Persbericht

Persbericht

Newsbit 10-04-2022 13:37u leestijd 3 - 4 min

Ambire: De eerste DeFi wallet die kracht, veiligheid en gebruiksgemak combineert!

Ambire (voorheen AdEx Network) is het bedrijf dat de nieuwe generatie oplossing voor digitale reclame ontwikkelt genaamd Ambire AdEx. Daarnaast wordt ook een DeFi-gerichte crypto wallet Ambire Wallet ontwikkelt. Ambire AdEx ontstond in 2017 als een gedecentraliseerde advertentiebeurs voor digitale advertenties en evolueerde vervolgens naar een volledig protocol voor digitale advertenties.  Ambire Wallet is een volledig uitgeruste cryptocurrency-wallet voor iedereen, van de absolute beginner tot de crypto- en DeFi-pioniers. Het brengt een aantal innovatieve functies zoals automatisch gas beheer, hardware wallet-ondersteuning en nog veel meer. Met Ambire wallet kan iedereen snel en eenvoudig aan de slag met crypto en DeFi in slechts een paar klikken – Ambire is de eerste non-custodial wallet die e-mail authenticatie biedt.


Hoe transactiekosten werken: gasprijs en gaslimiet

Transactiekosten zijn altijd bijzonder weinig intuïtief geweest voor gebruikers: u kunt bijvoorbeeld geneigd zijn om na te denken over het verhogen van de gaslimiet in de hoop een transactie sneller te laten delven, terwijl u in feite het tegenovergestelde bereikt. Vergoeding parameters zijn nog ingewikkelder sinds EIP1559, waar de gasprijs wordt opgesplitst in basistarief en fooi. Om de zaken ingewikkelder te maken, moet u de transactie uitzenden met een ‘realistische’ basisvergoeding, maar de tip is de belangrijkste parameter die van belang is bij het concurreren met andere transacties. Historisch gezien hebben wallets ervoor gekozen om de onderliggende complexiteiten bloot te leggen zonder een poging om gebruikers te informeren of visueel verschillende waarden die moeten worden gewijzigd (gasprijs) versus waarden die automatisch moeten worden berekend (bijv. Gaslimiet). Ten slotte moet gas worden betaald in ETH, wat bijzonder onhandig is voor iemand die net aan zijn crypto-reis begint en nog geen ETH heeft, wat een extra stap aan zijn reis toevoegt.


Ambire Wallet verlaagt gaskosten on Ethereum met 30% voor een beperkte Time

Ambire Wallet, de eerste niet-bewarende crypto-wallet met e-mail authenticatie, heeft zojuist aangekondigd dat voor een beperkte tijd alleen gebruikers kunnen profiteren van transactiekosten die tot 30% lager zijn dan normaal. Deze korting wordt alleen betaald voor transactiekosten die zijn betaald in de WALLET- en xWALLET-tokens.

Met deze promotie profiteren de gebruikers van Ambire van de volgende aftrekposten op gaskosten:

  • 1 april – 10 april: 30% korting op alle kosten betaald met $WALLET en xWALLET-tokens;
  • 11 april – 17 april: 20% korting op alle kosten betaald met $WALLET en xWALLET-tokens;
  • 18 april – 24 april: 10% korting op alle kosten betaald met $WALLET en xWALLET-tokens.

De kortingen zijn van toepassing op transacties die op het Ethereum-netwerk worden gedaan. Het WALLET-governancetoken werd uitgebracht in januari 2022 en wordt voornamelijk gebruikt voor governance en gebruikersstimulansen – vroege Ambire-gebruikers ontvangen momenteel een continue $WALLET airdrop die hun digitale activabezit aanvult. Het betalen van gaskosten in tokens die verschillen van de native coin van het netwerk is een van de innovaties die Ambire naar de cryptomarkt brengt. Met deze slimme wallet kunnen gebruikers kiezen tussen native tokens (ETH, BNB, MATIC, enz.), geselecteerde stabiele coins zoals USDT for voorbeeld, of WALLET en xWALLET (staked WALLET).


WALLET & WalletDAO

WALLET is het governance token van de Ambire Wallet. De WalletDAO is een gedecentraliseerde autonome organisatie die wordt bestuurd door WALLET-tokenhouders. Het doel is om de Ambire ontwikkeling en integraties te besturen. Aangezien wallets het belangrijkste gebruikersgerichte onderdeel van crypto-infrastructuur zijn, zijn integratiebeslissingen meestal het meest omstreden. Vooral als de wallet is ontworpen als een volledig uitgerust DeFi-dashboard zoals Ambire. Bijvoorbeeld, wat als twee DeFi-protocollen concurreren om de standaardprovider van de Swap-functionaliteit te worden? Hun respectievelijke gemeenschappen zullen waarschijnlijk lobbyen om hun protocol te laten winnen. Het WALLET-token en de DAO bieden iedereen de mogelijkheid om geld te verdienen door WALLET daadwerkelijk te verwerven en te concurreren via een governancesysteem dat is ontworpen om een duidelijke winnaar te kiezen


Staking en xWALLET

WALLET-houders kunnen hun tokens inzetten op een enkele stakingspool en in ruil daarvoor krijgen ze xWALLET, een token die hun deel van deze pool vertegenwoordigt. Bovendien kunnen WALLET-houders deelnemen aan het verstrekken van liquiditeit aan verschillende protocollen van derden om verschillende tokenbeloningen te verdienen. In het begin zou 1 xWALLET gelijk staan aan 1 WALLET. Aangezien de pool stakingsbeloningen ontvangt , zou 1 xWALLET iets meer dan 1 WALLET zijn. Als de pool bijvoorbeeld in het eerste jaar een rendement van 10% zou hebben opgebouwd, zou 1 xWALLET 1,1 WALLET waard zijn. Om het zwembad te verlaten (unstake), is er een afkoelingsperiode van 20 dagen. Er zal ook een “rage quit”-optie worden toegevoegd, waarbij u onmiddellijk kunt opnemen. Maar u verliest hierbij wel 40% van uw inzet, die weer wordt verdeeld onder andere stakers.

Elke WALLET die naar de stakingspool wordt verzonden, wordt automatisch evenredig verdeeld onder actieve pooldeelnemers als beloning. Dit biedt grote flexibiliteit in de toekomst, omdat beloningen uit meerdere bronnen kunnen komen, zoals onder meer vergoedingsinkomsten en DAO-beslissingen om meer stakingsbeloningen te volgen.

Ga voor meer informatie over het spannende project van Ambire naar: https://www.ambire.com/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten