Arbitrage_Scanner
Persbericht

ArbitrageScanner: de scanner voor cryptocurrency-arbitrage tussen exchanges. Reviews, voorbeelden en getuigenissen

Verdienen via cryptocurrency-arbitrage: soorten en de beste manier om geld te verdienen in 2023

Onlangs is cryptocurrency-arbitrage één van de meest populaire en veelbelovende manieren om geld te verdienen geworden. Daarom hebben we in dit artikel besloten om meer in detail over dit onderwerp te praten.

In simpele termen:
Cryptocurrency-arbitrage is een methode van verdienen die is gebaseerd op het kopen en verkopen van cryptocurrencies met als doel te profiteren van prijsverschillen op verschillende exchanges. Als een cryptocurrency bijvoorbeeld verschillende prijzen heeft op verschillende crypto-exchanges, kan een arbitrageur deze kopen op een exchange met een lagere prijs en verkopen op een exchange met een hogere prijs, waarbij hij winst maakt op het prijsverschil. Hierdoor kunnen inconsistenties in cryptocurrency-prijzen worden uitgebuit om extra inkomsten te genereren.

Er zijn verschillende soorten arbitrage, waaronder intra-exchange en inter-exchange arbitrage.

Intra-exchange arbitrage is een soort arbitrage waarbij koop- en verkooptransacties van cryptocurrencies op dezelfde exchange worden uitgevoerd. In dit geval zoekt de arbitrageur naar prijsverschillen tussen verschillende handelsparen of instrumenten binnen die exchange.

Arbitrage binnen de exchange gaat echter meestal gepaard met een lager winstpotentieel en meer concurrentie, aangezien veel handelaren en bots deze strategie ook op dezelfde exchange kunnen gebruiken.

Inter-exchange arbitrage is een soort arbitrage waarbij koop- en verkooptransacties van cryptocurrencies worden uitgevoerd tussen verschillende exchanges. In dit geval zoekt de arbitrageur naar prijsverschillen van dezelfde cryptocurrency op verschillende exchanges. Volgens feedback van handelaren vindt de meest effectieve arbitrage plaats tussen een grote en een kleinere exchange.

Interexchange-arbitrage is een aantrekkelijkere optie, vooral wanneer een grote en een kleinere exchange worden gecombineerd. Bij projecten als Bitcoin en Ethereum is er praktisch geen prijsverschil, maar bij kleinere projecten is het veel gemakkelijker om prijsverschillen vast te leggen.

Arbitrage tussen exchanges werkt ook goed wanneer een munt scherpe dalingen of stijgingen doormaakt, zoals het geval was bij FTT toen er geruchten waren over hervatting van de activiteiten.

Gedurende die tijd bereikten de arbitragespreads 20% in een cyclus van enkele uren op grote projecten.

Als u FTT bezit, kunt u deze niet alleen binnen een paar uur voor het dubbele van de instapprijs verkopen, maar u kunt ook 3-4 cycli van arbitrage maken, waarbij u ongeveer 70% van uw kapitaal als bonus verdient. Een abonnement op een scanner voor $70 zou zichzelf een jaar vooruit hebben betaald.

Laten we naar een ander voorbeeld kijken. Hoewel het percentage niet zo hoog was, bleef het zeker 3 uur stabiel. Volgens de arbitrageur konden ze 6 cycli voltooien en 80% van hun geïnvesteerde kapitaal verdienen.

Begin met kleine waarden, bijvoorbeeld 0,001, en controleer hoe het werkt. Vervolgens kunt u de parameters geleidelijk verhogen.
Vergeet niet om vertrouwd te raken met hoe de meldingen worden verzonden, zodat u op de hoogte bent van wijzigingen en mogelijke arbitragemogelijkheden.

Cryptocurrency-arbitrage tussen DEX-exchanges en blockchains

Arbitrage tussen DEX-exchanges en blockchains: momenteel de beste manier om geld te verdienen, zoals bevestigd door meningen van experts en praktiserende arbitrageurs.

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van arbitrage tussen het Arbitrum-netwerk en BSC, waar een significant verschil bestaat.

Laten we aannemen dat we een cryptocurrency hebben genaamd MVD, die wordt verhandeld op zowel het Arbitrum-netwerk als de MEXC-uitwisseling. Aangezien het terugtrekken van Arbitrum naar het Ethereum-netwerk tijdrovend is en er niet veel concurrentie is tussen arbitrageurs, kan het prijsverschil oplopen tot 30%.

Waarom een geautomatiseerde bot niet geschikt is voor arbitrage

Denk altijd na over de mogelijke risico’s die gepaard gaan met het gebruik van API’s, NFT en arbitrage in de cryptocurrency-markt. Al deze methoden kunnen leiden tot verlies van geld, vooral als u er niet goed genoeg mee vertrouwd bent. Zet niet al uw spaargeld op het spel, want er kan op elk moment iets onvoorziens gebeuren, het project kan bijvoorbeeld frauduleus blijken te zijn of het slachtoffer worden van een hack. Gebruik in plaats daarvan alleen bewezen handbots om uw investeringen veilig te stellen.

Analyse van arbitragescanners

Er zijn veel verschillende arbitragebots op de markt, waarvan de meeste beperkt zijn tot het werken met 10 exchanges. Bijna alle geautomatiseerde bots hebben toegang tot API nodig van exchanges. Er is echter één bot die toegang heeft tot maar liefst 50 beurzen en ook arbitragemogelijkheden op DEX-beurzen en meer dan 40 blockchains in realtime bewaakt zonder een API te gebruiken.

Dit is een arbitragescanner. Laten we dit project eens nader bekijken.

Arbitrage Scanner: functionaliteit en voordelen voor het verdienen van het verschil in tarieven van cryptocurrencies

Arbitragescanner.io: functionaliteit en voordelen om te profiteren van prijsverschillen in cryptocurrency

ArbitrageScanner is een krachtige tool die tal van mogelijkheden biedt om te profiteren van prijsverschillen in cryptocurrency. Dit zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen die het onmisbaar maken in de wereld van arbitrage:

  1. Ondersteuning voor meer dan 50 gecentraliseerde (CEX) beurzen en 25 gedecentraliseerde (DEX) beurzen, evenals 40 verschillende blockchains. Dit betekent dat u vrijwel overal arbitragemogelijkheden kunt volgen en vinden. Als een specifieke uitwisseling die u nodig hebt niet in eerste instantie is opgenomen, voegt het ArbitrageScanner-team uitwisselingen toe op verzoek van gebruikers.
  2. Flexibele trackingconfiguratie voor elke uitwisseling. U kunt eenvoudig meerdere nieuwe beurzen aan de scanner toevoegen en tegelijkertijd hun prijzen en spreads volgen.
  3. Gebruiksvriendelijk administratief paneel en snelle integratie van elke cryptocurrency. Het instellen van de scanner duurt slechts 1 minuut.
  4. Een uniek kenmerk van de scanner is het weergeven van het verschil tussen verschillende netwerken en blockchains. Hierdoor kunt u prijsverschillen in cryptocurrency op verschillende platforms ontdekken en hiervan profiteren.
  5. De mogelijkheid om hulp te krijgen van een VIP-manager. Als je liever alle parameters en munten voor je hebt ingesteld, kan de VIP-manager je helpen de meest winstgevende paren te vinden.
  6. Gratis tutorials en casestudy’s voor beginners. Wanneer u verschillende gebruikspakketten van de scanner koopt, ontvangt u gratis zelfstudies en casestudy’s om u te helpen vertrouwd te raken met de functionaliteit en te beginnen met verdienen.
  7. Een privéchat voor klanten waar u ondersteuning en antwoorden op uw vragen kunt krijgen. Ze helpen u bij het instellen van de scanner, stellen winstgevende paren voor en ondersteunen u op uw weg naar succesvolle arbitrage.

Conclusie: Het belangrijkste voordeel van de arbitragescanner is de mogelijkheid om te werken met gedecentraliseerde beurzen (DEX), waar maar weinig mensen real-time prijsverschillen volgen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om via technische ondersteuning verbinding te maken met elke gecentraliseerde exchange, waardoor uw mogelijkheden om te verdienen met cryptocurrency-arbitrage worden vergroot.

Inter-exchange cryptocurrency-arbitrage op DEX-exchanges: belangrijke kansen en winstgevendheid

Als u op zoek bent naar een manier om geld te verdienen aan koersverschillen in cryptocurrency, dan is inter-exchange arbitrage op gedecentraliseerde (DEX) exchanges uw beste keuze. Hier vindt u aanzienlijke verschillen in tarieven, die vaak oplopen tot 10-15%. Een voorbeeld van een arbiter die geld verdiende aan de spread toen hij Arbitrage Scanner gebruikte.

A Step-by-Step Guide to Using ArbitrageScanner

Laten we beginnen met het doorlopen van het registratieproces op de website en betaalmethoden. Houd er rekening mee dat toegang tot de service alleen wordt verleend na betaling. U kunt echter ook een proefdag aanvragen door contact op te nemen met het ondersteuningsteam van de scanner.

Registratie: U moet uw e-mailadres, telefoonnummer (optioneel), Telegram of WhatsApp opgeven.

Kies het abonnement dat bij je past. Voor deze beoordeling hebben we het Expert-plan geselecteerd.

Na betaling is het snel en gemakkelijk genoeg om de service in te stellen. Het team heeft een speciale gids voor u opgesteld. Het wordt aanbevolen om te beginnen met het instellen van drempels en triggers zoals hier getoond:

Begin met kleine waarden, bijvoorbeeld 0,001, en controleer hoe het werkt. Vervolgens kunt u de parameters geleidelijk verhogen.
Vergeet niet om vertrouwd te raken met hoe de meldingen worden verzonden, zodat u op de hoogte bent van wijzigingen en mogelijke arbitragemogelijkheden.

Arbitrage cryptocurrency-paren, zaken, voorbeelden

We staan klaar om u paren en voorbeelden te laten zien van hoe u kunt verdienen met behulp van een arbitragebot. In deze voorbeelden ziet u hoe andere handelaren de bot hebben gebruikt voor hun winst.

Investeren in IDO’s (Initial DEX Offerings) en munten die net op een exchange zijn genoteerd, biedt een uitstekende gelegenheid voor arbitrage, vooral voor kleine munten zoals NEUT, MEX en andere. Wanneer een munt op 2-3 beurzen wordt genoteerd, kan er een aanzienlijk prijsverschil zijn vanwege de lage liquiditeit.

Stel dat u een bepaalde munt voor $500 hebt gekocht en deze hebt verbonden met de arbitrage-handelsbot zonder geld van de exchange op te nemen. Laten we aannemen dat je een combinatie van Gate-MEX hebt. U verkoopt deze munt en wacht gewoon – het kan een paar uur of misschien een dag duren – totdat de arbitrage in de tegenovergestelde richting begint te werken. Op deze manier lijdt u geen verlies op vergoedingen, vooral als de munt alleen beschikbaar is op het ERC-netwerk, waar opnamekosten duur zijn.

Zelfs als opnames zijn gesloten, kunt u nog steeds arbitrage uitvoeren op muntvermeldingen. U verwerft bijvoorbeeld tokens op exchange “A” met een hogere liquiditeit en de prijs stijgt. Dan verkoop en koop je op een kleinere exchange “B”. Wanneer de prijzen overeenkomen, kunt u van richting veranderen of wachten tot de prijs van de munt begint te dalen. Op een grotere exchange kan de munt sneller dalen en zal de arbitrage in de tegenovergestelde richting werken. Hoge volatiliteit kenmerkt altijd de beginperiode.

Hieronder is een koppeling voor degenen die ARB-tokens hebben:

  1. Koop ARB-tokens op het Arbitrum-netwerk of op een gecentraliseerde exchange (CEX) en trek ze naar een Ethereum-portemonnee op het Arbitrum-netwerk om ARB-tokens in dat netwerk te verkrijgen.
  2. Draag ARB-tokens over van het Arbitrum-netwerk naar het ERC20-netwerk met behulp van het officiële ARB-token. De kosten bedragen ongeveer $15 op het ERC20-netwerk en $1 op het Arbitrum-netwerk. Zorg ervoor dat je van tevoren wat Ether in het ERC20-netwerk hebt, bijvoorbeeld rond de $100, zodat je niet zonder genoeg Ether komt te zitten om de transactie te voltooien in geval van hoge kosten.
  3. Nadat je de tokens via de bridge hebt verzonden, moet je 7 of 8 dagen of langer wachten voordat de tokens zijn overgezet naar het ERC20-netwerk.

De spreiding (het verschil) tussen de netwerken blijft relatief stabiel, in ieder geval totdat gecentraliseerde uitwisselingen ARB-tokens op het Ethereum-netwerk gaan opnemen. Tot dat moment kunt u 10% tot 30% verdienen in een week of één cyclus.

PS Onthoud dat ARB niet de enige munt op het Arbitrum-netwerk is en dat je veel andere combinaties kunt vinden.

Als u niet wilt wachten tot de prijzen op één lijn liggen, kunt u een winstpercentage van 5% tot 8% instellen in de handelsbot. Voer de koppeling uit met een winst van 10%, trek het terug naar het Ethereum-netwerk en het duurt ongeveer een week. Breng de tokens vervolgens terug naar de exchange en wacht op nog eens 10% winst.

Arbitrage tussen verschillende beurzen is een interessant scenario, vooral tussen kleine en grote platforms. De oprichter van Alameda Research begon bijvoorbeeld met het kopen van Bitcoin op Coinbase en het verkopen op een Koreaanse exchange waar de prijs hoger was en er altijd een verschil was. U kunt ook een vergelijkbare aanpak gebruiken. Er zijn puur Turkse, Braziliaanse of Koreaanse uitwisselingen waartoe arbitrageurs geen toegang hebben. Voeg deze uitwisselingen gewoon toe aan uw bot en profiteer van de aanzienlijke verschillen in wisselkoersen.

Kant-en-klare cases om u te helpen geld te verdienen met Arbitrage Scanner

In een besloten Arbitrage Scanner-chat en in chats met arbitragehandelaren die deze service gebruiken. Hieronder laten we een aantal interessante cases zien:

ArbitrageScanner Reviews

Op basis van onze enquêtes onder het publiek van de scanner en online beoordelingen waren de commentaren alleen maar positief. U kunt zelf andere artikelen, recensies en recensies googlen en verkennen. Arbitrage Scanner wacht op een grote start in de toekomst en vele interessante diensten die ook nuttig zullen zijn voor elke handelaar. Hieronder laten we u enkele positieve beoordelingen zien die vertellen over de betrouwbaarheid en vooruitzichten van het project:

Arbitragescanner.io Gratis proefperiode

U kunt een testdag aanvragen bij het ArbitrageScanner-team, maar het kan zijn dat u op één dag niets interessants vangt. U kunt echter best proberen om het product en de werking ervan te leren kennen. Maar om precies te leren en te begrijpen hoe dex-arbitrage werkt, zijn een paar dagen niet genoeg, dus biedt het projectteam gebruikers verschillende pakketten aan met toegang voor 30 en 180 dagen.

Arbitrage Winstgevendheid Calculator

Een andere handige functie is de winstgevendheidscalculator op de Arbitrage Scanner-website. Dit is een gratis tool die voor elke gebruiker beschikbaar is.

De rekenmachine heeft uitleg voor elke cel en toont een voorbeeld van winstberekening. Dit is een handige feature bij het instellen van je bot, je ziet direct welke paren je aandacht waard zijn en welke niet.

WHITELABEL Cryptocurrency ArbitrageScanner

Als u niet alleen aan arbitrage wilt doen, maar ook geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een kant-en-klaar product, dan kunnen wij u aanraden om een franchise aan te schaffen. Een gebruiker uit Latijns-Amerika heeft bijvoorbeeld al een Whitelabel voor zijn regio aangeschaft. Een van de voordelen die ze benadrukken, is het gemak van arbitrage met hun eigen team en platform, technische ondersteuning van de service en jaarlijkse betaling. ArbitrageScanner neemt slechts 10% van de omzet voor zijn rekening, terwijl zij alle technische aspecten afhandelen, inclusief serverondersteuning.

Voor deze 10% krijgt u volledige serverimplementatie en -ondersteuning, hulp bij productimplementatie, serviceontwikkeling en de mogelijkheid om de franchise onafhankelijk te beheren. Er zal ook gratis educatief materiaal worden verstrekt aan nieuwkomers die van uw dienst gebruik gaan maken. Het betreft een volledig instapklare turnkey zaak die aan alle normen voldoet. Volgens de informatie op de website https://arbitragescanner.io/en/white-label-arbitrage/ bedragen de kosten voor het verwerven van een kant-en-klaar kant-en-klaar bedrijf slechts $10.000, wat een redelijke prijs is gezien het feit dat het creëren van een dergelijk product van krassen zou vrij duur zijn.

Extra functie: Telegram Screener Bot

Veel servicegebruikers nemen deel aan het bètatestprogramma van het Telegram Screener-product. Het is een bot die alle berichten over een specifiek onderwerp bijhoudt. Wil je bijvoorbeeld alles weten over de FTT coin, dan selecteer je met behulp van de bot de relevante chats en stel je het gewenste trefwoord in. Alle vermeldingen van FTT worden naar u verzonden in een aparte chat, zodat u als een van de eersten op de hoogte bent van het belangrijkste nieuws over deze munt.

Deze functie kan handig zijn voor het volgen van nieuws en discussies over kleinere cryptocurrencies. U kunt trefwoorden kiezen en meldingen ontvangen over wat er in de chats gebeurt. U kunt bijvoorbeeld meer te weten komen over nieuws van een project dat net zijn testnet heeft gelanceerd (zoals het geval was met de DEX vóór de officiële aankondiging) en de munt kopen om ervan te profiteren.

Het product kan ook worden gebruikt om verzoeken voor het kopen van specifieke items, zoals een ASIC-mijnwerker, bij te houden. Je kunt in de chats notificaties ontvangen over wie op zoek is naar zo’n product en in de chat of via privéberichten een gesprek met hen aangaan.

Er zijn momenteel geen analogen van dit product op de markt, dus de service is geschikt voor zowel cryptoliefhebbers als adverteerders. De prijs begint vanaf $30, informeer bij ArbitrageScanner-ondersteuning voor meer informatie.

Verwijzingssysteem

De service heeft een genereus verwijzingssysteem waarbij u gedurende de gehele looptijd 30% van alle aankopen van uw verwijzingen ontvangt. Als u echter een blogger bent of betrokken bent bij online media-activiteiten, kan het bedrag op uw verzoek worden verhoogd tot 50% van de omzet.

Conclusie

Het belangrijkste voordeel van ArbitrageScanner is dat het spreads laat zien tussen dex- en blockchain-uitwisselingen. Er zijn nog geen analogen van dergelijke bots op de markt, dus deze scanner verdient de eerste plaats in onze beoordeling. Het grote voordeel is dat ArbitrageScanner een handmatige bot is en werkt zonder uw API te vragen, zodat ze uw saldo niet kunnen zien en niet weten welke munten u vasthoudt en ze op geen enkele manier kunnen opnemen. Het verschil volgen tussen 50 CEX- en 25 DEX-uitwisselingen in 40 blockchains. Zelfconfigurerende bot, waardoor je meldingen kunt ontvangen op de momenten die jij wilt op de exchanges die jij kiest. Gemak, eenvoud en veelzijdigheid is ArbitrageScanner. Daarom kunnen we deze scanner aanbevelen voor gebruik.

Telegram ArbitrageScanner: https://t.me/arbitragescanner_eng

Twitter ArbitrageScanner: https://twitter.com/ArbitrageScan

Gebruik de ArbitrageScanner: https://arbitragescanner.io/nl/