xrp24sep
Persbericht

XRP Nadert 5 Miljoen Houders, BNB Zou Kunnen Vallen, Borroe.Finance Komt Naar Voren Als De Winnaar

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De populariteit van $XRP blijft stijgen. Nu neemt ook de adoptie toe, ondanks het huidige bearish klimaat. Daarentegen heeft $BNB te maken met serieuze bearish tegenwind en analisten vrezen dat er binnenkort een prijsdaling aan kan komen. Het lijkt er nu op dat de enige manier om winst te maken is via Borroe.Finance ($ROE), vooral omdat het met 25% is gegroeid.

$ROE heeft goede vooruitzichten, maar kan het een betere koop zijn dan $XRP en $BNB?

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Gebruikersadoptie van $XRP Blijft Gestaag Stijgen

De populariteit van $XRP is indrukwekkend gestegen na zijn bekende overwinning op de Securities and Exchange Commission (SEC) op 13 juli. Op 17 september 2023 steeg het aantal gebruikersaccounts van $XRP naar 4,78 miljoen. Deze accounts houden gezamenlijk bijna 59% van de totale voorraad $XRP aan.

Ondanks de groeiende opwinding rond $XRP sinds zijn overwinning op de SEC, is de prijs scherp gedaald sinds september. $XRP werd verhandeld tegen $0,54 op 29 augustus. Het viel vervolgens met 9,2% naar $0,49 op 1 september na de marktinzinking.

Na de overwinning op de SEC hebben verschillende beurzen $XRP opnieuw genoteerd. Bovendien gaan er geruchten dat BlackRock overweegt $XRP toe te voegen aan zijn digitale activa-aanbod. Als dat gebeurt, zal $XRP een enorme boost krijgen in institutionele adoptie.

De aankondiging zou ook het vertrouwen van de beleggers in $XRP verhogen, dat was verminderd door zijn juridische geschillen met de SEC. Op 18 september werd $XRP verhandeld voor $0,49. Toch zou het kunnen stijgen naar $0,55 naarmate de gebruikersadoptie toeneemt.

Recente Uitsluiting van Binance Verhoogt de Druk op $BNB

De Binance exchange staat sinds een rechtszaak op 5 juni onder verhoogd toezicht van regelgevende instanties. De juridische problemen hebben de diensten van Binance verminderd. Het heeft ook de marktvooruitzichten voor veel top DeFi munten verminderd, vooral voor $BNB.

Nog erger, de marktcrash van 1 september heeft de problemen van $BNB verder verergerd. $BNB werd verhandeld tegen $213,63 op 1 september na de marktinzinking. Terwijl de bearish problemen verergerden, daalde $BNB met 3,4% naar een 12-maanden dieptepunt, en bereikte $206,03 op 11 september.

Nog erger, de problemen van Binance zijn nog lang niet voorbij. Het heeft al meerdere handelsparen van top altcoins uitgesloten. Bovendien heeft Binance onlangs de ondersteuning voor Polygon NFTs en het NFT staking programma van de Sandbox stopgezet.

Op 18 augustus werd $BNB verhandeld voor $219,78. Nu zijn experts het erover eens dat een verdere afname van Binance’s diensten de marktprestaties van $BNB negatief zou kunnen beïnvloeden. Op basis van dergelijke voorspellingen zou $BNB in de komende dagen kunnen dalen naar $210,34.

Borroe.Finance: Knelpunten Wegnemen voor Soepele Fondsenwerving

Borroe.Finance ($ROE) is ‘s werelds eerste blockchain factuurdiscontering NFT marktplaats. Het platform biedt directe financiering voor Web3 bedrijven die op zoek zijn naar kortetermijnkapitaal. De marktplaats maakt gebruik van gefractioneerde NFTs, wat de toegang voor meer marktdeelnemers vergroot. Dit resulteert in een sneller, efficiënter en goedkoper fondsenwervingsproces.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Borroe.Finance stelt gebruikers in staat om toekomstige en uitstaande facturen te kopen en verkopen in ruil voor directe leningen. Het platform filtert financieringsaanbiedingen op basis van AI-kredietbeoordeling, de financiële track record van een bedrijf en ESG-metrics. Bovendien krijgen bedrijven die Borroe.Finance ($ROE) gebruiken toegang tot meerdere crypto- en fiat-betaaloplossingen.

Enkele van de unieke kenmerken van Borroe.Finance’s blockchain ICO zijn een vereenvoudigde kostenstructuur en volledige kostentransparantie. Het platform biedt ook hogere privacy- en anonimiteitsfeatures. Zo is Borroe.Finance ook gecontroleerd door BlockAudit, en is het auditcertificaat gepubliceerd op de website.

Vanwege deze kenmerken zeggen veel analisten dat Borroe.Finance een laag-risico investering biedt aan individuen die op zoek zijn naar het kopen van facturen tegen zeer hoge kortingen.

De groeiende populariteit van Borroe.Finance is duidelijk, aangezien het $ROE-token onlangs meer dan 87 miljoen eenheden heeft verkocht. Ondertussen bevindt $ROE zich alleen in Fase 1 van de voorverkoop. De aanvangsprijs van $ROE was $0,0100, maar het groeide met 25% naar de huidige prijs van $0,0125. In de volgende fase zal $ROE stijgen naar $0,0150, een groei van 50% ten opzichte van de aanvangsprijs, met verdere winsten in het vooruitzicht.

Leer hier meer over Borroe.Finance ($ROE):

Visit Borroe.Finance ($ROE) Presale | Join The Telegram Group | Follow Borroe on Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.