Persbericht

World Markets’ AI gemanaged Account presteert beter dan traditionele programma’s

World Markets, een naam die al lang wordt geassocieerd met het leveren van innovatieve oplossingen voor de handel in digitale en fysieke activa, heeft hun krachtige AI Managed Account-lidmaatschap voor het grote publiek geopend. In de 37 maanden dat de door AI gemanaged Account-handelsoptie open was, heeft deze slechts 4 maanden een negatief rendement behaald. Dit heeft in het afgelopen kwartaal alleen al een samengesteld rendement van bijna 100% opgeleverd.

Deze nieuwe, geautomatiseerde handelsoplossing werkt op elk moment op verschillende traditionele activa- en cryptocurrency markten. Het heeft sinds zijn oprichting een gemiddeld rendement van 21,77% per maand weten te behalen, wat kan worden bevestigd door historische handelsgegevens op de website. Dit cijfer ligt ver boven de prestaties van veel vermogensbeheerders, dankzij doorbraken van het bedrijf op het gebied van AI-handelsontwikkeling.


Dit is waarom het door een AI gemanaged account beter presteert dan zijn concurrenten

World Markets begon in 2003 als edelmetaalhandelaar en is nu een wereldwijde financiële onderneming die gebruik maakt van een team van professionele handelaren om de portefeuilles van haar klanten te beheren. Volgens de trends die Wall Street in 2017 heeft vastgesteld, werkt het AI Managed Account van World Markets volledig onafhankelijk van menselijke tussenkomst, waardoor vooringenomenheid en emotie bij handelsactiviteiten worden geëlimineerd. Hierdoor kan het snel en objectief transacties uitvoeren, op basis van beproefde wiskundige principes die in zijn algoritmen zijn geprogrammeerd. Als gevolg hiervan kan het AI Managed Account maandelijks beter presteren dan de Bitcoin-markt. Dit omdat het winst kan genereren, ongeacht of de markt omhoog, omlaag of zijwaarts beweegt.


Wat is AI trading?

AI is de engelse afkorting van “kunstmatige intelligentie”, een term die wordt gebruikt om te concluderen dat een machine het vermogen heeft om te leren, zich aan te passen en zijn prestaties te verbeteren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de komst van netwerksoftware die het gedrag van het leerproces van de hersenen nabootst. Dankzij AI kunnen inkomende gegevens worden vergeleken met resultaten uit het verleden om geautomatiseerde wijzigingen aan te brengen die nauwkeurigere voorspellingen over toekomstige inkomende gegevens mogelijk maken.

Wanneer deze techniek toegepast wordt op handelssoftware, betekent AI-handel dat de meeste of alle aspecten van een handelsprogramma worden beheerst door het leerproces van het netwerk. Hoewel de meeste handelssoftware eenvoudige algoritmen gebruikt die niet automatisch worden aangepast om zich aan te passen aan veranderingen in de marktomstandigheden, is AI-gestuurde handelssoftware in staat dergelijke aanpassingen door te voeren. Hierdoor kan het flexibel blijven en meer winst behalen dan software met statische, onveranderlijke algoritmen.


Hoe kun je starten?

Om deel te nemen aan het World Markets AI Managed programma, open je eenvoudig een gratis account op hun website. Er zijn geen kosten verbonden aan het openen van een account. Je betaald een jaarlijkse beheersvergoeding van 1% en een prestatievergoeding van 20%, wat betekent dat 20% van de totale winst maandelijks wordt opgenomen (er zijn nooit vergoedingen voor verliezen). Er is een minimale storting van €5.000 vereist die kan worden gedaan in de vorm van een overboeking, Visa / MasterCard, Skrill, WebMoney, Bitcoin of Ethereum-betaling. Er zijn geen kosten of boetes voor opnames, die op elk moment kunnen worden gedaan. Saldi en handelsactiviteiten kunnen ook op elk moment, 24/7, worden gecontroleerd. Handelen in het AI Managed Account-programma vereist geen tussenkomst van de gebruiker.


Over World Markets

World Markets is opgericht in 2003 en is een dealer van digitaal en fysiek goud en zilver. Daarnaast is het ook een digitale handelsonderneming. Het bedrijf heeft verschillende brancheprijzen gewonnen in de loop van het decennium en werkt momenteel samen met enkele toonaangevende, op de blockchain gebaseerde, zakelijke verenigingen die werken om hun expertise in de metaalindustrie naar die van de handel in digitale activa te brengen. Bezoek de website voor meer informatie over World Markets en hun AI Managed Account-programma. Ze kunnen ook worden gecontacteerd via e-mail, de messaging optie op de website of door te bellen naar een van de telefoonnummers van hun vele lokale vestigingen over de hele wereld (ook vermeld op de website).