Persbericht

5 munten klaar voor Bull’s 1.500% rallyboost in september

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto-industrie heeft haar critici het zwijgen opgelegd met haar geweldige prestaties van de afgelopen maanden, en naarmate 2023 vordert, vertoont het momentum van de markt geen tekenen van vertraging. Analisten die de markt hebben gevolgd, zijn ook van mening dat verschillende top-altcoins de markt naar nieuwe hoogten kunnen leiden.

Als je naar de huidige favorieten van de analisten kijkt, zijn er enkele verrassingen. Hoewel oudere altcoins erin zijn geslaagd relevant te blijven door interessante upgrades te bedenken, zijn veel nieuwe tokens in de voorverkoopfase er ook in geslaagd indruk te maken op gebruikers. Als je op zoek bent naar potentiële multibagger-tokens in 2023, dan is hier een lijst met tokens die alleen al in september het potentieel hebben om met 1.500% te groeien.

Laten we eens diep in deze cryptocurrencies duiken om meer te leren over hun kenmerken.

1. InQubeta: een AI-revolutie starten met DeFi

InQubeta is een aankomend gedecentraliseerd platform waarmee AI-startups potentiële investeerders kunnen vinden en hun investeringstraject een vliegende start kunnen geven. Het platform heeft wereldwijde bekendheid verworven vanwege de manier waarop het inspeelt op de behoeften van investeerders en hen helpt het early bird-voordeel te behalen door toegang te krijgen tot veelbelovende projecten voordat ze op de markt komen.

Startups die via InQubeta geld willen inzamelen, moeten met een aanbod voor investeerders komen. Het aanbod kan een aandeel in het eigen vermogen van de startup of een overeenkomstig beloningsniveau inhouden. Zodra deze aanbiedingen in NFT’s zijn verwerkt, worden ze op de NFT-marktplaats geplaatst, waar beleggers ze kunnen beoordelen. Als een investeerder akkoord gaat met de voorwaarden van de startup, kan hij/zij de NFT betalen met behulp van zijn QUBE-tokens. Omdat deze NFT’s kunnen worden gefractioneerd, hebben beleggers de mogelijkheid om het gehele actief of een deel ervan te kopen.

Om naadloze transacties op zijn netwerk mogelijk te maken, heeft het team een native cryptocurrency uitgerold, het QUBE-token genaamd, die is gemodelleerd naar de ERC-20-standaard. Het QUBE-token kan momenteel in de voorverkoop worden gekocht en kopers zullen 12 weken moeten wachten voordat ze toegang krijgen tot de tokens vanwege een wachtperiode. Het InQubeta-team heeft beweerd dat de vestingperiode van 12 weken het helpt de release van tokens op de markt te faseren om ervoor te zorgen dat er geen plotselinge dumpgebeurtenissen plaatsvinden.

QUBE bevindt zich momenteel in de voorverkoopfase en zijn cryptocurrency ICO heeft al meer dan $3,1 miljoen aan financiering binnengehaald.

Het QUBE-token biedt zijn houders ook de mogelijkheid om crypto-beloningen te verdienen via staking. QUBE-tokenhouders kunnen hun activa inzetten om de groei van het platform te ondersteunen en beloningen te verdienen.

Het hanteert ook een deflatoir model waarbij het tokenaanbod zodanig wordt gecontroleerd dat prijsschommelingen altijd minimaal zijn. Het anti-inflatoire karakter van de token houdt de activawaarde stabiel en vergroot het vertrouwen van de tokenhouders in de cryptocurrency. Volgens het model mag het tokenaanbod de vraag niet overschrijden, zodat het schaars blijft. Als het aanbod groter wordt dan een niveau waar het team zich prettig bij voelt, worden de extra tokens vernietigd door ze naar een burn-portemonnee te sturen.

Het QUBE-token is het middelpunt van de bestuursstructuur van InQubeta, die is gebaseerd op het model van gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO). Leden van de community kunnen deelnemen aan het besluitvormingsproces, hun zorgen uiten en zelfs suggesties pitchen. Als een lid van de gemeenschap een suggestie heeft die de reikwijdte van het protocol mogelijk zou kunnen verbeteren, kan hij of zij een voorstel doen.

Het voorstel zal uitgebreid worden besproken onder de leden van de gemeenschap en de verdiensten ervan zullen worden besproken. Later wordt er over gestemd, waarbij QUBE-tokenhouders hun exclusieve stemrecht uitoefenen om hun mening over de voorgestelde wijzigingen naar voren te brengen.

InQubeta is een van de nieuwe altcoins van 2023 die indruk hebben gemaakt op cryptogebruikers met hun verantwoordelijkheid en transparante bestuursstructuur. Experts hebben een stijging van 1500% voorspeld voor het QUBE-token, omdat het wordt ondersteund door meerdere hulpprogramma’s en indrukwekkende winsten heeft geboekt tijdens de voorverkoopfase.

Bezoek InQubeta-voorverkoop

2. Hedera: Beter presteren dan oudere systemen met krachtige Web 3.0-tools

Hedera is een gedecentraliseerd netwerk op bedrijfsniveau waarmee ontwikkelaars een breed scala aan tools kunnen vinden voor het implementeren van krachtige en veilige dApps. Het is erin geslaagd een gezonde stijging door de jaren heen te registreren door het elimineren van uitdagingen zoals instabiliteit en lage snelheden, die vaak worden geassocieerd met oudere systemen. Het oorspronkelijke token is HBAR en het is de primaire cryptocurrency van het netwerk. Het HBAR-token wordt gebruikt voor toegang tot de belangrijkste diensten van het netwerk, zoals slimme contracten, transacties en bestandsopslag. Ook draagt het token bij aan het beveiligen van het netwerk door middel van staking. Veel analisten zijn van mening dat het HBAR-token in september mogelijk een enorme stijging van 1500% zou kunnen boeken, aangezien het platform belangrijke upgrades plant.

3. Ripple: het overbruggen van de kloof tussen bedrijven en blockchain-technologie

Ripple is een gedecentraliseerd platform waarmee bedrijven blockchain kunnen gebruiken om razendsnelle grensoverschrijdende betalingen aan te bieden. Het wordt mogelijk gemaakt door de XRPL Ledger, die is gebouwd op toestemmingsloze en open source-technologie. Als u een ondernemer of bedrijf bent en de voordelen van gedecentraliseerde financiering wilt verkennen, is Ripple een token dat een einde maakt aan al uw zorgen over welke crypto u vandaag voor de lange termijn moet kopen. Bedrijven die voor Ripple hebben gekozen, hebben onder meer voordelen gezien zoals lagere kapitaalvereisten, nieuwe inkomstenbronnen en het ontdekken van nieuwe doelgroepen.

Ripple heeft een aparte schare fans, bestaande uit ontwikkelaars die beschermheren zijn van de goedkope technologie. Ontwikkelaars die met XRPL hebben gewerkt, beweren dat de technologie transacties in slechts 3 tot 5 seconden kan afwikkelen en een netwerk kan helpen opschalen tot wel 1.500 transacties per seconde. Het feit dat het klimaatneutraal is, is een andere belangrijke USP nu de mondiale Web 3.0-industrie op weg is naar duurzame praktijken. Bovendien omvat het XRPL-protocol ook een gedecentraliseerde uitwisseling met tokenisatiemogelijkheden.

Het platform heeft een eigen cryptocurrency uitgebracht, het XRP-token genaamd, en het dient als het officiële ruilmiddel van het Ripple-ecosysteem. Een belangrijke factor die de populariteit van Ripple heeft bepaald, is de veelzijdigheid van XRPL. De gedecentraliseerde technologie kan dApps ondersteunen die een breed scala aan DeFi-gebruiksscenario’s bieden, zoals NFT’s en microbetalingen. Het XRP-token zou ook gigantische winsten kunnen boeken, aangezien het de laatste tijd mainstream-adoptie heeft gezien, grotendeels gedreven door grote ondernemingen.

4. Cardano: De voordelen van Ouroboros toegankelijker maken

Cardano heeft een niche voor zichzelf veroverd door op te komen als een geavanceerd platform voor innovators en changemakers in de Web 3.0-industrie. Volgens de oprichters streeft het platform ernaar de macht te herverdelen van entiteiten die geen verantwoording hoeven af te leggen naar individuen en bij te dragen aan het creëren van een transparantere en eerlijkere samenleving.

Het oorspronkelijke token is ADA en wordt gebruikt om aan allerlei transactionele verplichtingen op het netwerk te voldoen. Voor veel ontwikkelaars is het een goede crypto om te kopen, omdat het een open-sourcecode heeft en gebruik maakt van de kracht van het Ouroboros-protocol. Wat opvalt aan het protocol is dat het wordt ondersteund door peer-reviewed onderzoek en op bewijs gebaseerde methodologie. Daarom kunnen ontwikkelaars uitkijken naar het creëren van krachtige dApps die zowel schaalbaar als veilig zijn. Het ADA-token kan ook worden overwogen als u op zoek bent naar 1500X winst in september.

Het Cardano-team is trots op het feit dat hun vlaggenschiptechnologie is ontwikkeld na een intensief onderzoeksproces, omdat dit betekent dat innovatieve ideeën kunnen worden uitgedaagd voordat ze worden geïmplementeerd. Het team beweert dat de focus op onderzoek het platform helpt om ruim van tevoren op potentiële valkuilen te anticiperen.

Voor het beveiligen van zijn netwerk en het valideren van transacties maakt Cardano gebruik van het proof-of-stake consensusalgoritme dat vanuit milieuoogpunt duurzamer is dan het proof-of-work-protocol. Web 3.0-experts die Cardano hebben beoordeeld, zijn van mening dat door Ouroboros te koppelen aan het PoS-protocol, het platform zijn veiligheidsgaranties vergroot en minder stroom verbruikt. Een andere factor die Cardano tot een topcrypto maakt om in te investeren, is het beleid van gestimuleerde deelname. Leden van de Cardano-gemeenschap kunnen zich verheugen op het verdienen van crypto-beloningen voor actieve deelname aan het platform.

5. Polygon: pleit voor zero-knowledge-technologie voor het opschalen van Ethereum

Polygon is een toonaangevend gedecentraliseerd platform dat gebruik maakt van zero-knowledge-technologie en ontwikkelaars een breed scala aan tools biedt voor het schalen van op Ethereum gebaseerde dApps. Het native token van het platform is MATIC en wordt gebruikt voor verschillende transactiedoeleinden op het netwerk. In het verleden heeft de Layer 2-schaaloplossing steun gekregen van toonaangevende crypto-uitwisselingen zoals Coinbase en Binance. Het is uitgegroeid tot een van de beste cryptomunten vanwege de gebruiksvriendelijke functies die naadloze schaalvergroting en ontwikkeling op Ethereum mogelijk maken. Het kernproduct van het platform is de Polygon SDK, een modulaire oplossing die kan worden gebruikt om meerdere soorten dApps te implementeren.

Een van de belangrijkste USP’s van het Polygon-netwerk is hoe effectief het een op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde tool omzet in een full-stack multi-chain product. Het resulterende product met meerdere ketens zal dezelfde eigenschappen hebben als die van toonaangevende blockchains zoals Avalanche, Cosmos en Polkadot, samen met de beveiliging en decentralisatie van Ethereum. Het platform maakt gebruik van het proof-of-stake consensusalgoritme voor het beveiligen van zijn netwerk en het valideren van transacties. Polygon staat zijn tokenhouders toe MATIC-tokens in te zetten in ruil voor crypto-beloningen. Tokenhouders die niet geïnteresseerd zijn in valideren, kunnen hun tokens delegeren aan een andere validator terwijl ze blijven deelnemen aan het inzetproces en beloningen verdienen. Polygon is een sterk ecosysteem en zou volgens veel technische analisten potentieel 1500% winst kunnen genereren voor de langetermijnhouders.

Conclusie

Als u op zoek bent naar de beste altcoin om voor uw portefeuille te kopen, zijn deze vijf tokens ideale opties. Door te investeren in veelbelovende startups kunnen crypto-gebruikers een duurzame inkomstenbron opbouwen om hun toekomst veilig te stellen. Deze munten worden ondersteund door krachtige functies, hebben op nutsvoorzieningen gerichte modellen en beschikken over robuuste beveiligingsframeworks.

Er is echter één parameter waarbij InQubeta invloed lijkt te hebben op de andere vier: een groter groeipotentieel. Volgens analisten is InQubeta een betere optie als je op lange termijn rendementen let, vooral vanwege het unieke fondsenwervingsmodel. Zelfs particuliere beleggers met een klein budget kunnen meedoen dankzij de kracht van fractionalisering.

Het InQubeta-ecosysteem transformeert de AI-startupsector en is uitgegroeid tot een top-ICO. Ga naar de QUBE-voorverkoop om deel te nemen aan deze aankomende nieuwe revolutionaire cryptocurrency.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop