt voor voetbalfans die nu de kans hebben om hun favoriete land, team en sportsterren te zien en onderweg toch prijzen te verdienen.

Het Ticket Rush-toernooi is een sporttoernooi waar gokkers op 1xBit weddenschappen kunnen plaatsen op alle WK-wedstrijden, zodat ze kunnen deelnemen aan de lotingoefening om een winnaar te worden.

Meedoen aan dit toernooi is eenvoudig; het enige wat u hoeft te doen is naar 1xBit te gaan, lid te worden als u nieuw bent op het platform en vervolgens naar de aanbiedingspagina te gaan om interesse aan te geven door op de knop “Deelnemen” te klikken.

Nadat je interesse hebt getoond om mee te doen, kun je weddenschappen plaatsen om tickets te krijgen.

Deze jacht op tickets gaat verder, want hoe meer tickets je verdient, hoe groter je kansen om als winnaar te worden geselecteerd. Je kunt dus op meerdere wedstrijden wedden als je wilt.

Doe mee aan Ticket-Rush

De prijzenpot is enorm (3 BTC), en interessanter is dat het aantal potentiële winnaars meer dan 170 mensen zal zijn, en jij zou een van hen kunnen zijn.

Het ticket dat je hebt gekregen voor het wedden op wedstrijden van het WK 2022 is in drie categorieën ingedeeld, die elk verschillen op basis van het type wedstrijd dat je hebt gekozen.

  • Je krijgt individuele wedstrijdtickets voor het plaatsen van weddenschappen op WK-wedstrijden.
  • Er zijn ook de Supporter-tickets die bedoeld zijn voor spelers die tijdens de groepsfase wedden op de gekozen 8 landen.
  • En zoals de naam al doet vermoeden, zijn de Play-off-tickets voor weddenschappen op play-off-wedstrijden.

Het Ticket Rush-toernooi begint op 14 november 2022 en blijft actief tot 18 december 2022. Gedurende deze periode zal 1xBit alle tickets blijven verzamelen en vervolgens een trekkingsoefening houden voor elk van de ticketcategorieën, zoals hieronder:

  • De prijstrekking van het individuele wedstrijdticket heeft 10 winnaars; de hoogste prijs die hier te winnen is, is 500 mBTC.
  • De categorie Supporter-tickets levert 160 winnaars op die minimaal 2 mBTC of 10 mBTC winnen, die wordt gehouden voor de winnaars van de eerste plaats.
  • De winnaar van de eerste plaats in de prijstrekking van het Play-off-ticket gaat naar huis met 250 mBTC, terwijl de rest van de 4 winnaars ten minste 25 mBTC krijgen.

De voordelen van 1xBit

1xBit is waar winnaars zegevieren omdat er meerdere functies zijn om iedereen te ondersteunen.

1xBit ondersteunt live wedden, live-casino met mooie dealers, meerdere gokspellen en elk aspect van sportweddenschappen.

Er zijn bijna geen beperkingen, aangezien het platform u kan helpen bij het navigeren door de website in meer dan 60 talen en het accepteren van crypto-betalingen van meer dan 40 verschillende crypto-activa.

Ze hebben de harten van velen veroverd vanwege het stressvrije proces dat je kunt doorlopen als je op het punt staat je te registreren; vul gewoon je e-mailadres in en je bent klaar om te gaan.

Zoek je verwondering in een welkomstbonus? Het gaat niet verder dan 1xBit, waar tot 7 BTC een realiteit is voor uw eerste vier stortingen. Promocode NEWSBIT22 verhoogt uw eerste stortingsbonus tot 125%!

Als crypto-wedsite garandeert 1xBit totale anonimiteit en snelle transacties. Het is ook vermeldenswaard dat het platform geen extra kosten vraagt; hier kunt u genieten van nul kosten voor elke transactie.

Conclusie

Doe mee met de League of Champions met het Ticket Rush-toernooi. Speel meer en verdien omdat elke winnaar uit consistentie wordt geboren!