RippleXRP_PB
Persbericht

XRP-trends duiden op een bullish run, terwijl dit de volgende 10x crypto zou kunnen zijn

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Omdat XRP een ideaal investeringsvehikel blijft, is BorroeFinance ($ROE) van start gegaan als de volgende crypto met een capaciteit van 10x dankzij zijn niet-aflatende zoektocht om een revolutie teweeg te brengen in de inkomstenfinanciering in de Web3-sector.

Nu $ROE Tokens Kopen

BorroeFinance’s praktijkvoorbeeld van Web3

Gezien het feit dat het gebrek aan financiering een van de struikelblokken is voor verbeterde innovatie in welke sector dan ook, heeft BorroeFinance ($ROE) de stieren bij de horens gevat door de inzet in Web3-financiering te veranderen.

Concreet heeft BorroeFinance een revolutionair peer-to-peer-platform bedacht, dat wordt aangedreven door technologische innovaties, zoals niet-fungibele tokens (NFT’s), blockchain en kunstmatige intelligentie (AI) om ervoor te zorgen dat Web3-spelers direct geld krijgen hun projecten financieren.

Daarom worden de toekomstige facturen van de Web3-deelnemers uit royalty’s, abonnementen en beheervergoedingen als NFT’s uitgegeven, en vervolgens op de marktplaats van BorroeFinance verhandeld voor onmiddellijk contant geld. Deze nieuwe aanpak versterkt de status van BorroeFinance als een van de beste crypto’s die je nu kunt kopen.

Voor hogere snelheden zet BorroeFinance blockchain-technologie in, en dit speelt een belangrijke rol bij het garanderen dat het goedkeuringsproces naadloos verloopt, waardoor het netwerk een van de topprojecten van DeFi wordt.
Via het peer-to-peer (P2P) ecosysteem van BorroeFinance moeten degenen die vooraf contant geld zoeken een door AI aangedreven beoordeling uitvoeren, en na voltooiing wordt een kredietbeoordeling gepresenteerd die het bedrag aan in aanmerking komende financiering bepaalt.

Daarom zorgen deze innovaties ervoor dat BorroeFinance een topcrypto is om in te investeren, zoals geïllustreerd door zijn governance-token genaamd $ROE, dat een hoge acceptatiegraad kent.

Er zijn bijvoorbeeld minstens 140 miljoen $ROE-tokens gekocht, ondanks dat het ecosysteem zich in fase 2 van de voorverkoop bevindt. Dit maakt een sterk punt van het feit dat $ROE een van de beste crypto’s is om te kopen, gebaseerd op de doelstelling van BorroeFinance om meer spelers in de Web3-industrie aan te trekken.

Omdat Web3 het volgende internettijdperk wil inluiden, is BorroeFinance op dit gebied een naam aan het opbouwen op basis van zijn innovatieve financieringsaanpak, wat illustreert dat het een van de beste altcoins is die beleggers nauwlettend in de gaten moeten houden.

Nu $ROE Tokens Kopen

Het bullish momentum van XRP gaat door na het overschrijden van het $0,55-niveau

Nu het bullish momentum de cryptomarkt overspoelt, heeft XRP onlangs de hoogste prijs van twee maanden van $0,55 doorbroken, gebaseerd op verhoogde on-chain-activiteit.

Als een van de top 5 cryptocurrencies heeft XRP zijn autoriteit bewezen sinds de munt door een Amerikaanse rechtbank als geen waardepapier werd beschouwd nadat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) zijn moederbedrijf Ripple had aangeklaagd.

In reactie op X, voorheen Twitter, stelde de toonaangevende marktanalist EGRAG CRYPTO dat XRP het station al had verlaten, aangezien het zijn ogen had gericht op de zone van $0,8 tot $1,3.

Hij beweerde echter dat dit slechts het topje van de ijsberg was, omdat de vijfde grootste cryptocurrency zich op het gebied van $2,8 tot $5,5 richtte op basis van zijn sterke opwaartse trend, aangezien deze comfortabel boven de 21EMA handelde.

EGRAG_Crypto
Bron: EGRAG CRYPTO

Volgens de gegevens van CoinGecko is XRP de afgelopen week met 12,8% gestegen tot $0,612 op het moment van schrijven.

Lees hier meer over BorroeFinance ($ROE):

Bezoek de BorroeFinance-voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg BorroeFinance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.