kangamoon
Persbericht

Analist suggereert dat Ethereum Bitcoin enorm zal overtreffen nu ETF nadert, deze twee altcoins zullen grotere winsten boeken

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De recent goedgekeurde Ethereum ETF’s zullen binnenkort worden genoteerd voor handel, wat de markten waarschijnlijk nog verder zal aanwakkeren. Zo heeft topmarktdeskundige Lark Davis een hoger koersdoel voor ETH vastgesteld, waarbij hij suggereert dat de toonaangevende altcoin Bitcoin zal overtreffen in de volgende fase van deze bullrun.

Ondertussen hebben andere marktdeskundigen topaltcoins geïdentificeerd die grotere winsten zullen opleveren. De analist die bekend staat onder het pseudoniem Bluntz heeft gezegd dat Floki zich voorbereidt op ontsnappingssnelheid. Ook zal KangaMoon de meme-coinmarkt leiden met een enorme prijsstijging tot $1 dit jaar.

Lark Davis doet gedurfde voorspellingen voor Ethereum (ETH)

Terwijl de cryptogemeenschap de dagen aftelt tot de Ether ETF’s beginnen met handelen, heeft de populaire analist Lark Davis gedurfde voorspellingen gedeeld voor de twee belangrijkste cryptomunten. Volgens Davis zal de prijs van Bitcoin dit jaar stijgen tot $150k, terwijl de prijs van Ethereum een nieuw hoogtepunt zal bereiken op $15k, wat suggereert dat ETH BTC enorm zal overtreffen.

Op basis van Davis’ voorspelling zou BTC een prijsstijging van 2,2x kunnen zien vanuit zijn huidige bereik, terwijl ETH met 4,1x zou stijgen naar zijn nieuwe ATH. Davis is optimistisch over zijn voorspelling, omdat hij suggereert dat de Ether ETF’s miljarden aan investeringen in de toonaangevende altcoin zullen aantrekken.

KangaMoon (KANG) zal deze bull cycle naar $1 stijgen

Het enorm overtreffen van Bitcoin door Ethereum wordt voorspeld om de weg vrij te maken voor een altseason, en KangaMoon (KANG) is een van de top altcoins om in de gaten te houden. KANG is dit jaar al met 400% gestegen tot zijn huidige prijs van $0.025, maar analisten suggereren dat de altcoin zo hoog als $1 kan stijgen voordat deze bull cycle eindigt.

KangaMoon is nu het nummer 1 trending project in de meme-coinmarkt vanwege het disruptieve ecosysteem dat het creëert. KangaMoon brengt niet alleen plezier in de meme-coinruimte via zijn play-to-earn game en metaverse, bekend als Kangaverse, maar biedt ook kansen voor zijn gebruikers om een stabiele stroom passief inkomen op te bouwen.

Binnen het Kangaverse kunnen gebruikers deelnemen aan verschillende wedstrijden en competities om gratis KANG-tokens en andere opwindende prijzen te winnen. Daarnaast kunnen ze wedden op deze competities voor een kans om meer prijzen te winnen. KangaMoon heeft ook een uniek beloningssysteem dat werkt op Social-Fi, waarmee gebruikers kunnen verdienen op basis van hun betrokkenheid bij het project.

Als een potentieel disruptief project is er veel interesse in KangaMoon, met investeerders die bijna $7,5 miljoen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling ervan. BitMart heeft ook aangekondigd dat het zich bij CoinGecko en CoinMarketCap zal aansluiten om zijn KANG-token te noteren. Naarmate de lancering nadert, zijn crypto-experts optimistisch dat KANG zo hoog als $1 kan stijgen, waardoor het een van de beste crypto’s is om nu te kopen.

Analist voorspelt dat Floki (FLOKI) binnenkort ‘ontsnappingssnelheid’ zal bereiken

De analist die pseudoniem bekend staat als Bluntz heeft voorspeld dat Floki (FLOKI) een van de topcryptomunten is die klaar zijn voor een enorme rally. Volgens Bluntz vormt Floki een stijgend trapstappatroon op de dagelijkse grafiek, wat de meme-coin voorbereidt om binnenkort “ontsnappingssnelheid” te bereiken.

Uit de grafiek die Bluntz heeft verstrekt, lijkt het erop dat de prijs van Floki Inu zo hoog als $0.00075 boven de huidige prijs kan stijgen, wat een prijsstijging van 200% is. Maar dat is nog niet alles; naarmate het altseason opwarmt, zou Floki zijn winsten kunnen verlengen en mogelijk $0.001 kunnen bereiken.

Conclusie

De enorme instroom van fondsen in Ether ETF’s zal naar verwachting de prijs van Ethereum stimuleren om Bitcoin te overtreffen in de komende bull cycle. Dit zet de toon voor een altseason waarin Floki en KangaMoon twee van de beste crypto’s zijn om te kopen. Terwijl FLOKI mogelijk $0.001 kan bereiken, kan KANG uitkomen op $1, waardoor het de betere investeringsoptie is.

Ontdek vandaag de spannende kansen van de KangaMoon (KANG) presale!

Website: https://Kangamoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.