Persbericht

Persbericht

Newsbit 07-07-2022 20:50u leestijd 4 - 6 min

YoStep virtuele sneakers van de YoBit-exchange

Dit jaar (2022) heeft de lancering meegemaakt van diverse Move2Earn-projecten die voor veel aandacht hebben gezorgd voor de crypto-industrie. De prijzen voor virtuele sneakers groeien elke maand en tokens van Move2Earn-projecten laten een aanzienlijke groei zien. YoBit heeft zich aangesloten bij de sensationele trend door zijn virtuele sneakerproject YoStep te lanceren. 

Over YoBit

YoBit heeft al een grote naam voor zichzelf weten te maken binnen de crypto-wereld. Het platform van YoBit.net is al sinds 2014 operationeel en is hiermee één van de oudste crypto-exchanges ter wereld. 

Tot op heden vereist de cryptocurrency exchange geen Know-Your-Customer (KYC) of andere vorm van verificatie. Iedere gebruiker kan hierdoor volledig anoniem gebruik maken van het platform.

Op het YoBit-platform worden meer dan 400 cryptocurrencies ondersteund, met gecombineerd meer dan 3.900 handelsparen. Regelmatig worden er airdrops, weggeefacties, stakingen en IEO’s via het platform uitgevoerd. 

Ook worden er diverse tools via het platform vrijgegeven om geld mee te verdienen. Het bedrijf achter YoBit-exchange, ook wel bekend als YoBiCrypto Corp, is geregistreerd en gevestigd in Panama.

YoStep en zijn voordelen

Over de afgelopen jaren heeft YoBit al veel nieuwe functies toegevoegd. Nu introduceren ze YoStep, een platform van virtuele sneakers op de YoBit-exchange. Op dit platform kunnen dagelijkse beloningen worden toegekend in de vorm van YOSTEP-tokens.

Om deze beloningen te ontvangen, moet je als gebruiker dagelijks enkele eenvoudige acties op de exchange uitvoeren. Zo moet je het YOSTEP muntdobbelspel ten minste 10 keer per dag spelen. 

Momenteel is het binnen het YoStep-platform niet nodig om te lopen, rennen of andere activiteiten uit te voeren om de beloningen te verdienen. 

Voorlopig kan via YoStep alleen sneakers gekocht worden en worden gerepareerd met de ruilmunt YO. Het zou echter kunnen dat de exchange binnenkort activiteiten zal introduceren via zijn Telegram-bots of webinterface. Voor nu is YoStep echter een echte “niet bewegen om te verdienen”-platform met passief inkomen.

Het platform biedt echter een lage instapdrempel aan, waardoor ook beginnende gebruikers eenvoudig hun weg kunnen vinden. De minimale kosten van sneakers bedragen slechts 10 USDT.

De YoStep-Regels

Er zijn uiteraard een aantal regels gebonden aan het YoStep-platform. Zo kunnen gebruikers maximaal 2 beloningen voor sneakers per dag ontvangen. Ook zijn er tijdelijke aankooplimieten. Per gebruikers zijn er momenteel aankooplimieten van 20 sneakers, en voor YO-tokenhouders ligt dit limiet op 40. 

Het aantal sneakers dat beschikbaar is, is hiernaast erg beperkt. Ieder uur worden de sneakers aangevuld in kleine hoeveelheden van 12 tot 22. Nadat sneakers aangekocht zijn, worden de fondsen die hiervoor gebruikt worden naar het aankoopfonds gestuurd. Dit fonds wordt gebruikt voor om onder andere Yo aan te schaffen. 

Het aankoopfonds wordt als volgt besteedt: 20% wordt direct na de aankoop in de DeFi-pool ‘YoStep/USDT’ gezet. 2% wordt gedurende 30 dagen in de YoStep/USDT (dagelijks) gezet. 

Wanneer je de 2 beloningen per dag wilt ontvangen, moet je tweemaal per dag 10 dobbelstenen (YoStep) spelen. Voor 1 beloning per dag is dit eenmaal de 10 dobbelstenen per dag.

Hiernaast zijn er eenmaal per maand reparaties nodig, die worden gedaan in de token ‘Yo’. De kosten hiervoor bedragen 5%. 

De beloningen die je ontvangt kun je verhogen door je sneakers te upgraden. Dit gaat door middel van hogere levels. Elk level levert de gebruiker meer geld op, maar kost ook meer om aan te schaffen.

YoStep Referral

Ook wordt er een referral-deal aangeboden. Hierbij geldt een 80-10-10-regel. Dit houdt in dat 80% van de opbrengsten naar de YoStep-Token Liquidity Pool gaat. 10% van de opbrengsten zullen worden uitbetaald aan de affiliate. De laatste 10% wordt gebruikt om ondersteuning aan de interne YO-token te bieden. Dit houdt in dat wanneer jij iemand aanlevert en diegene vervolgens iets koopt, jij 10% van deze opbrengsten zult ontvangen. Hiermee kun jij passief inkomen genereren.

YoStep gids

Stap 1. Maak een account aan
Om YoStep te gebruiken moet je eerst een account maken op YoBit. Het aanmaken van een account op de cryptocurrency exchange van YoBit is vrij eenvoudig. Door op de hoofdpagina van de YoBit-website op ‘Login’ te klikken, komt er een inlogscherm tevoorschijn. Wanneer je nog geen account hebt, kun je hier op ‘Have no account? Register’ klikken. Wanneer je hier op klikt kom je op onderstaand scherm uit.

Op zichzelf spreekt dit voor zich. Het kopje ‘Login’ is de gebruikersnaam. Deze gebruik je om nadat het account is aangemaakt in te loggen op de YoBit-exchange. Vul onder het kopje ‘Emailadres’ de door jou gekozen e-mail uit die je graag zou willen gebruiken.

Onder het kopje ‘Your Password’ kies je een wachtwoord uit. Om dit wachtwoord veiliger te maken, kun je gebruik maken van speciale tekens als $#@, van hoofdletters en van cijfers.

Vervolgens wordt in het kopje ‘Password Confirmation’ gevraagd om het wachtwoord nog een keer in te voeren.

Vervolgens wordt gevraagd om de rode letter of cijfer in te voeren in het laatste vakje. Dit bewijst dat jij geen robot bent.

Door op de blauwe knop te drukken bevestig jij jouw inschrijving. Vervolgens kun je inloggen.

Om jouw nieuwe account zo goed mogelijk te beveiligen, is 2FA, of twee-factor-authenticatie, een goede optie. De optie 2FA maakt het noodzakelijk om bij iedere login een code te mee te sturen, die door een app zoals Google Authenticator, gecreëerd wordt. Deze code ververst iedere 30 seconde automatisch binnen de smartphone-app. Hierdoor hebben hackers bij een eventuele hack ook toegang nodig tot jouw smartphone. Dit maakt jouw nieuwe account vele malen veiliger.

Stap 2: Stort geld op de YoBit exchange

Vervolgens kun je beginnen met het storten van fiat-valuta’s óf cryptocurrencies die je wellicht al bezit naar YoBit. In het hoofdmenu kun je navigeren naar het kopje ‘Wallets’. Door hierop te klikken kom je op onderstaand scherm uit.

Door onder het kopje ‘Deposit’ op het plusje te drukken, zie je jouw deposit adres. Hieronder zie je hier een voorbeeld van. (Maak hier geen geld naar over, het is slechts een voorbeeld).

Stap 3. Activeer Dice

Ga naar https://yobit.net/en/dice/ en log hier in. Als je dit hebt gedaan moet je Bitcoin op je account hebben staan. Dit kan al vanaf 0,001 BTC. Alleen dan kun je dice spelen.

Stap 4. Hoe werkt YoStep

Als je op de URL: https://yobit.biz/yostep/ bent kom je op het onderstaande scherm terecht. Je ziet hier hoeveel YoStep tokens je hebt verdiend. Deze tokens krijg je als je stappen zet. Heel gezond dus.

Stap 5. Koop virtuele sneakers

Om je dagelijkse inkomen te verhogen kun je betere sneakers kopen. Dit werkt in de vorm van levles. Je ziet in de screenshot dat je eerste paar sneakers maar $0,11 per dag opelveren. Echter, als je level 10 sneakers hebt levert het $578 per dag op. Dat is dus een geweldige ROI.

Stap 6. Zo speel je dice
Je kunt dice spelen om extra geld te verdienen. Je kunt inzetten op hoger dan 52 of lager dan 48. Dan rol je de dice en als je geluk hebt win je het dubbele. Het is dus een soort roulette.

Al met al zijn de twee nieuwe functies dus een mooie toevoeging aan het YoBit platform. Wil je het ook een keer proberen? Ga dan naar Yobit.biz.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten