spct20
Persbericht

Zullen The Sandbox (SAND), VC Spectra (SPCT) en Compound (COMP) de markt opwarmen deze winter?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


The Sandbox (SAND) heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd om meer functies aan zijn spel toe te voegen. Compound (COMP) heeft onlangs geïntegreerd met een van de populairste L2-netwerken. Ondertussen is VC Spectra (SPCT) weer in opmars.

Worden The Sandbox (SAND), VC Spectra (SPCT) en Compound (COMP) de top crypto-munten om deze winter in te investeren vanwege deze nieuwe ontwikkelingen? Laten we de expertanalyses en voorspellingen bekijken.

>>KOOP SPCT TOKENS NU<<

The Sandbox (SAND) gaat partnerschap aan met Unstoppable Domains en Smobler

Op 13 september kondigde The Sandbox (SAND) een partnerschap aan met Unstoppable Domains, een Web3-domeinprovider, en Smobler, een metaverse-ontwikkelaar.

Het product van deze samenwerking is The Unstoppable Experience, een in-game avontuur dat het trio samen zal lanceren. De ervaring, die gepland staat voor een debuut later in 2023, zal gebruikers in staat stellen om speciale domeinen en extra spellen, beloningen, draagbare items en andere functies te kopen.

Sinds de aankondiging van de samenwerking is de prijs van The Sandbox (SAND) met 8,1% gestegen van $0,283 naar $0,306 per 16 september. Als The Unstoppable Experience succesvol is, zullen meer gamers naar The Sandbox komen, wat de SAND-prijs verder zou kunnen verhogen.

Gebaseerd op deze mogelijkheid, zou de prijs van The Sandbox (SAND) tegen het einde van 2023 met 23,5% kunnen stijgen tot $0,378. Volgens analisten maakt dit The Sandbox (SAND) waarschijnlijk een opwarmer voor de markt deze winter. Maar kan het het potentieel van VC Spectra evenaren?

VC Spectra (SPCT) houders boeken grote winsten

VC Spectra (SPCT) investeerders hebben recentelijk veel winststijgingen meegemaakt. Gedurende de openbare voorverkoop is de prijs van het VC Spectra (SPCT) token gestegen van $0,008 in fase 1 naar $0,033 in fase 3. Op dit moment hebben investeerders uit fase 1 en 2 respectievelijk 312,5% en 200% winst behaald.

Echter, VC Spectra (SPCT) is veel meer dan alleen de winsten van het SPCT-token. Het is een gedecentraliseerd assetmanagementprotocol en handelsplatform dat investeerders een veilige, transparante en winstgevende investeringservaring biedt.

Met VC Spectra (SPCT) kan iedereen deelnemen aan nieuwe ICO’s, profiteren van blockchain-projecten en dividenden verdienen.

VC Spectra (SPCT) combineert AI met beproefde handelsstrategieën om de beste en meest veelbelovende projecten te kiezen. Dit is waarom analisten zeggen dat het investeringsplatform de beste nieuwe crypto is om in te investeren.

Maar maak je geen zorgen. De trein is nog niet vertrokken. Je kunt nog steeds meedoen door SPCT-tokens te kopen voor $0,033. Als resultaat zul je profiteren van een stijging van 142,42% wanneer de voorverkoop eindigt bij de doelprijs van $0,080. Beter nog, er is momenteel een actieve 50% aanbetaling voor degenen die nu deelnemen!

>>KOOP SPCT TOKENS NU<<

Compound (COMP) Bouwt Voort op Base

Op 15 augustus kondigde het officiële X-account van Compound Labs aan dat Compound (COMP) geïntegreerd was met Coinbase’s L2-netwerk, Base. Door deze integratie zal het mogelijk zijn om Ethereum [ETH] en Coinbase’s Wrapped Staked ETH te lenen en uit te lenen op Compound (COMP).

Sinds het nieuws naar buiten kwam, is de prijs van Compound (COMP) met 28,8% gedaald van $55,82 naar $39,76 op 16 september.

Desondanks zou de prijs van Compound (COMP) tegen het einde van 2023 kunnen stijgen tot $63 als de netwerkactiviteit toeneemt en de cryptomarkt aantrekt nadat de Bitcoin ETF-aanvragen zijn goedgekeurd. Vanwege dit adviseren analisten voorzichtigheid. Volgens hen zijn er nog maar weinig aanwijzingen dat Compound (COMP) de markt deze winter zal opwarmen.

Om meer te weten te komen over VC Spectra (SPCT), bezoek:

Koop Voorverkoop: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.