Ripple Nieuws

Op zoek naar Ripple nieuws? Hier bieden we je niet alleen het laatste Ripple nieuws aan, maar ook een kort overzicht over deze cryptocurrency, de geschiedenis ervan en enkele interessante feiten.

Whale Alert ontdekt grote XRP overdrachten
John Deaton: Hooggerechtshof zou Ripple laten winnen
Whales laten interesse zien in XRP nu rechtszaak Ripple zijn einde nadert
Dit is waarom de Ripple koers stijgt vandaag
Ripple koers stijgt, vertrouwen in overwinning op SEC neemt toe
Ripple CEO: Hinman Emails zullen je versteld doen staan van wangedrag SEC
XRP-investeerders spannen rechtszaak aan tegen Coinbase: Dit is waarom
Whales verplaatsen bijna een half miljard XRP tokens
XRP bij de top 10 van meest verhandelde assets door de 500 grootste BSC whales
Definitieve uitspraak in Ripple rechtszaak nadert, advocaat voorspeld de uitkomst
Advocaat Jeremy Hogan: “Dit gebeurt er als Ripple de SEC-zaak verliest”
Flare Token airdrop naar XRP houders geen succes, token valt met 70% omlaag

Over Ripple

Ripple (XRP) is een crypto-token die wordt gebruikt op de Ripple Consensus Ledger (XRPL). In 2012 werd het bedrijf Ripple Inc. opgericht onder de naam OpenCoin. In de jaren daarna ontwikkelde het de XRP-ledger met het doel internationale geldtransacties te versnellen en te verbeteren. Omdat Ripple (in plaats van het PoW-protocol) werkt met een Consensus-mechanisme om transacties te controleren kunnen betalingen razendsnel en vrijwel zonder kosten worden voltooid. Het bedrijf zegt te willen samenwerken met banken, overheden en bedrijven om internationale geldverkeer te moderniseren. Het totale aantal XRP is door Ripple bepaald op 100 miljard, waarvan het grootste deel in een veilig ‘escrow’-account is opgeslagen. Elke maand komt er een deel van de opgeslagen XRP vrij voor verkoop, maar XRP kan dus niet gemined worden.

Waarom is Ripple nieuws interessant?

Geïnteresseerden in Ripple nieuws zijn in twee groepen onder te verdelen. De eerste groep zijn mensen die geïnteresseerd zijn in de technologie van blockchain en het romantische idee van decentralisatie – mensen die geloven in een toekomst met minder tussenpersonen, meer vrijheid en minder afhankelijkheid van banken en financiële instellingen.

De andere groep mensen die geïnteresseerd zijn in Ripple nieuws zijn praktischer. Het zijn mensen die hun beleggingsportefeuille willen diversifiëren met nieuwe activa zoals cryptocurrencies. Voor hen is het zo snel mogelijk hebben van het laatste Ripple nieuws erg belangrijk omdat de prijs van de crypto zeer snel kan fluctueren.

Voordelen van Ripple

Cryptocurrencies zijn natuurlijk allang geen utopie meer. Echter, wordt het grotendeel van de crypto’s (nog) niet gebruikt in het dagelijks leven, op speculatie en investering na. Dit is niet het geval met Ripple. Als je op zoek bent naar Ripple nieuws, zult u zien dat ze meestal ook over echte financiële instellingen praten. Met andere woorden, Ripple is een van de meest geaccepteerde cryptocurrencies door het oude systeem. Bedrijven als American Express, Banco Santander, MoneyGram en Vitesse gebruiken al Ripple-technologie voor echte projecten.

Een ander sterk punt van deze crypto is de snelheid van de transacties. De goedkeuring van een XRP overeenkomst duurt ongeveer vier seconden, wat efficiënter is dan veel andere vergelijkbare alternatieven. Voor diegenen die zich zorgen maken over klimaatverandering, kost een transactie veel minder elektriciteit dan met bijvoorbeeld Bitcoin.

Eindig XRP aanbod

Toen cryptocurrencies op de markt kwamen, was inflatie één van de grootste zorgen. Als gevolg hiervan zijn er enkele maatregelen die moeten worden genomen om te proberen de grote inflatie te vermijden:

1. Het is niet mogelijk om nieuwe XRP te minen. In ons Ripple nieuws zal je niets vinden over het minen van Ripple omdat dergelijke activiteit niet logisch is met deze valuta. Dit betekent dat Ripple van nature deflatoir is. Volgens de ontwikkelaars zou het ongeveer 70.000 jaar duren voordat XRP zou verdwijnen.
2. Elke transactie verwijdert een kleine hoeveelheid XRP. Dit maakt het niet alleen deflatoir, maar beschermt het ook tegen DDoS-aanvallen.
3. Het bedrijf achter Ripple geeft elke maand 1 miljard XRP vrij en verkoopt een bepaald bedrag op de exchanges.

De zwakke punten van Ripple

Centralisatie is mogelijk één van de zwakste punten van Ripple. Als we het over crypto’s hebben, hebben we het vaak over decentralisatie. Aangezien het bedrijf achter de crypto een groot deel van de hoeveelheid XRP in de markt beheert, is praten over decentralisatie onlogisch.

Over het algemeen is dit niet verstandig voor speculatie. Hoewel we misschien denken dat een bedrijf zijn activa niet zal laten dalen, is het bedrijf afhankelijk van prijsschommelingen om geld te verdienen. Door controle te hebben over het aanbod, kunnen ze de marktprijs beheersen. Ripple nieuws kan een opwaartse beweging suggereren. Maar als het bedrijf achter de crypto besluit te verkopen, zal er niet veel te doen zijn en zal de Ripple prijs dalen.

Hoe gebruik je ons Ripple nieuws het best?

Als je wilt investeren in Ripple, dit al hebt gedaan of het gewoon als een handig financieel hulpmiddel gebruikt, ben je wellicht geïnteresseerd in het laatste Ripple nieuws. Als je een belegger bent, is het belangrijk om een reeks indicatoren te hebben om je beleggingen op te baseren. Ons Ripple nieuws is één van die indicatoren maar zou niet je enige indicator moeten zijn. Wij streven ernaar om je zo snel mogelijk van het laatste nieuws te voorzien.

Wij zullen je, samen met andere media, alles vertellen wat we weten over het nieuws van Ripple, maar we zullen het misschien niet opmerken totdat de hoofdrolspelers het besluiten te delen. Hou er rekening mee dat elk nieuwsbericht (zowel positief als negatief) de prijs kan beïnvloeden.

Je beste wapen is je ervaring. Blijf Ripple nieuws lezen, zie het effect op de prijs, kom er meer over te weten en neem je eigen beslissingen. Laat niemand de beslissing voor je maken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten