Crypto prijs stijgt
Persbericht

Zo Kon Deze Trader Crypto Miljonair Worden met 500 Euro – Kan Nieuwe Crypto Bitcoin BSC van $1 naar $30k Zoals Bitcoin?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Miljonair worden met crypto, is dat anno 2023 nog steeds mogelijk? Het bijzondere verhaal van Cheatcoiner, die met $500 binnen één dag virtueel $1,5 miljoen wist te verdienen, laat zien dat crypto miljonair worden voor iedereen met een beetje geluk en verstand van zaken voor iedereen mogelijk is.

Op 29 juli maakt CheatCoiner bekend voor $500 aan BALD tokens te hebben gekocht, en in minder dan 24 uur was de waarde van deze token opgelopen naar $1,5 miljoen. De token wist dankzij enthousiaste investeerders namelijk met liefst 4.000.000% in waarde te stijgen.

De grote groei van de token had mede te maken met het feit dat de ontwikkelaar op dag 1 van de nieuwe crypto voor meer dan $12 miljoen aan tokens kocht: de groei was dus een kunstmatige, en een rug pull kon niet uitblijven. Volgens het Rekt platform zijn er zelfs duidelijk connecties met het (ter ziele gegane) Alameda platform.

De token verloor haar waarde net zo snel als de groei van plaatsvond. Het is niet bekend of CheatCoiner zijn winst heeft kunnen verzilveren of ook slachtoffer is van de pull.

Het is niet verstandig om mee te doen aan dit soort projecten zonder eerst zelf onderzoek naar de token te hebben gedaan. Een simpele zoekopdracht op Google, Twitter en het doornemen van de Whitepapers leren je veel over de potentie die een token heeft en zeggen je veel over betrouwbaarheid van het team daarachter.

Op zoek naar betrouwbare nieuwe crypto

Wil je ook crypto miljonair worden met nieuwe crypto? Dan moet je goed uitkijken in welke token je investeert. Een eerlijke en betrouwbare token die op dit moment door meerdere analisten getipt wordt is de Bitcoin BSC. Volgens sommigen heeft deze token de mogelijkheid om net als de Bitcoin te groeien naar een tokenwaarde van $30k.

De BTCBSC wordt ook wel eens ‘Bitcoin op Binance’ genoemd, alhoewel de token geen banden heeft met het team achter de Bitcoin. Wel kopieert de token in veel aspecten de tokenomics van de oude Bitcoin, al voegt het daar haar eigen tintje aan toe.

De grootste verandering is het feit dat deze nieuwe crypto gebruik maakt van de Binance Smart Chain, waardoor het beschikt over vele mogelijkheden die de oude Bitcoin niet kent. Zo zijn op deze blockchain transacties razendsnel en zijn de transactiekosten bovendien een heel stuk lager.

Daar komt nog bij de Bitcoin BSC investeerders een passief inkomen wil schenken door gebruik te maken van Smart Contracts. 6,125 miljoen tokens zullen als presale crypto worden verkocht, terwijl de overige 14.455.000 tokens uitgekeerd zullen worden aan investeerders. Dit zijn dus tokens die jij als holder gratis uitgekeerd krijgt!

De contracts voorzien dat jij voor een langere tijd inkomsten kan genereren. Via het programma worden namelijk over een lange periode de 14,5 miljoen tokens uitgekeerd. Daarmee staat vast dat BTCBSC een project voor de lange termijn is en dat je via dit project een passief inkomen kan genereren. Mede hierdoor zou de Bitcoin BSC wel eens een van de beste staking coins van de toekomst kunnen worden.

Bovendien is de token door het gebruik van (openbare) smart contracts veel veiliger dan de token waar onze vriend CheatCoiner in investeerde.

Goede presale zorgt voor kans op meer

In slechts korte tijd heeft deze nieuwe crypto al meer dan $1,3 miljoen op weten te halen in haar presale. Investeerders zijn enthousiast over de potentie van deze token en ze verheugen zich nu al op het moment dat deze gelist zal worden aan een exchange.

Dat moment komt steeds dichterbij, want de soft cap van $4 miljoen is al in zicht. Het valt daarnaast ook niet uit te sluiten dat de hard cap getoucheerd wordt, en zeker niet wanneer Fear of Missing Out een steeds grotere zal gaan spelen.

De stakingmogelijkheden zorgen bovendien voor een deflatoire (en dus schaarse) token.  Mede daarom valt het aan te nemen dat na de listing de token flink zal stijgen. Wil jij crypto miljonair worden en passief je geld verdienen met crypto? Dan kan de BTCBSC token zomaar de token zijn waar jij naar op zoek bent.

Door nu in de presale toe te slaan, haal je de BTCBSC token voor de laagst mogelijke prijs van $0,99 per token binnen. Mocht de token echt haar illustere voorganger, de Bitcoin, achterna kunnen gaan, dan is dit een gouden deal.

Lees je goed in op (onder andere) de website van Bitcoin BSC en zorg dat je op het juiste moment uitstapt om je winst te verzilveren.

>> Nu naar de BTC BSC Presale! <<<


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.