kanga
Persbericht

Ali Martinez voorspelt een daling van Ethereum naar $2850, Andrew Griffiths waardeert Celestia op $17, KangaMoon mikt op $5 miljoen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Populaire marktanalist Ali Martinez heeft een schokkende voorspelling gegeven over Ethereum (ETH) en gelooft dat de token onder de $3k kan zakken als de huidige situatie aanhoudt. Op dezelfde manier gelooft Andrew Griffiths dat het huidige momentum van Celestia (TIA) het in de middellange termijn naar een doel van $17 kan doen klimmen. Ondertussen is KangaMoon (KANG) een van de top altcoins waar investeerders bullish over zijn en zou het de crypto-verrassing van 2024 kunnen zijn.

KangaMoon (KANG) mikt op $5 miljoen in april

Terwijl analisten geen al te indrukwekkende voorspelling geven over Ethereum en Celestia, stevent KangaMoon (KANG) af op een overwinning met een doel van $5M in april. Het project heeft al meer dan $4,2M opgehaald en heeft meer dan 20.000 leden in de gemeenschap geregistreerd, wat het vertrouwen van investeerders in de native token rechtvaardigt. Ook hebben 5800 gebruikers de KANG-token verzameld, hopend op hoge winst binnenkort.

Naast het zijn van een meme coin, integreert het platform het SocialFi-model en play-to-earn gaming in zijn functionaliteiten, waardoor het een ecosysteem van meme-enthousiasten kan creëren. Met de native KANG-token die in het hele ecosysteem wordt gebruikt voor in-game transacties, waardoor het potentieel wordt verhoogd, verlangen kopers ernaar om de token aan hun portfolio toe te voegen.

Door vroege kopers een ROI van 290% te bieden, wordt KangaMoon gezien als een van de top crypto’s met enorm groeipotentieel. De native token van KangaMoon, KANG, bevindt zich momenteel in de 5e fase van de voorverkoop met de token verkocht voor slechts $0.0196. Gamers op het platform kunnen verdienen door competitieve wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen terwijl toeschouwers ook kunnen verdienen door te wedden en voorspellingen.

Terwijl het nog in de voorverkoop is, kunnen houders gratis KANG-tokens verdienen door te reageren op posts en tweets te delen die gericht zijn op het promoten van het platform op sociale media. KangaMoon is van plan om te lanceren in het tweede kwartaal van 2024 en vroege toegang tot het project zou aanzienlijke winsten kunnen opleveren. Met de NFT-markt die naar verwachting $200 miljard zal bereiken in 2024, is KangaMoon een van de top altcoins waarvan analisten geloven dat het tegen het einde van het jaar kan stijgen naar $1.

Ali Martinez voorspelt daling van Ethereum (ETH) naar $2850

Nadat het in maart kortstondig de drempel van $4k had aangeraakt, is de koerstraject van Ethereum (ETH) sindsdien aan het dalen. Marktdeskundigen zoals Ali Martinez zijn beducht voor de aanhoudende daling van Ethereum en geloven dat als deze situatie voortduurt, de Ethereum-token kan zakken tot minder dan $3k.

Ali Martinez gaf aan dat de recente daling van de Ethereum-prijs onder $3460 een probleem vormt voor de bulls. Hij suggereert dat het gebrek aan steun de token verder kan doen krimpen, wat de bearish correctie richting de $2850 mark of zelfs lager kan uitbreiden. Zelfs dan geloven sommige andere analisten dat Ethereum een van de beste altcoins is om te kopen voorafgaand aan de bull run.

Analyst stelt middellangetermijndoelen Celestia (TIA) op $17

Celestia (TIA) is de afgelopen week met 14% gedaald, terwijl het token zich probeert te stabiliseren op $13. Echter, Andrew Griffiths, de gerenommeerde marktanalist, gelooft dat de drempel van $13 de beste gok is om het Celestia-token te accumuleren terwijl het in de dip zit. Hij gelooft dat het token middellangetermijn- en langetermijndoelen heeft.

Met de Celestia-prijs die zijwaarts handelt, stelt Griffiths het middellangetermijndoel van Celestia op een maximumprijs van $17. Hoewel dit haalbaar lijkt, kan een goede prestatie in de bull run zelfs groter zijn dan wat Andrew Griffiths heeft geprojecteerd.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden van de KangaMoon(KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/

Join Our Telegram Community: https://t.me/KangaMoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.