Kangamoon prb
Persbericht

Analist zegt dat dit de laatste kans is om Ripple (XRP) goedkoop te kopen, past KangaMoon in hetzelfde verhaal?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een gerespecteerde analist, Captain Faibik, heeft onlangs gesproken over de unieke kans om Ripple (XRP) te kopen voordat het duur wordt. Dit heeft sommige analisten doen afvragen of KangaMoon (KANG) hetzelfde verhaal deelt. Dit project, nu in Fase 5 van zijn voorverkoop, kan in 2024 zelfs de volgende crypto van $0,5 worden, waardoor het een van de beste cryptovaluta’s van dit jaar is.

Captain Faibik: Laatste Koopkans voor Ripple (XRP) Voor Bull Run

Ripple (XRP) heeft een bullish golf meegemaakt op de cryptomarkt. Volgens gegevens van CoinMarketCap is de prijs van Ripple in de afgelopen week gestegen van $0,51 naar $0,53. In die tijd steeg de marktkapitalisatie van $28,17 miljard naar $29,32 miljard. Crypto-analist Captain Faibik beweert dat dit de laatste kans is om Ripple te kopen voordat de waarde stijgt in de bullrun van 2024-25.

De technische analyse van Ripple crypto schetst een optimistisch beeld. Zo handelt Ripple nu boven zijn 200-daagse EMA. Daarnaast zijn er nu 14 technische indicatoren in de koopzone voor XRP. Hierdoor hebben experts in de crypto-industrie een optimistische prijsvoorspelling voor Ripple gemaakt. Ze voorspellen een stijging naar $0,79 binnen Q2 van 2024, waardoor Ripple een goede crypto is om te kopen.

KangaMoon (KANG): Een van de Top 5 Cryptocurrencies om in de gaten te houden

Te midden van deze discussie hebben handelaren op zoek naar het volgende grote ding zich gericht op KangaMoon (KANG). Als rijzende ster in de voorverkoop heeft KangaMoon meer dan $5 miljoen opgehaald en zou het $6 miljoen kunnen bereiken voordat april 2024 eindigt. Bovendien heeft het nu meer dan 20.000 community-leden en 5.800 KANG-houders. Kennelijk zien mensen KANG als een goede crypto om te kopen.

KANG is aantrekkelijk voor handelaren omdat het deel uitmaakt van de lucratieve Play-to-Earn (P2E) gamingindustrie, die tegen 2028 meer dan $885 miljoen waard zal zijn. Het fungeert als de primaire in-game valuta voor KangaMoon’s aankomende P2E-spel. KANG stelt spelers in staat om items te kopen, hun personages te verbeteren en extra uitdagingen vrij te spelen binnen het P2E-spel ecosysteem.

KangaMoon geeft momenteel ook gratis KANG-tokens weg. Met andere woorden, het biedt nu zijn meest actieve community-leden gratis KANG aan voordat het officieel wordt gelanceerd. Deze ontwikkeling heeft geleid tot een toename van het aantal leden en sociale media-interacties op sites zoals X (voorheen Twitter).

Momenteel is de waarde van KANG $0,0196 per token, een stijging van 290% ten opzichte van de beginprijs van $0,005. Experts voorspellen echter dat wanneer het tijdens Q2 2024 op grote Tier-1 beurzen wordt genoteerd, deze prijs $0,5 zal bereiken. Dankzij de banden met de bloeiende P2E-gamemarkt zou deze prijsvoorspelling uit kunnen komen, waardoor KANG de beste cryptocurrency is om nu te kopen.

Zal KangaMoon Ripple Achter Zich Laten?

KangaMoon kan Ripple voorbijstreven, gezien de kleine marktkapitalisatie van $19,6 miljoen. Met andere woorden, KangaMoon heeft slechts nog een keer $19,6 miljoen nodig om zijn huidige prijs te verdubbelen. Daarom is dit het perfecte moment om KANG te kopen voordat de waarde stijgt naarmate de voorverkoop vordert. Als je een van de beste cryptovaluta’s wilt kopen, meld je dan aan voor de voorverkoop hieronder en ontvang een bonus van 10%.

Ontdek de spannende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop vandaag!

Website: https://Kangamoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.