Shiba inu Nieuws

Crypto analisten voorspellen grote Shiba Inu prijsstijging van 70%
Shiba Inu prijsvoorspelling: Is een opwaartse trend aanstaande?
Shiba Inu’s burn rate schiet omhoog met 22.000%
Shiba Inu´s handelsvolume schiet door het dak
Hoe een investeerder $1,5 miljoen winst maakte met Shiba Inu
Shiba Inu-investeerders opgelet: Binnenkort lancering nieuw product
Shiba Inu koers daalt in paar uur tijd met 36% tijdens crypto crash
Crypto analist voorspelt: Shiba Inu kan tot $0.0001 stijgen in huidige cyclus
Vorige
1 van de 53
Volgende

Waarom is Shiba Inu nieuws interessant? 

Shiba Inu nieuws is voor de gemiddelde Bitcoin maximalist waarschijnlijk niet interessant, maar voor een groot deel van de markt wel. Shiba Inu is een zogenaamde memecoin die de direct concurrentie met onder andere Dogecoin aangaat. Het is een cryptocurrency die stamt uit augustus 2020 en is opgericht door het pseudoniem Ryoshi. Net als bij Satoshi Nakamoto weet niemand of het over een Individu of een groep gaat. 

Shiba Inu en volatiliteit 

Memecoins staan erom bekend munten te zijn die vooral als grap gecreëerd zijn. Shiba Inu is daarop geen uitzondering. Het Shiba Inu nieuws is dan ook niet per se interessant op fundamenteel vlak. De munt komt vooral in het nieuws vanwege de extreme volatiliteit. Begin oktober 2021 schoot de waarde van Shiba Inu bijvoorbeeld met 240 procent omhoog. In november van datzelfde jaar kreeg het project wat problemen en viel de koers in één maand tijd met 55 procent naar beneden. Shiba Inu staat garant voor volatiliteit en spektakel en dat zorgt ervoor dat we relatief veel Shiba Inu nieuws op het Newsbit platform publiceren. 

Lees je goed in met Shiba Inu nieuws 

Zeker als je net begint met ‘investeren’ in munten als Shiba Inu kan die volatiliteit even schrikken zijn. Weet waar je aan begint en lees vooral eerst even het oude Shiba Inu nieuws om een idee te krijgen van hoe het eraan toegaat. Wil je gaan gokken met munten zoals deze dan is het, gezien de extreme volatiliteit, belangrijk om een plan te maken. Weet tegen welke koersen je wil instappen en uitstappen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een complete gok te wagen. Het is echter de vraag in hoeverre je daar rustig van wordt als de markt als een gek tekeergaat. 

Waarom is Shiba Inu populair? 

Het is lastig te zeggen waarom memecoins en dus het Shiba Inu nieuws zo populair zijn. Sommige mensen denken dat de COVID-19 pandemie een belangrijke oorzaak voor de groei van dit deel van de industrie is geweest. Het begon allemaal met een grap in 2020 dat een trend werd. Die trend werd opgepakt en samen met de invloed van Elon Musk begon Dogecoin hard te stijgen. Uiteindelijk bereikte de munt zelfs een koers van 0,73 dollar, wat een stijging van 2.000 procent markeerde in vijf dagen tijd. Je kunt je voorstellen dat het Shiba Inu nieuws en het Dogecoin nieuws in die periode de markt domineerde. 

Hoe verhoudt de Shiba Inu coin zich? 

Shiba Inu is en blijft een memecoin. Dit betekent dat deze altcoin erg gevoelig is voor een hype. De stijgingen en dalingen kunnen dus extreem zijn. Hoe verhoudt dat zich ten opzichte van andere munten? Memecoins zijn puur voor een grap opgericht. Andere altcoins zijn niet opgezet als memecoins en proberen een probleem op te lossen aan de hand van hun systeem. Dat is wat een investering in andere cryptomunten interessant maakt! 

Hoe het Shiba Inu nieuws te gebruiken? 

Het is belangrijk om in je achterhoofd te houden dat Shiba Inu een memecoin is en dus vooral niet te serieus genomen moet worden. Ondanks dat heeft het project een market cap van enkele miljarden weten te verzamelen. Vaak is het totaal onvoorspelbaar wat het project een boost geeft en andersom. Het is dan ook niet aan te raden om grote hoeveelheden van je spaarvermogen op het spel te zetten voor Shiba Inu. Beschouw het Shiba Inu nieuws dan ook vooral als vermaak.  

Shiba Inu vandaag 

Ben je benieuwd naar wat Shiba Inu vandaag doet? Volg dan het Shiba Inu nieuws op Newsbit. Zo blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van deze cryptomunt. Ben je benieuwd naar ander altcoin nieuws? Of zelfs naar het Bitcoin nieuws? Bekijk dan alle nieuwspagina’s van Newsbit. 

Leer van het verleden en maak van jezelf een ervaren belegger.