Bitgert
Persbericht

Anticiperen op een prijsstijging: het potentieel van Bitgert Coin voor enorme rendementen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Alts-sessie is terug met volle kracht. Alle grote munten presteren goed. Maar wat is er nieuw in deze bull run? Nieuwe en opkomende munten maken hoge prijzen en laten de oude munten achter. Meme-munten en blockchain-munten zijn enkele categorieën die momenteel enorm in opkomst zijn. Een van deze blockchain-munten is Bitgert (BRISE).

Wat is Bitgert?

Voor degenen die het nog niet weten: Bitgert is een revolutionair blockchain-protocol dat is ontworpen om enkele van de grootste problemen op te lossen die de gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi) teisteren. Dit baanbrekende ecosysteem pakt de aanhoudende oplichting en het gebrek aan vertrouwen aan, die maar al te vaak voorkomen.

Dit is de reden waarom beleggers anticiperen op de prijsstijging van de Bitgert-munten:

Tokenstatistieken wijzen op een enorme opwaartse trend

Hoewel de baanbrekende technologie en praktijkvoorbeelden verbazingwekkend zijn, komt het bullish argument voor het prijstraject van Bitgert neer op eenvoudige tokenomics. Na alleen al in de afgelopen 30 dagen monsterwinsten van 125,26% te hebben geboekt, heeft Bitgert nog steeds een absurd kleintje:

  • Marktkapitalisatie van $130,69 miljoen;
  • $2,88 miljoen 24-uurs handelsvolume;
  • Levering van 395,69B-tokens.

Combineer deze statistieken met de toenemende mainstream-acceptatie van de meer dan 189.077 houders en… nou ja, je kunt de punten met elkaar verbinden.

Prijsactie van BRISE-munt

Momenteel wordt de BRISE-munt verhandeld tegen $0,000000,33 per munt. De RSI bevindt zich in de neutrale zone en krijgt volgens Trading View steun op 49 in de hitlijsten. De muntprijs beweegt zich in een opwaartse richting volgens een vast pad, wat een sterkere vraag bij beleggers laat zien.

Bouwen aan het betrouwbare, alles-in-één ecosysteem van DeFi

Bitgert is echter niet zomaar een anti-dekentrekpony. Deze uitgebreide blockchain is bezig met het bouwen van een heel ecosysteem van producten en protocollen die klaar staan om vrijwel alle hoeken en gaten van de bloeiende DeFi-markt te ontwrichten, waaronder:

  • Cryptocurrency-exchanges;
  • Uitzet- en opbrengstlandbouwkluizen;
  • NFT-marktplaatsen;
  • Platformen voor leningen en leningen;
  • En nog veel meer…

Hyperschaalbaarheid: de wind onder de vleugels van Bitgert

Alle disruptieve oplossingen van Bitgert worden aangedreven door de radicaal verbeterde blockchain-schaalbaarheid van het protocol, die een verwachte doorvoer van meer dan 100.000 transacties per seconde (TPS) kan verwerken. Oudere netwerken zoals Ethereum halen op zijn best een trage 15-30 TPS, wat betekent dat het doorvoervoordeel van Bitgert maar liefst 6.666x sneller kan zijn.

Laatste oproep om Bitgert te kopen en een goed rendement te behalen?

Uit de gegevens blijkt duidelijk dat Bitgert aan alle eisen voldoet voor een mogelijke prijsuitbarsting, waarbij alle weerstand wordt ingeademd. Voor ambitieuze beleggers die zich richten op het behalen van enorme rendementen uit minder investeringen, kan het voor de hand liggen om BRISE aan uw portefeuille toe te voegen. Vergeet niet munten te onderzoeken voordat u een enorme investering in cryptocurrencies doet.

Ga voor meer informatie over Bitgert naar https://bitgert.com

Koop nu Bitgert-munten van de onderstaande beurzen!

Koop op Kucoin – BRISE/USDT
Koop op Gate.io – BRISE/USDT
Koop op PancakeSwap
Koop op Uniswap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.