Over Coinmerce

Coinmerce, gelanceerd in 2017 in Amstelveen, Nederland, profileert zich in de Europese cryptocurrency-wereld als een toegankelijke en betrouwbare crypto broker.

Over Coinmerce

Coinmerce, gelanceerd in 2017 in Amstelveen, Nederland, profileert zich in de Europese cryptocurrency-wereld als een toegankelijke en betrouwbare crypto broker.

Coinmerce streeft ernaar digitale valuta toegankelijk te maken voor een breed publiek door een uitgebreid aanbod van meer dan 350 cryptocurrencies te bieden. Dit maakt Coinmerce het platform met de grootste selectie van cryptomunten in Nederland.

Coinmerce legt de nadruk op gebruiksgemak, veiligheid en klantgerichtheid, wat het een goede optie maakt voor zowel nieuwkomers als ervaren crypto-enthousiasten.

Maak een account en krijg €10 gratis

Waarom Coinmerce?

Coinmerce is een aantrekkelijke optie voor zowel beginners als ervaren crypto-enthousiastelingen vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid. Het platform onderscheidt zich door een uitgebreid aanbod aan crypto’s, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om hun investeringen te diversifiëren met zowel bekende als niche coins.

Daarnaast biedt Coinmerce een handige mobiele app voor het beheren van crypto’s onderweg, wat zorgt voor extra gemak.

Veiligheid wordt serieus genomen, met geavanceerde beveiligingsmaatregelen ter bescherming van gebruikersfondsen en persoonlijke informatie, wat essentieel is in de cryptomarkt.

De beschikbaarheid van responsieve klantenservice en educatieve bronnen maakt Coinmerce ook toegankelijk voor nieuwkomers in de cryptowereld, door hen te ondersteunen bij hun leerproces en het navigeren in de complexe wereld van digitale valuta.

  • Meer dan 350 cryptocurrencies

  • Gebruiksvriendelijk

  • Geregistreerd bij de Nederlandsche Bank

  • Veilig

  • Goede klantenservice

  • Snelle stortingen en opnames

Aanbod Coinmerce

Coinmerce onderscheidt zich in de cryptomarkt met een uitzonderlijk divers portfolio van meer dan 350 cryptocurrencies, variërend van de toonaangevende munten zoals Bitcoin en Ethereum tot niche altcoins.

Dit maakt het platform ideaal voor investeerders die interesse hebben in een brede selectie van cryptomunten, inclusief de mogelijkheid om te investeren in kleinere, opkomende tokens binnen uiteenlopende sectoren zoals kunstmatige intelligentie (AI), Decentralized Finance (DeFi), en meer.

Het uitgebreide assortiment van Coinmerce biedt gebruikers de unieke kans om direct in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de cryptowereld, waarbij het aanbod continu wordt uitgebreid en bijgewerkt om gelijke tred te houden met de evoluerende markt.

Begin met handelen Begin vandaag en krijg €10 gratis

Veiligheid Coinmerce

Coinmerce legt een sterke nadruk op veiligheid, waardoor het platform een veilige haven wordt voor het handelen in digitale valuta.

  • Tweestapverificatie

    Tweestapsverificatie, ook bekend als tweefactorauthenticatie (2FA), is een beveiligingsproces waarbij gebruikers twee verschillende authenticatiemethoden moeten doorlopen om toegang te krijgen tot hun account. Dit is een extra beveiligingslaag bovenop de traditionele gebruikersnaam en wachtwoord combinatie.

  • Vergunning van De Nederlandsche Bank

    Coinmerce’s registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) betekent dat het platform strikte reguleringen en toezicht vanuit een gerenommeerde financiële autoriteit ondergaat. Dit waarborgt dat Coinmerce voldoet aan belangrijke vereisten op het gebied van anti-witwassen (AML) en ‘ken uw klant’ (KYC) procedures, waarmee de integriteit en veiligheid van financiële transacties worden gegarandeerd.

  • Cold storage

    Cold storage is het offline bewaren van cryptocurrencies om ze te beschermen tegen online risico’s zoals hacks. Bij Coinmerce betekent dit dat een groot deel van de digitale assets in beveiligde, offline omgevingen wordt opgeslagen, wat zorgt voor extra veiligheid voor de fondsen van gebruikers.

  • Penetratietesten

    Coinmerce versterkt zijn platformveiligheid door regelmatig penetratietesten uit te voeren, uitgevoerd door gerenommeerde derden. Deze aanpak identificeert en mitigeert vroegtijdig potentiële beveiligingsrisico’s, waarbij Coinmerce’s commitment aan een veilige en betrouwbare handelsomgeving voor crypto-investeerders wordt benadrukt.

Veiligheid Coinmerce

Coinmerce legt een sterke nadruk op veiligheid, waardoor het platform een veilige haven wordt voor het handelen in digitale valuta.

Met de implementatie van tweestapsverificatie, ook bekend als tweefactorauthenticatie (2FA), biedt Coinmerce een extra beveiligingsniveau bovenop de standaard gebruikersnaam en wachtwoord. Deze methode vereist dat gebruikers twee verschillende vormen van identificatie verstrekken voordat ze toegang krijgen tot hun account, waardoor de bescherming tegen ongeautoriseerde toegang aanzienlijk wordt versterkt.

De registratie van Coinmerce bij De Nederlandsche Bank (DNB) is een belangrijk kenmerk dat bijdraagt aan het vertrouwen in het platform. Dit betekent dat Coinmerce onderworpen is aan strikte reguleringen en toezicht van een vooraanstaande financiële autoriteit, wat zorgt voor naleving van anti-witwassen (AML) en ‘ken uw klant’ (KYC) procedures. Deze procedures waarborgen de integriteit en veiligheid van financiële transacties op het platform.

Een andere cruciale veiligheidsmaatregel is het gebruik van cold storage voor het bewaren van cryptocurrencies. Door een groot deel van de digitale assets offline in beveiligde omgevingen op te slaan, beschermt Coinmerce de fondsen van gebruikers tegen online dreigingen, zoals hacks. Deze methode van opslag verzekert dat de assets van gebruikers veilig zijn, zelfs in het geval van een cyberaanval op het platform.

Coinmerce versterkt zijn platformveiligheid verder door regelmatig penetratietesten uit te laten voeren door externe experts. Deze testen zijn ontworpen om potentiële beveiligingsrisico’s te identificeren en te mitigeren voordat ze een bedreiging kunnen vormen. Deze proactieve benadering onderstreept Coinmerce’s toewijding aan het bieden van een veilige en betrouwbare omgeving voor crypto-investeerders.

Door deze uitgebreide veiligheidsmaatregelen biedt Coinmerce een robuust platform voor het handelen in cryptocurrencies, waarbij gebruikers kunnen vertrouwen op de bescherming van hun investeringen en persoonlijke gegevens.

Maak een account en krijg €10 gratis

Handelskosten

Coinmerce maakt digitale valutahandel toegankelijk met een transparante en eenvoudige kostenstructuur. Bij elke transactie, of het nu gaat om kopen, verkopen, swappen of het plaatsen van exchange view orders, worden duidelijke handelskosten toegepast.

Voor exchange view orders, die inzicht bieden in real-time marktprijzen en de mogelijkheid om direct te handelen, is het tarief vastgesteld op 0,20%. Dit lage tarief maakt het voor gebruikers aantrekkelijk om actief te handelen zonder zorgen over hoge kosten.

Bij het uitvoeren van kooporders, inclusief betalingen via Direct iDeal, evenals bij verkoop- en swaporders, bedragen de kosten uniform 0,50%. Deze heldere en consistente tariefstructuur vereenvoudigt het voor gebruikers om de kosten van hun handelsactiviteiten te overzien en te berekenen.

Deze transparante benadering van handelskosten bij Coinmerce verzekert dat gebruikers altijd duidelijkheid hebben over de kosten die ze moeten betalen. Door deze consistente kosten te hanteren, streeft Coinmerce ernaar om digitale valutahandel toegankelijk en begrijpelijk te maken voor een breed publiek, van beginners tot meer ervaren handelaren.

OrderFee
Exchange view order0,20%
Koop order (incl. Direct iDeal)0,50%
Verkoop order0,50%
Swap order0,50%

Deze transparante benadering van handelskosten bij Coinmerce verzekert dat gebruikers altijd duidelijkheid hebben over de kosten die ze moeten betalen. Door deze consistente kosten te hanteren, streeft Coinmerce ernaar om digitale valutahandel toegankelijk en begrijpelijk te maken voor een breed publiek, van beginners tot meer ervaren handelaren.

Begin met handelen Begin vandaag en krijg €10 gratis
BetaalmethodeFeesFees %Max bedrag
iDEAL€0,300,00%€10.000
Bank transfer€0,000,00%€20.000
Sofort€0,352,50%€10.000

Betaalmethoden

Voor stortingen via iDEAL wordt een kleine vaste vergoeding van €0,30 in rekening gebracht, zonder extra percentagekosten. Dit maakt iDEAL een populaire en kostenefficiënte keuze voor directe transacties.

Bankoverschrijvingen zijn kosteloos bij Coinmerce, wat deze methode aantrekkelijk maakt voor gebruikers die op zoek zijn naar een voordelige manier om geld te storten. Afhankelijk van de bank kan de verwerkingstijd variëren van direct tot twee dagen, met instant overschrijvingen mogelijk binnen enkele minuten voor banken die Instant SEPA ondersteunen.

Sofort-transacties brengen een vaste kostenpost van €0,35 plus een extra 2,50% per transactie met zich mee. Ondanks de relatief hogere kosten, biedt Sofort een betrouwbare optie voor gebruikers, met een verwerkingstijd tot drie werkdagen.

Coinmerce ondersteunt ook betalingen via SEPA, SOFORT, iDEAL, VISA, en Mastercard, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om de betaalmethode te kiezen die het beste bij hun financiële situatie en voorkeuren past.

Staking

Staking is een investeringsstrategie in de wereld van cryptocurrency die beleggers de mogelijkheid biedt om passief inkomen te verdienen. Coinmerce biedt haar gebruikers nu de mogelijkheid om staking in te schakelen voor een selectie van cryptocurrencies. Door deze functie te activeren, kunnen Coinmerce-gebruikers beginnen met het ontvangen van wekelijkse beloningen wat een aantrekkelijke manier is om passief inkomen te genereren.

Coinmerce biedt een combinatie van gemak, flexibiliteit, en potentieel voor hoger rendement, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor iedereen die geïnteresseerd is in het passief genereren van inkomsten uit hun cryptocurrency-investeringen.

Begin met handelen Begin vandaag en krijg €10 gratis
3d render, closed metallic safe box isolated on blue background.

Voordelen Coinmerce staking

Staking op Coinmerce biedt verschillende voordelen die het een aantrekkelijke optie maken voor investeerders die geïnteresseerd zijn in het genereren van passief inkomen:

  • Flexibiliteit: Coinmerce biedt een flexibele stakingoptie, wat betekent dat er geen vaste vergrendelperiode is. Dit stelt gebruikers in staat om op elk moment toegang te krijgen tot hun fondsen, wat een aanzienlijk voordeel is voor diegenen die niet willen dat hun assets voor een lange periode vastzitten.
  • Eenvoud: Het stakingproces op Coinmerce is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn, waardoor het toegankelijk is voor zowel ervaren beleggers als nieuwkomers. Het platform neemt de technische complexiteit van het stakingproces op zich, zodat gebruikers eenvoudig kunnen kiezen welke munten ze willen staken en vervolgens de rest aan Coinmerce overlaten.
  • Regelmatige beloningen: De beloningen voor staking op Coinmerce worden wekelijks uitgekeerd, waardoor gebruikers een consistente stroom van passief inkomen kunnen genereren.

Coinmerce Earn

Coinmerce Earn is een innovatieve functie binnen het Coinmerce-platform die gebruikers in staat stelt hun cryptocurrency aan het werk te zetten, waarbij ze tot 10% per jaar aan beloningen kunnen verdienen op de crypto die ze bezitten.

Binnen de Earn-functie van Coinmerce worden de cryptocurrencies van gebruikers uitgeleend aan zorgvuldig onderzochte en continu gemonitorde derde partijen, om winst te genereren. Deze winst wordt vervolgens uitgekeerd als beloning aan de gebruikers voor het beschikbaar stellen van hun cryptocurrencies.

Begin met handelen Begin vandaag en krijg €10 gratis

De risico’s van Coinmerce Earn

Bij Coinmerce Earn worden cryptocurrencies uitgeleend aan zorgvuldig onderzochte derde partijen, een praktijk die zowel kansen als risico’s met zich meebrengt. Terwijl dit proces potentieel hogere rendementen mogelijk maakt, bestaat er ook het risico op verlies als deze derde partijen hun verplichtingen niet kunnen nakomen.

Crypto kopen op Coinmerce

Voor de Nederlandse crypto-enthousiasteling biedt Coinmerce een betrouwbare en toegankelijke poort naar de wereld van cryptocurrency. Met een focus op veiligheid en gebruiksgemak, onderscheidt Coinmerce zich door zijn uitgebreide aanbod van cryptocurrencies en zijn eenvoudige interface, wat het ideaal maakt voor zowel beginners als gevorderden. Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB), garandeert Coinmerce een hoge mate van vertrouwen en veiligheid voor zijn gebruikers.

Als extra stimulans voor nieuwe beleggers, introduceert Coinmerce een aantrekkelijke welkomstbonus. Nieuwe gebruikers die een account aanmaken, ontvangen een bonus van 10 euro, wat een extra voordeel biedt bij het starten van hun crypto-avontuur. Deze welkomstbonus, gecombineerd met de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van Coinmerce, maakt het platform een uitstekende keuze voor iedereen die wil beginnen met investeren in cryptocurrency.

* Let op, er zijn bepaalde voorwaarden van toepassing op de actie.

Maak een account en krijg €10 gratis

Als extra stimulans voor nieuwe beleggers, introduceert Coinmerce een aantrekkelijke welkomstbonus. Nieuwe gebruikers die een account aanmaken, ontvangen een bonus van 10 euro, wat een extra voordeel biedt bij het starten van hun crypto-avontuur. Deze welkomstbonus, gecombineerd met de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van Coinmerce, maakt het platform een uitstekende keuze voor iedereen die wil beginnen met investeren in cryptocurrency.

* Let op, er zijn bepaalde voorwaarden van toepassing op de actie.